Öyleymiş ama biz hissetmedik,arabadaydık...Ay deprem olmuş temin, biz bi şi hissetmedik, demek sizler hissettiniz, şimdi tv de gördük...
hay ben bu internetin delirticek beni yaw
bende dün hallettim kızımın cicilerini yerleştirdim çantamı açıp eksikleri ekleyip kapadım bitirdim işleri birtek uyku seti yıkanıcak yatak kurulurken onuda doğumdan sonra eve gelirken kur dedim eşime nasılsa 5 dakikalık iş dün birde kendimi temizledim aniden bişey olursa temiz oluyum dedim gerçi jiletle ama napim onu bile yaparken canım çıktı ağdayı düşünemiyorum bile sempatiksalakcinni
İyilik prop be..Yarın sabah doktora gidicez, bakalım heyecanlıyım biraz,büyümüşler mi minklerim..Doktor bir tarih vercek mi doğum için,meraktayım...Bir de kaşıntı var tabi,bugün fazla olmadı ama test isteyecektir sanırım,bakalım...
Cevahir e gittik bugün,aklıma geldin ,ne de olsa oranın müdavimi sensin:smiley-cool:
gecmedı mı kaşıntı.. testı yaptır ıcın rahat etsın sonra da kıreclenmeye dvm :))
buyumuslerdır annesı, sen ıyı baktın onlara dana gıbı oldular baksana maşallah maşallahcok korkuyorum bebeklerımıze nazar degecek dıye, valla maşallah demekten inşallah demekten bı hal oldumakannehir
cevahir.. ikinci evim.. yalnızlığımı yolcu ettiğim bir liman, kalabalığa karıştığım bir panayır... yerim.. yurdum.. :roflol::roflol::roflol: çok eğlendim
uzun zamandir bende de kasinti var. cok kotu birsey gercektn kanatiyorum bazen
Sorma,ben de bacağımı kanatmışım geçen gün
o kadar bikkinim ki.. soyle uyusam da bebegim dogunca kalksam ne guzel olur..
herseyden biktim.. kocamin herseyi bana batiyo.. zaten gunde 1-1 bucuk saatten fazla gorusemiyorum onunla..
dogum yaklasinca sancilandigimda falan yanimda olamicak muhtemelen.. cok kotuyum gercekten.. yapayanlizim burda ve artik yetti canima..
kızlar iyi geceler kaydirigubbakcemile3
Yarın gidiyorum doktora,muhtemelen tahlil isteyecektirama iyi birsey degil. normal dogumsa bebek icin iyi degil yani. o yuzden kurtulmak lazim o mikroptan, tahlil sonucumu yarin alicam insallah.. sen daha yaptirmadin mi
ii geceler, geldin mi gidiyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?