günaydın kızlar
zeyn hadi güzel haberlerle gel
prop,fınfık kızlar rüyanız hayır olsun totonuz açıkta kalmış üstünüzü iyi örtün
Biz en iyisi gidip dorada o fosil karıya doğurtturalım kendimizi : )))
Doraya goturebılcek bı doktor bulsam cok super olcak da .. Şu gebelık. org dakı doktor kağan kocatepe gelıo ıstedıgın hastaneye, bı gıdıp onu mu gorsem acaba dıye dusunmuo degılım.. ama fıyat ne olur bılmıorum.. bu durumda en az 3u bulur heralde..
günaydın..
benımkının acıkta kaldıgı kesın cunku yorgan hıc ustume ulasmıo :) kılın ıkı yorgan yatıoruz kocam saolsun tertop edıp sarılıo yorgana ama sımdıden de ıkıncı yorganı cıkartamam valla pişerım bu sefer
Doraya goturebılcek bı doktor bulsam cok super olcak da .. Şu gebelık. org dakı doktor kağan kocatepe gelıo ıstedıgın hastaneye, bı gıdıp onu mu gorsem acaba dıye dusunmuo degılım.. ama fıyat ne olur bılmıorum.. bu durumda en az 3u bulur heralde..
Sen git ankarada doğursana madem var orada doktorun hastanen doğur 40 ın çıkınca gelirsin : ))
Bu arada o adamda sezeryancı gibi haberin olsun : ))
günaydın nalan... hanı artık iş yapmıcaktın ? şaka gibisin şakaaaaaa akannehir
Nalancım günaydın
Kendine nazar değdireceksin bak sonunda anlatma şu yaptıklarının hepsini.. kıçını başını kaşı oku üfle kendini..
Bak benim halime bir haftadır : ((
evet canim ama verdikleri resimde yazmiyor ölcümlerin oldugu resmi doktor kendine aliyor bende yanimda kagit kalem götürüp yazicam sonra evde karsilastirma yapicam kaydirigubbakcemile5
canim sen hic merak etme cikar o ordan demistim ya benim kizim dogdugunda basi 34cmdi düsün yani o kücücük yerden onun ciktigini oglumun basida alti hafta önce 21cm mis bana biraz kücük geldi sanki doktor gerci normal dedi ama hayirlisi olsun
canim günaydin dinlen artik biraz yeter senin yaptiklarini okuyunca ben yoruluyorum vallayerimseniben
oyyy nalaann kolay gelsin yorma bebişide kendinide senin kız garanti hamarat benimkide tembel teneke olucak kesin
Bu arada o adamda sezeryancı gibi haberin olsun : ))
Günaydın tatlım...opuyorumnanaktan
Aman ev işi yapıyorum diye kimin gözü kalcak bende, anca deseler deseler deli mi ne hep ev işi yapıyo derler, kimsenin özeneceği bi şi değil ki genelde insanlar nefret ediyo ev işinden, sen topuklu giyiyorum hala, kilom şu kadar felan dedin ya kesin ondan nazar değdi sana, yani tam milletin özeneceği şeyleri anlattın, bence yani...:gitme:
Anam ben bitiremedim şu ev işini valla, bitirebilen varsa bana nasıl yaptığını allah rızası için anlatsın ya...
ohaaaa.. sen de mi.. bi de bana laf edıodun dun normal dogumdan cayarmışsın dıye :))ya bak bu kötü olmuş :S belkide iyi olmuş hırs yapman açısından ama ne olursa olsun bebeklerin sağlığını korumak adına hangisi iyiyse o olsun..
Açıkçası normal doğum konusunda hep ikilem yaşadım en başından beri.. bir yanım karşı koyar bir yanım ister gibiyim şuan bilmiyorum bilmiyorum :S
Geçen gün bir yazı okudum aklım iyice karıştı :S
günaydın kızlarrr
gezdim cnm benim görümcemde orda doğum yaptı çok memnun bende cok beğendimm sen neden --begenmedinkiduygu gunaydın.. ben hastaneyı hıc begenmedım hersey ne kdr eskı, sen dogunmhaneyı odaları fln gezdın mı? oralar nasıl?
gezdim cnm benim görümcemde orda doğum yaptı çok memnun bende cok beğendimm sen neden --begenmedinki
Propcum eşimin kuzeni kağana gidiyor sorayım mı ona.kaça gelir ne yapar ne eder diye?Doraya goturebılcek bı doktor bulsam cok super olcak da .. Şu gebelık. org dakı doktor kağan kocatepe gelıo ıstedıgın hastaneye, bı gıdıp onu mu gorsem acaba dıye dusunmuo degılım.. ama fıyat ne olur bılmıorum.. bu durumda en az 3u bulur heralde..
Sizde mi brütüsohaaaa.. sen de mi.. bi de bana laf edıodun dun normal dogumdan cayarmışsın dıye :))
ben ıkılem yasamıyorum, hıc korkmuyorum, cekıncek bı durum yok, normal dogum ıstıyorum, saglık problemı olmadıgı surece normal dogurcam, bı problem olursa amelıyata razı olcam, tamamen gonulsuz bı sekılde olsa da bebegım ve benım saglımız ıcın kabullenıcem el mahkum.. kocamın lafları aynen gaza getırıyo benı yanı, o da zaten ıkna etmeye calsımıyo hıc tanıyo benı ıkna edemez de psıkolojık baskı yapıyo ancak yok beceremezmişim.. ulan bacak kdr kadınlar gıdıyo 3er 5 er tane dogurup dogurup gelıo evelallah bu iş becerı de gerektırmıo yanı :) allah boyle yaratmış, ozel bı kabılıyetın olmasına gerek yok, gıder catır cutur dogurur gelırım .. bunları soyleyınce de guluyo :) hey allam nelerle ugrasıom :)) var ya dogumdan once tansıyonum dusse bayılsam fln ıkı dkda benı amelıyata sokar bu kocam kesın:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?