kocaya bak lan sempatiksalakcinni
geçmiş olsun bu arada
gecmiş olsun canım üsütmüssündür bazen banada oluyor... o kadar sürmüyor gerci grip olmaya razıyım deme Allah korusun son bir ayda 3 kutu antibiyotik içtim hala geciremedim. faranjit bronsit olddu bronsitte gribe döndüsempatiksalakcinni
Geçmiş olsun semacım, aman dikkat et kendine, bakalım sen sezeryan mı normal mi yapcan...
cnm ya gecmıs olsun bızımde ıkızlerı olan kuzenler geldı onlarla parka gıderken ana da aynı oldu yolda kalakaldım zzor geldım eve cok korktum
yarın dr kont var bakalım catı olaına gırecekmı
vah canımmm:gitme:
danzel washington un bı fılmı varmıs son bende onu merak edıyorum
slm kızlar
deprem mı ben duymadım.. hissetmedim bile.. allah korusun...
nasılsınız... akşama kadar uyudum ama hala çok yorgunum.. kocam dişa çıkalım dye ısrar ettı ama çıkmadım. yorgunum diye...
benım gece kaburgam fecı arıyor.. hatta egılınce bile agrıyor... sızlıyor kırılmış gibi... eşim bebek için dayanmalısın canım diye tesellı edıyor.. doktor alışmalısın demıştı bu agrıya....
dayan canım az kaldı aynı benimde kaburgam yan ystıklarım geriliyo kasıklar şeyim heryerim arkdaşım diyoki geçen ben son ayımda otobüs gibi bi aşa bi yukarı tıss tıss diye yürüyodum sen yine iyisin diyo bende iyce ördekleştim biraz dikkat ediyim düzgün yürüycem diye harbiyanım zonkluyo
hay ben bu internetin delirticek beni yaw
bende dün hallettim kızımın cicilerini yerleştirdim çantamı açıp eksikleri ekleyip kapadım bitirdim işleri birtek uyku seti yıkanıcak yatak kurulurken onuda doğumdan sonra eve gelirken kur dedim eşime nasılsa 5 dakikalık iş dün birde kendimi temizledim aniden bişey olursa temiz oluyum dedim gerçi jiletle ama napim onu bile yaparken canım çıktı ağdayı düşünemiyorum bile sempatiksalakcinni
bende dün hallettim kızımın cicilerini yerleştirdim çantamı açıp eksikleri ekleyip kapadım bitirdim işleri birtek uyku seti yıkanıcak yatak kurulurken onuda doğumdan sonra eve gelirken kur dedim eşime nasılsa 5 dakikalık iş dün birde kendimi temizledim aniden bişey olursa temiz oluyum dedim gerçi jiletle ama napim onu bile yaparken canım çıktı ağdayı düşünemiyorum bile sempatiksalakcinni
bebişlerini görenlere maşallahhh.. kocaman olmuşlarr
her hafta tekrarlaman gerekcek ama jıletse 1 haftada uzar.. ben de agda ıcın uzatıyorum bacaklarımı fln genıtal daha 1 hafta bıle olmadı gıdelı de ekım sonunda bı guzel tum vucut agda manıkur pedıkur yaptırcam :) guzel karsılıyım oglumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?