2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyilik prop be..Yarın sabah doktora gidicez, bakalım heyecanlıyım biraz,büyümüşler mi minklerim..Doktor bir tarih vercek mi doğum için,meraktayım...Bir de kaşıntı var tabi,bugün fazla olmadı ama test isteyecektir sanırım,bakalım...
Cevahir e gittik bugün,aklıma geldin ,ne de olsa oranın müdavimi sensin:smiley-cool:

Ay deprem olmuş temin, biz bi şi hissetmedik, demek sizler hissettiniz, şimdi tv de gördük...
Öyleymiş ama biz hissetmedik,arabadaydık...

Ben de üst kısımları ağda,altları malesef jiletle hallediyorum..

gecmedı mı kaşıntı.. testı yaptır ıcın rahat etsın sonra da kıreclenmeye dvm :))
buyumuslerdır annesı, sen ıyı baktın onlara dana gıbı oldular baksana maşallah maşallah cok korkuyorum bebeklerımıze nazar degecek dıye, valla maşallah demekten inşallah demekten bı hal oldumakannehir

cevahir.. ikinci evim.. yalnızlığımı yolcu ettiğim bir liman, kalabalığa karıştığım bir panayır... yerim.. yurdum.. :roflol::roflol::roflol: çok eğlendim

Çatlaksın sen yaaa,yerin yurdun haa:roflol:

Düşünmemlazım bana her yer liman :) Evden çıkım da neresi olursa olsun valla, nedense evde olma fikri bana kötü geliyo, bı sure sonra duvarlar ustume ustume gelıyo, dısarda akıp gıden bı hayat var ve ben onu kacırıomusum gıbı hıssedıyorum, zaten calısmadıgım ıcın sucluluk ve rahatsızlık duyuyorum bı de kendımı eve kapatırsam ıyıce körelicem,bişilerden geri kalcam gibi düşünüyorum, böyle giderse kapalı alan fobisi geliştircem kendime :)

o kadar bikkinim ki.. soyle uyusam da bebegim dogunca kalksam ne guzel olur..
herseyden biktim.. kocamin herseyi bana batiyo.. zaten gunde 1-1 bucuk saatten fazla gorusemiyorum onunla..
dogum yaklasinca sancilandigimda falan yanimda olamicak muhtemelen.. cok kotuyum gercekten.. yapayanlizim burda ve artik yetti canima..

Canım kocan ne iş yapıyor ki,günde 1,2 saat görüşebiliyosun?Üzüldüm senin adına..Yakında birileri var mı,ani bişey olduğunda çıkıp gelebilecek.
Gurbettesin bir de,kolay mı?Allah yardımcın olsun:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…