2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım normalde perşembe teslim olacaktı ama 2 gün yol izni verdiler cumartesi gidi allahtan yakın yere gidio bize 1 buçuk saat filan tokata gidio bu arada ekim anneleri bulmuş mu orayı anlıyamadım?
allah kavuştursunn kısa dönemdir inş.askerliği bebişin doğduğunda yanında olur ekim anneleri neyi bulmuş bende anlamadım

şerbetli tatlı çok sevmem ama dün bi oturuşta yarım kg yedim valla normalde bi dilim zor yerdimm
canım ben normalde künefeden nefret ederdim ama hamileyken haftanın 5 günü yediğimi biliyorum ve eşim artık lokantaya gitmekten bıkmıştıı:)))

allah kavuştursunn kısa dönemdir inş.askerliği bebişin doğduğunda yanında olur ekim anneleri neyi bulmuş bende anlamadım
ekim anneleri buluşma mı yapmış demek istedim:) canım yok kısa dönem deil uzun dönem eşim okulu biraktı oğlu olunca ama eğer hava değişinden geri gelemezse 1 ay doğum izni veriolarmış oda doğumda yanımda olacak inş

canım ben normalde künefeden nefret ederdim ama hamileyken haftanın 5 günü yediğimi biliyorum ve eşim artık lokantaya gitmekten bıkmıştıı:)))

Hiiii künefeden nefret edilir mi taş olursun taş bütün tatlılara taparım ben hemileliğimle fln da ılgısı yok hayatım boyunca tatlıyla beslenebılırım nitekım 2-3 gun hıc bısı yemeden sırf tatlı ve meyve yedıgım olmustur

sayılı zaman çabuk geçer inş..biz istanbullu anneler göbişler büyüyünce buluşalım dedikte bende 2009 ekim annelerini okudum ne güzel buluşmuşlar resimleride var dedimm

Öle valla doğru diyosun canım yeterki bebişler ii olsun. Benim göğüsler hala şiş ve acıyo bu gidişle uçarak gidicem her yere.

buluşma olmasınn buluşalım demiştik

Ben dedim buluşalım diye biri dedi birileri buluşmuş kocaman göbekleriyle diye ekim mekim kafam bulandı sonra :)
Evet buluşalım adalara gidelim şimdi sakindir oralar hava da güzeldir ohhh misss, ben bıktım bu Şişli'nin karmaşasından gürültüsünden insanından valla. Hamilelikten heralde yalnızlığı sever oldum

yok artık künefe kankam oldu die bilirim canım :)))

geçnedimi krampların begüm çok geçmiş olsun cnmm

geçmedi tatlım yaa daha da bi tuhaf oldum bugün

Bebeklik bişi yoktur, doğa sana cefa çektirio şimdiden anneliğe hazırlıo ki ilerde çekiceklerine hazırlık olsun :)) Üzülme

inşallah öledir canım. bebeklik olmasın yeter ki

canım geçmiş olsun. soğuk algınlığımı yaşıyorsun. sıcak şeyler içmeye çalış

soğuk algınlığı gibi diil canım bende anlayamadım tam. yarın doktora gidicem inş.

kızlar dehşet belim ağrıyor.. hiç ağrımazdı sanki birşeyler batıyor. yaşayan var mı. geçmesi için ne yapabiliriz.

canım bende öyleyim. belden sol kalçama vurdu. yatırtmıyor,oturaamıyorum. ayakta çok batıo.. sorma berbat

Ya kızlar. Biz İstanbuldakıler bi bulusma ayarlasak gobeklerımız buyuyunce soyle bı suru gobek :)

yaaa amaaa bende istiom :sinifsinif:

inşallah öyledir canım. içim genede rahat deil. çok tuhaf sancılarım var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…