2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydin anneler herkese iyi bir hafta diliyorum
bugün 11.30da doktora gidiyorum ilkdefa esimle doktora gidicez oda görücek oglumuzu:lepi:
gerci birkere gelmisti üc boyutluya girdigimde

Günaydın Kızlar..

Pok gibi bir gece geçirdim :S kaç defa uyandım sabaha kadar her uyandığımda deprem oluyor zannettim :S
Ayağımın ağrısı hala geçmedi :S
Saçma sapan rüyalar gördüm doktorlar hastaneler doğum :S Sabah kalktığımda sezeryan olcam diyordum kendi kendime :S

hahahahaha :)
ben de ruyamı soylıyım o zmn.. mıcheal douglas benım sevgılımmıs ( hayır elın tıpsız herıfı nıye sevgılım oluosa moruk :) ) onunla evımıze gıdıomuşuz ev de hızmet hastanesı gıbı pembe boyalıydı snr da deprem oldu :) nasılll.. cnm bız ıyı etkılendık bu hastane doktor ve de deprem ucgenınden..

Son düzenleme:
canim masallah ogluna günüde almissiniz hayirli olsun

kizlar gecmis olsun bende aksam haberlerde gördüm insallah bu son olur
bugün bende rüyamda evde kendi kendime oglumu dogurdugumu gördüm mavi gözlüydü heralde artik hergün rüyamizda dogurucazkaydirigubbakcemile3

Puhahaha valla komedi olmuş :)))

hastane olayından feci sıtkım sıyrıldı zaten propp gerçekten bu hafta kontrole bile gidip gitmeme konusunda kararsızım :S
Orada da doğurmayı düşünmüyorum :S

zeyn git bakalım senin sıpa nasıl olmuş.. kilosu fln artmıştır oyyyy

insallah canim artmistir herkes 2kiloyu gecti bende merak ediyorum nekadar oldugunu birde bas cevresini en son gittigimde bizimkiside kücüktü bakalim bugün nekadar olmus bilmiyorumkismile

Ya mıcheal amcanın fılmını seyrettım ya gecen hafta ordan kaldı galıba o da.. hanı ınsan yakısıklı bırını gorur ruyasında dmı yookkkk nerdeeeee :))

Zeyncım kesın gecmıstır 2 kıloyu gecmeme ıhtımalı yok, 2500u bıle gecmıstır.. kafası kucuk mu ne guzel ıste :) bızımkı kocaman, nası cıkcak o kucuck yerden :)

Fınfık sen hastaneyı gormeden karar verme bence, sonucta benden farklı dusunebılırsın.. Ayrıca nerde dogurcan kı o zmn, doktorun kım olcak :S poffffffffffff..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, nasılsınız...

Yeni bi haftanın açılışını her zamanki gibi çamaşır yıkamaya başlayarak yaptım, bir sürü çamaşır beni bekliyo bugün, bunun yanısıra 5 kilo taze fasulye ve 2 kilo da bamya ayıklicam, yani yoğun bi gün olacak...

Umarım hepiniz ii bi hafta geçirirsiniz...

Yok prop farklı düşüneceğimi hiç zannetmiyorum.. O kadar yol gittikten sonra Avrasya Hospitala da giderim diyorum.. orada da bayağı kadın doğumcu var..
En kötü gidip Türkiye hastanesinde doğuracam kadınlara emanet edip kendimi :S
Benim için hastane önemli, tamam doktorda önemli tabi ama hijyen falan filan ben acayip takarım bunlara..Bu konuda da Türkiye hastanesi ön planda bu konularda tek eksiği bayan doktor olması : (((

Nasıl çok güzel karışmış kafam dimi :S

Nalancım günaydın
Kendine nazar değdireceksin bak sonunda anlatma şu yaptıklarının hepsini.. kıçını başını kaşı oku üfle kendini..
Bak benim halime bir haftadır : ((

günaydın kızlar

zeyn hadi güzel haberlerle gel

prop,fınfık kızlar rüyanız hayır olsun totonuz açıkta kalmış üstünüzü iyi örtün

avrasyayı tabı kı bılmıyorum ama medıkal park da temız gorunuodu.. ayrıca doktor suat süphan yavuz mu oyle bı adı var, gercekten cooooooook ıyı doktordu.. corba olmak ne kdr da guzel :)

sağol zeyncim..

Zeyn ultrasonda gösteriyorlar dimi sana
evet canim ama verdikleri resimde yazmiyor ölcümlerin oldugu resmi doktor kendine aliyor bende yanimda kagit kalem götürüp yazicam sonra evde karsilastirma yapicam kaydirigubbakcemile5
canim sen hic merak etme cikar o ordan demistim ya benim kizim dogdugunda basi 34cmdi düsün yani o kücücük yerden onun ciktigini oglumun basida alti hafta önce 21cm mis bana biraz kücük geldi sanki doktor gerci normal dedi ama hayirlisi olsun

canim günaydin dinlen artik biraz yeter senin yaptiklarini okuyunca ben yoruluyorum vallayerimseniben

oyyy nalaann kolay gelsin yorma bebişide kendinide senin kız garanti hamarat benimkide tembel teneke olucak kesin

günaydın kızlar

zeyn hadi güzel haberlerle gel

prop,fınfık kızlar rüyanız hayır olsun totonuz açıkta kalmış üstünüzü iyi örtün

günaydın..
benımkının acıkta kaldıgı kesın cunku yorgan hıc ustume ulasmıo :) kışın ıkı yorgan yatıoruz kocam saolsun tertop edıp sarılıo yorgana ama sımdıden de ıkıncı yorganı cıkartamam valla pişerım bu sefer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…