2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay evet gördüm haberlerde soğumuş baya istanbul bizde öle ağzımızın suyu aka aka bakıyoruz

burdada gündüz yanmaya devam gece serin ama evin serinlemesi sabaha karşı anca gözüm battaniyede serinlesede çıkarsam aahh ah

ben dün gece yine hic uyuyamadim bari birazcik kestireyimde yoksa doktorda nstde uyurum yarim saatte gecmek bilmiyor orda

Biz en iyisi gidip dorada o fosil karıya doğurtturalım kendimizi : )))

Doraya goturebılcek bı doktor bulsam cok super olcak da .. Şu gebelık. org dakı doktor kağan kocatepe gelıo ıstedıgın hastaneye, bı gıdıp onu mu gorsem acaba dıye dusunmuo degılım.. ama fıyat ne olur bılmıorum.. bu durumda en az 3u bulur heralde..

Sen git ankarada doğursana madem var orada doktorun hastanen doğur 40 ın çıkınca gelirsin : ))

yorganmıııı akannehir

battaniyeye razıyım :gitme:

sana komplo kuruyodur o yanaş sarıl sokul diye :jeyyar:

Bu arada o adamda sezeryancı gibi haberin olsun : ))

Sen git ankarada doğursana madem var orada doktorun hastanen doğur 40 ın çıkınca gelirsin : ))

yaaaaaa saçmalama akannehir
ben gıttım orda kocamsız mı kalıcam, kocam gelebılır mı hı ısını gucunu bırakıp, gıtcek olsam 15 ekımde gıtmem lzım nolcagı bellı olmaz dıye, kocam 2 gunlune mı gelcek yanımıza sadece olcak iş mi.. bı de 40 gun dıosun pessssssssss akannehirakannehir
orda hastaneye de para vermezdık :) doktorum da ındırım yapardı fln ohooo evde bıle dogururdum hahahahaha.. kısmet dıılmıs

aman sezeryancılıgına gelene kdr zaten ımkansızlar silsilesi yani.. yok benım kocam hızmette dogur ıste dıyo, son ay zaten benı yorma dıyo.. zate sezeryan olmamı ıstıyo dun aglattı benı sınırden resmen ya.. sen beceremezsın, amelıyat edın benı dıceksın, cok korkucaksın, sen kım normal dogum yapmak kım, car car konusuo.. dedım kı boyle dusunuyosan bıle bana boyle soyleme lutfen destek olman lazım bana dedım. senı tanıyorum neyı yapıp neyı yapamayacagını bılıorum gercekcı olalım lutfen gıdıp sezeryan gunu alalım fln dıyo.. cok sınırlendım, annesıne sıkayet etcem bugun bı azarlasınlar guzelce.. dedım bu sozlerın anca gaza getırıo benı bılmıs olasın.. goruruz dıyoklava:

günaydın nalan... hanı artık iş yapmıcaktın ? şaka gibisin şakaaaaaa akannehir

Yauw hiç iş yapmadan olurmu, çamaşır, bulaşık, yemek, ütü bunlar rutin işler onları mecbur yapıcam da, onlar dışında iş yapmicam demiştim, ama kayınvaldem güzel taze fasulye ve bamya bulmuş pazarda, bulursan al demiştim, o da sağolsun almış getirmiş c.tesi, şimdi onları mecbur ayıklayıp buzluğa atmam lazım...

Nalancım günaydın
Kendine nazar değdireceksin bak sonunda anlatma şu yaptıklarının hepsini.. kıçını başını kaşı oku üfle kendini..
Bak benim halime bir haftadır : ((

Günaydın tatlım...opuyorumnanaktan

Aman ev işi yapıyorum diye kimin gözü kalcak bende, anca deseler deseler deli mi ne hep ev işi yapıyo derler, kimsenin özeneceği bi şi değil ki genelde insanlar nefret ediyo ev işinden, sen topuklu giyiyorum hala, kilom şu kadar felan dedin ya kesin ondan nazar değdi sana, yani tam milletin özeneceği şeyleri anlattın, bence yani...:gitme:

Anam ben bitiremedim şu ev işini valla, bitirebilen varsa bana nasıl yaptığını allah rızası için anlatsın ya...

