allah kavuştursunn kısa dönemdir inş.askerliği bebişin doğduğunda yanında olur ekim anneleri neyi bulmuş bende anlamadımevet canım normalde perşembe teslim olacaktı ama 2 gün yol izni verdiler cumartesi gidi allahtan yakın yere gidio bize 1 buçuk saat filan tokata gidio bu arada ekim anneleri bulmuş mu orayı anlıyamadım?
canım ben normalde künefeden nefret ederdim ama hamileyken haftanın 5 günü yediğimi biliyorum ve eşim artık lokantaya gitmekten bıkmıştıı:)))şerbetli tatlı çok sevmem ama dün bi oturuşta yarım kg yedim valla normalde bi dilim zor yerdimm
ben bu sıralar gitmedim ama hamileyken daha hassas oluyomuş ve acı daha fazla
ee oğlun oldu tabi o kadar tatlı yemeye dimicanım ben normalde künefeden nefret ederdim ama hamileyken haftanın 5 günü yediğimi biliyorum ve eşim artık lokantaya gitmekten bıkmıştıı:)))
ekim anneleri buluşma mı yapmış demek istedim:) canım yok kısa dönem deil uzun dönem eşim okulu biraktı oğlu olunca ama eğer hava değişinden geri gelemezse 1 ay doğum izni veriolarmış oda doğumda yanımda olacak inşallah kavuştursunn kısa dönemdir inş.askerliği bebişin doğduğunda yanında olur ekim anneleri neyi bulmuş bende anlamadım
buluşma olmasınn buluşalım demiştikKim ne bulmuş nerden çıktı ekim anneleri nerde geçio :S
sanki burda okudum gibi geldi ekim anneleri buluşma yapmışlar die ama yanıldım sanırım tekrar aradım msj ama bulamadım:)Kim ne bulmuş nerden çıktı ekim anneleri nerde geçio :S
evet bende öyle diyorum bu kadar tatlı yemem hayra alamet değill deminde tatlı bisküvitin üstüne çokokrem sürdüm yedim o derece tatlı krizindeyim
canım ben normalde künefeden nefret ederdim ama hamileyken haftanın 5 günü yediğimi biliyorum ve eşim artık lokantaya gitmekten bıkmıştıı:)))
sayılı zaman çabuk geçer inş..biz istanbullu anneler göbişler büyüyünce buluşalım dedikte bende 2009 ekim annelerini okudum ne güzel buluşmuşlar resimleride var dedimmekim anneleri buluşma mı yapmış demek istedim:) canım yok kısa dönem deil uzun dönem eşim okulu biraktı oğlu olunca ama eğer hava değişinden geri gelemezse 1 ay doğum izni veriolarmış oda doğumda yanımda olacak inş
aynen öle canım ama bunda daha canım hiç bişi istemio benim ilk 3 ay hiç iştahım olmaz ama buda erkek gibi gelio ama hayırlısı tabiee oğlun oldu tabi o kadar tatlı yemeye dimi
tmm anladım canım saolsayılı zaman çabuk geçer inş..biz istanbullu anneler göbişler büyüyünce buluşalım dedikte bende 2009 ekim annelerini okudum ne güzel buluşmuşlar resimleride var dedimm
hayırlısı benimde oğlum var bakalım bu ne olucak çok merak ediyorummaynen öle canım ama bunda daha canım hiç bişi istemio benim ilk 3 ay hiç iştahım olmaz ama buda erkek gibi gelio ama hayırlısı tabi
canım bu tamamen kişisel bir durum yani yumurtlama dönemi farkı bence. Çokta can sıkmamak lazım yeter ki bebişlerimiz iyi olsun değil mi?
evet geçen hafta çok yoğundum pazar izin bile yapamadım
ama artık daha rahat olurum buralardayım yani
göğüslerimde şişkinlik aynı ama ağrı sızlaması azaldıa.s
buluşma olmasınn buluşalım demiştik
yok artık künefe kankam oldu die bilirim canım :)))Hiiii künefeden nefret edilir mi taş olursun taş bütün tatlılara taparım ben hemileliğimle fln da ılgısı yok hayatım boyunca tatlıyla beslenebılırım nitekım 2-3 gun hıc bısı yemeden sırf tatlı ve meyve yedıgım olmustur
geçnedimi krampların begüm çok geçmiş olsun cnmm
Bebeklik bişi yoktur, doğa sana cefa çektirio şimdiden anneliğe hazırlıo ki ilerde çekiceklerine hazırlık olsun :)) Üzülme
canım geçmiş olsun. soğuk algınlığımı yaşıyorsun. sıcak şeyler içmeye çalış
kızlar dehşet belim ağrıyor.. hiç ağrımazdı sanki birşeyler batıyor. yaşayan var mı. geçmesi için ne yapabiliriz.
Ya kızlar. Biz İstanbuldakıler bi bulusma ayarlasak gobeklerımız buyuyunce soyle bı suru gobek :)
canım sen niye endişeleniyorsun.biz leke gördükçe korkuyoruz kaygılanıp doktora koşuyoruz.ne güzel işte hiç leke kan yok.maşallah diyeyimde allah korusun
inşallah canım.doğum yaptığımızın haberlerinide veririz.
çatı muayenesi hamileliğin son haftalarında oluyor.şimdi erken.ben oğlumda hiç olmadan direk sezeryan oldum.doktorum bende bel fıtığı olduğu için bide oğlum kordonunu boynuna doladığı için normal doğum önermedi.normal doğum düşünüyorsan mutlaka bi muayeneyi oluyorsun.ama içimde hep normal doğum bi heves olarak kalmıştır.isterdim ki normal yapayım.ama ikinci de sezeryan olacak mecburen
çok geçmiş olsun begümcüm.bebeğe bi şey olmaz bebekle ilgili bi durum değil.o dünyanın en güvenli yerinde.sıcak bi şeyler iç.izin alma durumun varsa izin al dinlen
benimde belim çok ağrıyor.endişelenmiyorum oğlumda da çok ağrıdı.zaten bel fıtığı var.ilk hamileliğim bel ağrısı yüzünden kabus gibi geçti.geçmiş olsun.sırt üstü dinlenmeye çalış
ha ha ha uçarakk süpermen gibii:roflol:Öle valla doğru diyosun canım yeterki bebişler ii olsun. Benim göğüsler hala şiş ve acıyo bu gidişle uçarak gidicem her yere.
yaa oğlun ne güsel küçükmü oğlun canımhayırlısı benimde oğlum var bakalım bu ne olucak çok merak ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?