Günaydın Kızlar..
Pok gibi bir gece geçirdim :S kaç defa uyandım sabaha kadar her uyandığımda deprem oluyor zannettim :S
Ayağımın ağrısı hala geçmedi :S
Saçma sapan rüyalar gördüm doktorlar hastaneler doğum :S Sabah kalktığımda sezeryan olcam diyordum kendi kendime :S
canim masallah ogluna günüde almissiniz hayirli olsunbenim oğlumda 2050 gr olmuş sezeryan günümüzüde aldık teyzeleri :) doktor bizim tarafa benzetti hihihihih aman bizim tarafa çeksin dedimmm doktorda eşimle aynı memleketten eşime diyorki çocuğa sordun mu nerelisin diğe erzincanlıyım diycek diyor benim oğlana soruyoruz nerelisin diğe erzincanlıyım diyor dedi :) dedim siz hanım köylüsünüz :)
Günaydın Kızlar..
Pok gibi bir gece geçirdim :S kaç defa uyandım sabaha kadar her uyandığımda deprem oluyor zannettim :S
Ayağımın ağrısı hala geçmedi :S
Saçma sapan rüyalar gördüm doktorlar hastaneler doğum :S Sabah kalktığımda sezeryan olcam diyordum kendi kendime :S
hahahahaha :)
ben de ruyamı soylıyım o zmn.. mıcheal douglas benım sevgılımıs ( hayır elın tıpsız herıfı nıye sevgılım oluosa moruk :) ) onunla evımıze gıdıomuş ev de hızmet hastanesı gıbı pembe boyalıydı snr da deprem oldu :) nasılll.. cnm bız ıyı etkılendık bu hastane doktor ve de deprem ucgenınden..
hahahahaha :)
ben de ruyamı soylıyım o zmn.. mıcheal douglas benım sevgılımıs ( hayır elın tıpsız herıfı nıye sevgılım oluosa moruk :) ) onunla evımıze gıdıomuş ev de hızmet hastanesı gıbı pembe boyalıydı snr da deprem oldu :) nasılll.. cnm bız ıyı etkılendık bu hastane doktor ve de deprem ucgenınden..
zeyn git bakalım senin sıpa nasıl olmuş.. kilosu fln artmıştır oyyyy
Ya mıcheal amcanın fılmını seyrettım ya gecen hafta ordan kaldı galıba o da.. hanı ınsan yakısıklı bırını gorur ruyasında dmı yookkkk nerdeeeee :))
Zeyncım kesın gecmıstır 2 kıloyu gecmeme ıhtımalı yok, 2500u bıle gecmıstır.. kafası kucuk mu ne guzel ıste :) bızımkı kocaman, nası cıkcak o kucuck yerden :)
Fınfık sen hastaneyı gormeden karar verme bence, sonucta benden farklı dusunebılırsın.. Ayrıca nerde dogurcan kı o zmn, doktorun kım olcak :S poffffffffffff..
Yok prop farklı düşüneceğimi hiç zannetmiyorum.. O kadar yol gittikten sonra Avrasya Hospitala da giderim diyorum.. orada da bayağı kadın doğumcu var..
En kötü gidip Türkiye hastanesinde doğuracam kadınlara emanet edip kendimi :S
Benim için hastane önemli, tamam doktorda önemli tabi ama hijyen falan filan ben acayip takarım bunlara..Bu konuda da Türkiye hastanesi ön planda bu konularda tek eksiği bayan doktor olması : (((
Nasıl çok güzel karışmış kafam dimi :S
günaydın kızlar
zeyn hadi güzel haberlerle gel
prop,fınfık kızlar rüyanız hayır olsun totonuz açıkta kalmış üstünüzü iyi örtün
evet canim ama verdikleri resimde yazmiyor ölcümlerin oldugu resmi doktor kendine aliyor bende yanimda kagit kalem götürüp yazicam sonra evde karsilastirma yapicam kaydirigubbakcemile5sağol zeyncim..
Zeyn ultrasonda gösteriyorlar dimi sana
canim sen hic merak etme cikar o ordan demistim ya benim kizim dogdugunda basi 34cmdi düsün yani o kücücük yerden onun ciktigini oglumun basida alti hafta önce 21cm mis bana biraz kücük geldi sanki doktor gerci normal dedi ama hayirlisi olsunYa mıcheal amcanın fılmını seyrettım ya gecen hafta ordan kaldı galıba o da.. hanı ınsan yakısıklı bırını gorur ruyasında dmı yookkkk nerdeeeee :))
Zeyncım kesın gecmıstır 2 kıloyu gecmeme ıhtımalı yok, 2500u bıle gecmıstır.. kafası kucuk mu ne guzel ıste :) bızımkı kocaman, nası cıkcak o kucuck yerden :)
Fınfık sen hastaneyı gormeden karar verme bence, sonucta benden farklı dusunebılırsın.. Ayrıca nerde dogurcan kı o zmn, doktorun kım olcak :S poffffffffffff..
Günaydın kızlar, nasılsınız...
Yeni bi haftanın açılışını her zamanki gibi çamaşır yıkamaya başlayarak yaptım, bir sürü çamaşır beni bekliyo bugün, bunun yanısıra 5 kilo taze fasulye ve 2 kilo da bamya ayıklicam, yani yoğun bi gün olacak...
Umarım hepiniz ii bi hafta geçirirsiniz...
avrasyayı tabı kı bılmıyorum ama medıkal park da temız gorunuodu.. ayrıca doktor suat süphan yavuz mu oyle bı adı var, gercekten cooooooook ıyı doktordu.. corba olmak ne kdr da guzel :)
günaydın kızlar
zeyn hadi güzel haberlerle gel
prop,fınfık kızlar rüyanız hayır olsun totonuz açıkta kalmış üstünüzü iyi örtün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?