2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizde şu an ölüm peşimizde diye bi japon korku filmi izlioz, iğrenç bi şi miş, neyse bitio birazdan, sonrada denzel washingtonun filmini izlicez, ama önce yemek yemeliyiz çünki ben baya acıktım...

selam kızlarrr bugün bütün gün temnellki yaptık kocamla film aldık film izledik nalancım maşallah bebeğine çok heyacanlı almışsınız doğum tarihini propcum senin oğluşunada maşallahh benimde şimdilik 8 kasım gözüküyor sezeryan tarihi :) çok az kaldı çokkk :) bugnlerimizi arıycakmıyız aceppp

bu saatte kalkıp gıdıp çikolata aldım kendıme 3-5 paket geldım sırayla yıyorum hepsını :S nasıl bır canım ıstedı yaaaa anlatamam oyle boyle degıl.. markettekı kızlar da gulduler zaten markete gıdıp sadece cıkolatalrı doldurup cıktım, allahım sonumu hayır et..

figen saol..

benim oğlumda 2050 gr olmuş sezeryan günümüzüde aldık teyzeleri :) doktor bizim tarafa benzetti hihihihih aman bizim tarafa çeksin dedimmm doktorda eşimle aynı memleketten eşime diyorki çocuğa sordun mu nerelisin diğe erzincanlıyım diycek diyor benim oğlana soruyoruz nerelisin diğe erzincanlıyım diyor dedi :) dedim siz hanım köylüsünüz :)

ben o işi prop haftada bir iki gün yapıyorum yanlız bizimki bişi farkettim çikolatadan ziyade yoğurt yiyince çok hareket ediyor iki defadır dikkat ediyorum bu meyvalı yoğurtlar varya çok seviyor :) fıkır fıkır oynuyor :)

benim de 2 gündür sağ bacağım eklem yernden agrıyo özellikle uzandııgım zaman. ve ellerim bayaa şişkindi bugün hazır samsundayken dr a gidicem çarşamba günü soylıycem bunları bakalım.

prop maşallah oğluşuna
ekim ayındayız ve bu ayda dogum için gün almış arkadaşlar adına sevindim . bebişleriniz gelcek ne güzelll:) bu ay çok hareketli geçecek gibi hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…