2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım doğru ikiside birbirinden beter sanada geçmiş olsun işte alt taraf olunca üşüten yer korkuyor insan

Geçmiş olsun semacım, aman dikkat et kendine, bakalım sen sezeryan mı normal mi yapcan...

sağol nalancım bakalım çarşamba gidicem ne diycek

deprem olmuş geçmiş olsun kızlar umarım ciddi bişey yoktur bende şimdi facede gördüm şiddetliydi diyolar hissettinizmi nasıldı

allaaaaaammmm nayıırrrrrrr akannehir çatı vardı dimiiiii bakıcam demişti benim doktor

slm kızlar

deprem mı ben duymadım.. hissetmedim bile.. allah korusun...

nasılsınız... akşama kadar uyudum ama hala çok yorgunum.. kocam dişa çıkalım dye ısrar ettı ama çıkmadım. yorgunum diye...

benım gece kaburgam fecı arıyor.. hatta egılınce bile agrıyor... sızlıyor kırılmış gibi... eşim bebek için dayanmalısın canım diye tesellı edıyor.. doktor alışmalısın demıştı bu agrıya....

dayan canım az kaldı aynı benimde kaburgam yan ystıklarım geriliyo kasıklar şeyim heryerim arkdaşım diyoki geçen ben son ayımda otobüs gibi bi aşa bi yukarı tıss tıss diye yürüyodum sen yine iyisin diyo bende iyce ördekleştim biraz dikkat ediyim düzgün yürüycem diye harbiyanım zonkluyo

penguen gibi yuruyorum zaten.. bulaşık makınası bile boşaltamadım bile... sızısından.. nerden baksam daha 7 hafta var(((

nasıl geçecek bilmiyorum.. dogum hemen olsun diye dua edıyorum artık....

ii akşamlar kızlar
deprem olmuş geçmiş olsun .
bizde bugun dışardaydık hep. hava çok ssoğuktu kış gelmişşş ...
eve geldik kışlıkları çıkardım . onlarla uğraştım yine yoruldum (
daha kızımın kıyafetleri ütülencek . Allahtan bu son ütü .
5 makine yıkandı ve ütüledim çok yoruldum son 2 gündür ... :1ninca:
daha uyku seti falan yıkancak veee çanta hazırlancak ... işler bitmiyor :bbo:

yarınnn kızımızı görcezzz napıyo bakalım fındık kurdum kaydirigubbakcemile2

marmara denızınde 4.5 sıddetınde olmus orta sıddette dıye gecıo yanı az buz degıl.. daha once de hıssetmıstım ama hamıle dııldım tabı o zmn sımdı cok korktum benım kocam duzce depremzedesı onun kılı bıle kıpırdamadı bu kdrdan bısı olmaz dıye.. rahat ınsan nolcak

hay ben bu internetin delirticek beni yaw

bende dün hallettim kızımın cicilerini yerleştirdim çantamı açıp eksikleri ekleyip kapadım bitirdim işleri birtek uyku seti yıkanıcak yatak kurulurken onuda doğumdan sonra eve gelirken kur dedim eşime nasılsa 5 dakikalık iş dün birde kendimi temizledim aniden bişey olursa temiz oluyum dedim gerçi jiletle ama napim onu bile yaparken canım çıktı ağdayı düşünemiyorum bile sempatiksalakcinni

ben de bu hafta ilk kez ağda yaptırayım dıyordm( çok tırsıyorum ama denemek istiyorum . bakalım..

her hafta tekrarlaman gerekcek ama jıletse 1 haftada uzar.. ben de agda ıcın uzatıyorum bacaklarımı fln genıtal daha 1 hafta bıle olmadı gıdelı de ekım sonunda bı guzel tum vucut agda manıkur pedıkur yaptırcam :) guzel karsılıyım oglumu..

ohh sen bitirmişsin işleri . bende uyku setini sonra yıkıcam.
bende ağda konusunda hala kararsızım napçam bilmiyorumkafamçokkarıştı .
göbekten gözükmüyor bişey zaten .
en iisi ağda yaptırmak ama işte cesarett lazımm bnaa:kedi:

son ıkı seferdır agdada canım gıdım yanmıyo,, kadın dalga gecıo burcu sınırlerını mı aldırdın dıye.. vucut doguma hazırlanmak adına agrı eşiğini yukseltıo heralde, keske hep boyle acısız olsa..

ya bende uzattım sorma ama baktım hiç halim yok ne ağdaya gidicek ne makinayla alıcak sonra içime kurt düştü ya bugün gelirse dedim bi an kendimi jiletlerken buldum neyse bidahakine uzarsa makinayı deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…