5 mayısta adalara gidiyorum akrabalarla gezmeye :teytey:
o kadarmı büyüdü bende bişey yok elleyince az bi acı var o kadarvalla öle olacak inş. sonraki aylarda biraz normale döner herkes bana bakıyo
bafocuğum senin için buldum bu yazıyı belki işine yarar bu arada geçmiş olsun tatlım
Düzenli olarak büyüyen rahim, rahmi karın boşluğuna dik tutan bağlarda gerilmeye sebep olur. Anne adayları bu gerilmeleri kasık ve bel ağrısı olarak hissederler.
Rahimdeki kasılmalar ve bebeğin ani hareketleri anne tarafından kasık ağrısı olarak değerlendirilir.
Bu şekilde hafif olan ağrılar son derece normaldir. Hatta bu ağrıların aniden durması gebeliğin büyümesinde olumsuzluk dahi akla getirebilir.
Ağrılar çok artıyor ise,kanama veya idrarda yanma eşlik ediyor ise hemen doktorunuza başvurun.
Gebeliğin ileriki aylarında büyüyen bebek ve karın kısmında daha çok olmak üzere gebedeki kilo artışı omurganın anatomik yapısını bozarak bel ağrılarına sebep olabilir.
Kasıklarda olan ağrıları azaltmak için ayaklarınızı karnınıza çekerek istirahat edin,yatın.
Magnesium ve kalsiyum içeren ilaçlar ve besinler ağrıları azaltıcı etkiye sahiptirler.Doktorunuzun tavsiyesi ile kullanabilirsiniz
süpersin bizim içinde gez ben kaç sene önce gittim hatırlamıyorum bile güya istanbuldayız
geçen senede gitmiştim ilk baharda çok güzel oluyo oraları çiçek kokuları mis gibii yazı gelsede ısınsak biraz denizi özledim ama bu sene girebilirmiyim oda şüphelisüpersin bizim içinde gez ben kaç sene önce gittim hatırlamıyorum bile güya istanbuldayız
Kızlar memeleri kanat mı sandının iki karpuzla nası uçmayı düşünüosunuz anlamadım
bafocuğum sende 11. haftaya girmişsin :ecrin_bebek:
evet bende inanamadım. hayırlısı ile devam etsin inan içimdeki korku hiç geçmiyor:Saruboceq:
Kızlar benim uykum geldi ben gidip şöööööle güzelce bi uyucam, haydin kalın sağlıcakla
4 te 1 gitti kaldı 4 te 3canım okorku hepimizde var Allahın izniyle 3 hafta sonra içimiz bir nebze rahatlayacak. kasık ağrısı bende de çok var.. apandistim patlayacakmış gibi hissediyorum genelde sol kasığım batıyor nadiren sağ kasık... Hadi kızlar sunun surasında doğuma 30 haftamız kaldı:içelim:
ayy gel canımm götüreyimmsezen benide götür gittiğin yerezemuszemus
görüşürüzz byeeeebende kaçıorum kızlar oğluşum uyandı kahvaltı yapıp annemlere gidicez
o kadarmı büyüdü bende bişey yok elleyince az bi acı var o kadar
105 olursunn nadide sultanım benimmzaten 95 di şimdi 100 belkide daha frazla olmuştur herhalde valla sütyenlerim patlayacak, en yakın zamanda gidip yenilerini almam lazım 9 ayın sonunda nolcek halim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?