2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dilemma benimde gelmedide kızım hadi kalk yoksa kaburganı kırarım diyo uzanıyım artık ne zaman uyursam

kendi isi ticaretle mesgul. gunde 12 saat evde yok. geldiginde de yorgun oluyor yemek yiyor biraz oturuyo sonra uyuklamaya basliyor..
yakinimda var birileri ama kocamin yeri baska onlarin baska.. o da diyor anneme git diye ama ben annesiyle mi evlendim ordan cikmicam :1no2: her dakka orda olmak istemiyorum.

dilemma benimde gelmedide kızım hadi kalk yoksa kaburganı kırarım diyo uzanıyım artık ne zaman uyursam
Uzan canım kızını dinle bakim

Ticaret te zor iş,sorumluluk çok,kimseye bırakamazsın kolay kolay işini..Şimdi zor gelir sana ama bebeğin dünyaya gelince vaktin onunla dolar,bunları düşünmezsin bile,özellikle ilk zamanlar
Kayınvaliden de ne kadar iyi olsa,sıkılır insan..Şahsen ben böyle düşünüyorum

evet bence de.. zaten kimseyi goresim yok bu ara. bayramda bile aksam ustu anca gelebildi isten. kayinvalidmler de turkiyedeydi.. burda uzaktan halam var ona gittim aksama kadar orda kaldim kocamla aksam bayramlastim dusunsene.. berbat bi haldeyim.. simdi hamileyken daha cok ilgiye ihtiyacim oldugu halde bundan mahrum kaliyorum ayri, ilgi gormek bi yana kocamla gorusmek istiyorum sadece.. cok mu bu istek :çok üzgünüm:

En doğal hakkın,isteğin elbette..Kolay değil valla canım,dediğin gibi hamileyken daha duygusal oluyoruz,ortada yanii...Allah yardımcın olsun canım
Ama kocan da ihmal etmesin seni

En doğal hakkın,isteğin elbette..Kolay değil valla canım,dediğin gibi hamileyken daha duygusal oluyoruz,ortada yanii...Allah yardımcın olsun canım
Ama kocan da ihmal etmesin seni

amin.
kocam sagolsun citkirildim benim naz yapmama firsat vermiyo.. biliyorum yoruluyo, kolay degil ben bile yanina gidince 2 saatten fazla kalmak istemiyorum... ama..ama..

diyorum cocugum dogunca insallah benim icin vakit daha cabuk gecicek ama babasi ile vakit geciremicek ki dogru duzgun.. biz ailecek ne kadar vakit gecirebilicez.. biz ailemiyiz benneyaptımki cok karamsar oldum ben..
aslinda kocamin meslegi var saati belli tatilli bir iste calisabilir iste ben buna da sinir oluyorum. is yeri babasinin benimki de calisiyo iste

Son düzenleme:
ya arkadaşlar bebegi hala dönmeyen var mı 35.haftadayım kaburgamın altında kafası hala böyle giderse normal doğum yapamayacağım :çok üzgünüm:

ya arkadaşlar bebegi hala dönmeyen var mı 35.haftadayım kaburgamın altında kafası hala böyle giderse normal doğum yapamayacağım :çok üzgünüm:

canim donmesi lazimdi normalde ama benim bi yakinimin son gunlerindeyken donuverdi.. insallah belki doner seninki de

uykum kaçtı.. bulan bana yollasın bir zahmet. şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…