2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatlım benim sağolasınopuyorumnanaktan

belki e gelme der bilemiyorum ki.. ama bana dr hiç vitamin vermiyor endişeleniyorum:umursamaz:

süpersin bizim içinde gez ben kaç sene önce gittim hatırlamıyorum bile güya istanbuldayız
geçen senede gitmiştim ilk baharda çok güzel oluyo oraları çiçek kokuları mis gibii yazı gelsede ısınsak biraz denizi özledim ama bu sene girebilirmiyim oda şüpheli

nalan bende bazen şaşırıyorum nasıl bu kadar kocaman oldular diye inş. biraz normale dönerler yoksa yazın incecik kıyafetleri nasıl giyecezsempatiksalakcinni

evet bende inanamadım. hayırlısı ile devam etsin inan içimdeki korku hiç geçmiyor:Saruboceq:

canım okorku hepimizde var Allahın izniyle 3 hafta sonra içimiz bir nebze rahatlayacak. kasık ağrısı bende de çok var.. apandistim patlayacakmış gibi hissediyorum genelde sol kasığım batıyor nadiren sağ kasık... Hadi kızlar sunun surasında doğuma 30 haftamız kaldı:içelim:

4 te 1 gitti kaldı 4 te 3

bende kaçıorum kızlar oğluşum uyandı kahvaltı yapıp annemlere gidicez

bende uymak istiyorum ama ne mümkün işteyim. öğleden sonra daha yoğun olacam... çoookkkk uykum varrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…