2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnde bacağımı koltukaltımı makıneyle alıyorum yıllardır.
ama genital bölgeyi bikere deneddim bidaha denemedim çok acımıştı.
krem jiletle alıyorum orayıda. :kedi:
ağda yapılsa baya acır gibime geliyorakannehir

herıllt yanı senelerce krem ve jılet kullandıysan o kıl koklerını tahmın bıle edemıorum akannehir

Sanal Oyun Facebook'ta

kkızlar fecı sardım şu oyuna sız de oynayın valla hırs yaptım :) benı gecebılcegınız mı bakalım
kırk saat yuklenmıyo yaa
ben bubble towncıyım

he bende aynen 10 lu halley aldırdım 3uncu yu yıcemsempatiksalakcinni

deprem oldu bıraz once ıstanbuldkaıler hıssettı mı ?

camasırlık sallandı bende hıssettım tektım ve tırstım.2 depremde de duzcede oldugumdan gerısı gelıcek mı dıye ekledım allah yasatmasın tekrar :Saruboceq:

sağol canım baya azaldı şimdi ama aklım oramda

kız ben şanslıyım kocadan eski profosyonel aşçı kendisi mesleği bıraktı ama evde tam gaz devam
ayyyy ne kadan şanslısınnn

ben de bu hafta ilk kez ağda yaptırayım dıyordm( çok tırsıyorum ama denemek istiyorum . bakalım..

bende sabahtan gidicem yarın catıya hazırlıyorum kensımı

ben çıkıyorum .. azcık uzanayım tv bakimm
ii geceeler herkesee opuyorumnanaktan

Bafo ama begenmedın mı yaa cook guzel oyun puanın cok kotu o yuzden bok atma ısmdı oyuna kaydirigubbakcemile3

ıyı geceler yaren..

lkya evet bagımlı oldum, kocam da acayıp bı skor yaptı az once gecmeye calısıom sımdı :)

iki tane daha eklıyorum.. unutmuşum onları çekmeyı.. bırazdan tamam olur kızlar

ben oldum olası bilgisayar oyunu oynamam.. oynamayı bilemem bile... hiç ilgimi çemıyor nedense:)))

Bafo ama begenmedın mı yaa cook guzel oyun puanın cok kotu o yuzden bok atma ısmdı oyuna kaydirigubbakcemile3

rekorunu gorunce oynıyım dedım baktım yuklenmıyo daraldım hıcde gaza gelmem kusum.. denerım yuklenmıyosa anında cayarım bubblelarma:smiley-cool:

face de gecen gun eklemiştim seni yaa. ben seni görüyorum:) gülnur ben:)) ben de blıyosun da kabul ettın sandımdı:)))

kaydirigubbakcemile3 kk dan herkesı kabul eıdorum ben oyle :)) ama oyun sayfasında oynadıgın gorunmuyor cağnım ondan emınım :)

hımmm olabilir oynamıyorum şimdi 3-4 sefer oynadım senın 20 de 1 in kadar puan aldım . geniş bi zamanda çalışcam bu konu uzerındeD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…