neredeyse herkes hastaneye karar vermiş gibi görünüyor. yaaaa ben ne yapacağım hiç bilmiyorum. doktorum buradan 90 km uzakta. 1,5 saatte anca varabiliyoruz. başka bir doktora da gitmek istemiyorum. normal doğum da istiyorum. offffffff of! doktorum yetişirsiniz, olmazsa yakındaki bir hastanede ilk müdahale yapılır sonra gelirsiniz dedi ama nasıl olur bilmiyorum. napıcam ben yaaaaaaa!
sizin marka tasarım yönünden bizden önde seviyorum ben opeli ama sağlamlık kalite açısından bizi tercih edin :jeyyar:
Hangi hastanede doğum yapacaksın?
İnşallah olursa biga can hastanesi. doktorum orda
hayırlısı olsun asena evet orada ikinci el de var bizde ikinci el yok..
Çan a hiç gitmedim ,merkezdir belki diye düşündüm ama sen zaten merkezdeydin..Çanakkale ne kadar yer ki.
Aurıs modeli hoşuma gidiyor benim
çok pahalı bır şey istemıyoruz.. ama hangısı daha avantajlı olur.. ona karar veremedım..
Ay pardon,özel hastane sanırım dediğin hastane...yok canım hastane Çan'da değil, Biga'da. Can Hastanesi. bence şu an Çanakkale'deki en iyi hastane.
Dilemma benim bütün modellerden miğdem bulandı bilinmi hergün görmekten :S
Değişik markalara gidip arabaları incelediğimde acayip mutlu oluyorum en son Doğuşa gitmiştim üffff aklımı orada bırakmıştım uzun bir süre mesela :bbo:
Birde bende araba tutkusu çocukluktan beri hastalık ne olacaksın diyene taksici olacam diyormuşum ben küçükken gamyoncuiremsu
sizin marka tasarım yönünden bizden önde seviyorum ben opeli ama sağlamlık kalite açısından bizi tercih edin :jeyyar:
haha topikte bi rekabet havasi =))
finfik sizinki toyotami ? opelin tasarimlari daha guzel ama kalite yonunden de alman arabalarindan sasmamak lazim bence :1rolleyes:
bizi tercih edin kızlar cünkü mekanikte de iyiyiz..... hala ikna olmadıysanız yakünü ündürümü yaptırıcam size gel vatandaşşşş:jeyyar::jeyyar:
haha topikte bi rekabet havasi =))
finfik sizinki toyotami ? opelin tasarimlari daha guzel ama kalite yonunden de alman arabalarindan sasmamak lazim bence :1rolleyes:
asenam bence eger bu son arabnız olmayacaksa, kı yasınız genc heralde son olmaz, her zaman ıkıncı el alın.. ınsan son arabasını temız ve en ıyısınden almak ıstıyo valla.. bız captiva alcaktık,karar verdık,gıttık baktık begendık anlastık, ikinci elıne bıle kıyamadık snr.. dedık kı bu parayı sımdıden bı arabaya baglamaya ne gerek var.. tabı sız daha ıyı bılırsınız
sıfır arabanın avantajı olmaz ki hiç bir zaman zevk meselesi sıfıra binecem dersin ve binersin ama kar etmezsin birde krediyle alacaksanız hele hiç sıfor almayın
neredeyse herkes hastaneye karar vermiş gibi görünüyor. yaaaa ben ne yapacağım hiç bilmiyorum. doktorum buradan 90 km uzakta. 1,5 saatte anca varabiliyoruz. başka bir doktora da gitmek istemiyorum. normal doğum da istiyorum. offffffff of! doktorum yetişirsiniz, olmazsa yakındaki bir hastanede ilk müdahale yapılır sonra gelirsiniz dedi ama nasıl olur bilmiyorum. napıcam ben yaaaaaaa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?