sağol hayatım kimsede kalamıyorum..ayy kıyamam korkutmuşlardır seni gel bizde kal diycem ama kalmassın ki başının ucuna kuran falan koy canım
tahlilerine ne diycek bakalım hadi sende yarın görcen tosuncuğunu sezeryan tarihinide alırsın :)
ben napim kız, arkamda uyuyo şimdi. gece 10 da kalkıcak işe gidicek suratını göremiyorum :S bu hafta da göremicem..bu saatte esi gelenmere cok ozeniyom ben.. gorusuruz dilemma
ulan bu ne bıcım karı sıtesı karı topıgı, bıraz da futbol konuşalım ıster mısınız?
öyle de, yakınımızdaki tek özel hastane ile ilgili pek de güzel anılarım yok.hamileliğimin ilk birkaç kontrolüne oraya gitmiştim. aletler falan eski, çok kalabalık bir hastane. ayrıca oradaki kadın doktor -düşününce bile sinirlerim bozuluyor- tiroid testimin sonuçlarını bana ancak benim ısrarlarım sonucunda söyledi ve oldukça yüksekti. ama çok da önemli değilmiş falan filan... onun yüzünden tiroid tedavisine geç başladık. diğer doktor da pek deneyimli görünmedi bana. devlet hastanesine ise hiç gitmedim. doktorlarını bile tanımıyorum. tıp fakültesi de aynı şekilde. diyorum ya ne yapacağımı bilmiyorum.
biju kadayif diyorum muhallebi diyorum gormuyorsun yazimi :umursamaz:
bıjo once kadayıf tarıfı ver kızcagız öldü kadayıf kadayıf dıye... ayrıca bol bol da oyna eferin :)
ben cıkıorum kızlar bacaklarımı uzatıcam snr gelırım yıne gorusuruz hadı
sen yinede devlet ve üniversite hastanesine bi bak bence,etrafına bi sor soruştur mutlaka içlerinde vardır tercih edilen bi doktor.
Bizim burdaki hastanede öyle pek iyi değildi,doktorlarını sevmiyordum,asla burda doğurmam diyodum ama bir tanesini herkes tavsiye etti,gittim sonunda görüştüm ve hala ona devam ediyorum,memnun kaldım,bakarsın sende memnun kalacağın bir tanesini bulursun
sağol hayatım kimsede kalamıyorum..
yarın kesinleşir günüm inşallah, ona göre annemleri falan çağırıcam ben de..
dua okuyup yatıyorum. kuran da var odada.. inşallah bu gece sıkılmam :S
ben napim kız, arkamda uyuyo şimdi. gece 10 da kalkıcak işe gidicek suratını göremiyorum :S bu hafta da göremicem..
tmm biju zahmet olmazsa yamyamlara ekleben tahlil sonuclarimli almaya gidiyorum. ordan kvalideme gecicem. aksama geldigimde bakarim..
herkese iyi sohbetler..
hazal naber bu arada, hosgeldin,
hosbulduk cnm iyilik senden naber?
dun oglumun yatagini arabasini kurduk odada gidip gelip bakiorum ne guzel bi his yaaa icinde yatmasida nasip olur insallah :Saruboceq:
tmm biju zahmet olmazsa yamyamlara ekleben tahlil sonuclarimli almaya gidiyorum. ordan kvalideme gecicem. aksama geldigimde bakarim..
herkese iyi sohbetler..
insallah insallah... artik cok az kaldi..
bitti mi eksikleri tamamen ?
ben bi tek kalin battaniye almadim. alamadim daha dogrusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?