2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fınfık bızım aılede en az 10 kısı trafık kazasında ölmüştür bilio musun :S babannem de hep o yuzden benı boyle tırsak yetıstırdı trafık konusunda işte.. ah ahhhh.. kocam da bebekle asla ızın vermem dıyo bebeksız ogrenırım dıorum onu nereye bırakcan da cıkcan trafıge dıyo.. bakalım ya bı sekıdle halletmek zorundayız

Son düzenleme:
ayy kıyamam korkutmuşlardır seni gel bizde kal diycem ama kalmassın ki başının ucuna kuran falan koy canım
tahlilerine ne diycek bakalım hadi sende yarın görcen tosuncuğunu sezeryan tarihinide alırsın :)
sağol hayatım kimsede kalamıyorum..
yarın kesinleşir günüm inşallah, ona göre annemleri falan çağırıcam ben de..
dua okuyup yatıyorum. kuran da var odada.. inşallah bu gece sıkılmam :S

bu saatte esi gelenmere cok ozeniyom ben.. gorusuruz dilemma
ben napim kız, arkamda uyuyo şimdi. gece 10 da kalkıcak işe gidicek suratını göremiyorum :S bu hafta da göremicem..

burcu biraz senin oyundan oynim :) bejewelled kız bu, çok oynarım ben bundan ama bunun şekilleri değişik geldi pek alışamadım

sen yinede devlet ve üniversite hastanesine bi bak bence,etrafına bi sor soruştur mutlaka içlerinde vardır tercih edilen bi doktor.
Bizim burdaki hastanede öyle pek iyi değildi,doktorlarını sevmiyordum,asla burda doğurmam diyodum ama bir tanesini herkes tavsiye etti,gittim sonunda görüştüm ve hala ona devam ediyorum,memnun kaldım,bakarsın sende memnun kalacağın bir tanesini bulursun

bıjo once kadayıf tarıfı ver kızcagız öldü kadayıf kadayıf dıye... ayrıca bol bol da oyna eferin :)
ben cıkıorum kızlar bacaklarımı uzatıcam snr gelırım yıne gorusuruz hadı

Doğru söylüyorsun da kimse kendi doktorum kadar ilgilenemezmiş gibi geliyor. mecbur kalırsak tabii ki en yakın olana gideriz ama içime siner mi bilmiyorum.

zor biju ama napalim, allah yardimcimiz olsun sabir versin bize de onlara da

tmm biju zahmet olmazsa yamyamlara ekle ben tahlil sonuclarimli almaya gidiyorum. ordan kvalideme gecicem. aksama geldigimde bakarim..
herkese iyi sohbetler..

hazal naber bu arada, hosgeldin,

tmm biju zahmet olmazsa yamyamlara ekle ben tahlil sonuclarimli almaya gidiyorum. ordan kvalideme gecicem. aksama geldigimde bakarim..
herkese iyi sohbetler..

hazal naber bu arada, hosgeldin,

hosbulduk cnm iyilik senden naber?

dun oglumun yatagini arabasini kurduk odada gidip gelip bakiorum ne guzel bi his yaaa icinde yatmasida nasip olur insallah :Saruboceq:

hosbulduk cnm iyilik senden naber?

dun oglumun yatagini arabasini kurduk odada gidip gelip bakiorum ne guzel bi his yaaa icinde yatmasida nasip olur insallah :Saruboceq:

insallah insallah... artik cok az kaldi..
bitti mi eksikleri tamamen ?
ben bi tek kalin battaniye almadim. alamadim daha dogrusu..

doktor konusunda asla fazla guvenım yok.. şu an üç ayrı doktor a gıdıyorum.. üçüde bırbırınden farklı konuşuyor.. ikisinden bırınde dogum yapacagım.. oda son anda bellı olur artık.. iki hastaneyıde netleştirdim.. kızım dönerde sorun duzelır.. yoksa istemıyorum sezeryan..

insallah insallah... artik cok az kaldi..
bitti mi eksikleri tamamen ?
ben bi tek kalin battaniye almadim. alamadim daha dogrusu..

valla simdilik bi eksik gozukmuyo ama sonra eksik cikabilirde ama yatgi arabasi alt degistirme masasi ve zipzipi aldik kurduk dun bakalim sonra eksigi cikacakmi

battaniyede aldim ben pelus battaniye

neyse gule gule aksam girersem nete gorusuruz yine

doktordan geldık kızlar

kızım tam 2888 gr olmus artık heran dogaılır dedı bası asagıda ama suyu yeterlıymıs yola gırmıs dedı
haftalık kont var artık salı gunu tekrar gorucem
ve ılk kez yuzunu goreıldım hem de renkliiiii o kadar mutlu oldum kı cok tonbiş yuzu vardıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…