ya bak bu kötü olmuş :S belkide iyi olmuş hırs yapman açısından ama ne olursa olsun bebeklerin sağlığını korumak adına hangisi iyiyse o olsun..
Açıkçası normal doğum konusunda hep ikilem yaşadım en başından beri.. bir yanım karşı koyar bir yanım ister gibiyim şuan bilmiyorum bilmiyorum :S
Geçen gün bir yazı okudum aklım iyice karıştı :S

günaydın:)

bende gece üşümüsüm ama yorgan daha kullanmadık boğızımda bir hafif ağrı var..inşallah hasta olmam(( yorgan çıkarayım bende..doğum konusunda hastane ne kadar ii olursa olsun doktor çok önemli bana göre ben herkese Maltepe üni. hastanesini tavsiye ediyorum..daha önce çok hastaneye gittim Kadıköy Şifadan daha iii...
doktor başka doğm yaptıran başka olunca tam ilgilenmediklerini duydum..hangi doktorla başladıysanız bence devam...

ben bugün doğum iznene ayrılıyorum hayırlısı bakalım evde nasıl geçecek zaman????
takıntılı bişey olmazsam iiidiirrrrrrrrr..

zeynnnnn ii haberlerle dön bugün inşallah bakalım senin bebiş ne kadar olmuş...

Kız bana diyon daha geçen hafta sarma yapan kimdi, bak canım çekti ama yapmadım valla, kaç kilo sardın attın buzluğa bakim sen...

oyyy nalaann kolay gelsin yorma bebişide kendinide senin kız garanti hamarat benimkide tembel teneke olucak kesin

Saol tatlım, yok kız benim şansıma kızım tembel olur nasılsa annem yapıyo diye, bak görürsün...-tatlicadiarzu-

Banada öle geliyo, keşke ankaradaki dr.un doğum için buraya gelebilecek mesafede olsaydı..

Yavrum ev işini kolay bişey mi zannediyorsun onu yapmak için takati olmayanlarda var sonuçta..
Sen yinede oku üfle kendini benden söylemesi..
Sen bana bakma benim topuklularıma burada çalışan erkekler bile takmışlardı düşmeden önceki gün akşam hatta bir tanesi 8 aylıksın hala topuklu giyiyorsun yuh sana dedi öküzzz.. onun gözü kaldı işte üstümde: ((

ohaaaa.. sen de mi.. bi de bana laf edıodun dun normal dogumdan cayarmışsın dıye :))

ben ıkılem yasamıyorum, hıc korkmuyorum, cekıncek bı durum yok, normal dogum ıstıyorum, saglık problemı olmadıgı surece normal dogurcam, bı problem olursa amelıyata razı olcam, tamamen gonulsuz bı sekılde olsa da bebegım ve benım saglımız ıcın kabullenıcem el mahkum.. kocamın lafları aynen gaza getırıyo benı yanı, o da zaten ıkna etmeye calsımıyo hıc tanıyo benı ıkna edemez de psıkolojık baskı yapıyo ancak yok beceremezmişim.. ulan bacak kdr kadınlar gıdıyo 3er 5 er tane dogurup dogurup gelıo evelallah bu iş becerı de gerektırmıo yanı :) allah boyle yaratmış, ozel bı kabılıyetın olmasına gerek yok, gıder catır cutur dogurur gelırım .. bunları soyleyınce de guluyo :) hey allam nelerle ugrasıom :)) var ya dogumdan once tansıyonum dusse bayılsam fln ıkı dkda benı amelıyata sokar bu kocam kesın:roflol::roflol:

günaydın kızlar
bebeğini gören herkese kocaman maşallah Allah nazarlardan korusun

Bugün görecek olanlarda inşallah iyi haberlerle gelirler

gezdim cnm benim görümcemde orda doğum yaptı çok memnun bende cok beğendimm sen neden --begenmedinki

ya cok eskı o ultrason fln bıle cok eskı yanı :S hamılelıgımın basında olsam kesın gıtmezdım dei şimdi eşim onemlı dııl artık alet edevat dıyo.. poff bılemıorum kı..

Propcum eşimin kuzeni kağana gidiyor sorayım mı ona.kaça gelir ne yapar ne eder diye?
Sizde mi brütüs benim eşim de normal istemiyor.Ne b.k yicez hiç bilmiyorum.cuma günü doktora gitcem çatımamı bakıyo nereme bakıyosa baksın.eğer derse çatın çok iyii doğumun kolay olur normal derim.ama yok biraz dar zorlanabilirzi de derse szaryen artık. hatta cuma belli olcak işte sezaryen olursa gün alcam gidip hastaneden odamı seçcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…