2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi hastanede doğum yapacaksın?

asenam bence eger bu son arabnız olmayacaksa, kı yasınız genc heralde son olmaz, her zaman ıkıncı el alın.. ınsan son arabasını temız ve en ıyısınden almak ıstıyo valla.. bız captiva alcaktık,karar verdık,gıttık baktık begendık anlastık, ikinci elıne bıle kıyamadık snr.. dedık kı bu parayı sımdıden bı arabaya baglamaya ne gerek var.. tabı sız daha ıyı bılırsınız

Aurıs modeli hoşuma gidiyor benim

Dilemma benim bütün modellerden miğdem bulandı bilinmi hergün görmekten :S

Değişik markalara gidip arabaları incelediğimde acayip mutlu oluyorum en son Doğuşa gitmiştim üffff aklımı orada bırakmıştım uzun bir süre mesela :bbo:

Birde bende araba tutkusu çocukluktan beri hastalık ne olacaksın diyene taksici olacam diyormuşum ben küçükken gamyoncuiremsu

haha topikte bi rekabet havasi =))
finfik sizinki toyotami ? opelin tasarimlari daha guzel ama kalite yonunden de alman arabalarindan sasmamak lazim bence :1rolleyes:

çok pahalı bır şey istemıyoruz.. ama hangısı daha avantajlı olur.. ona karar veremedım..

sıfır arabanın avantajı olmaz ki hiç bir zaman zevk meselesi sıfıra binecem dersin ve binersin ama kar etmezsin birde krediyle alacaksanız hele hiç sıfor almayın

yok canım hastane Çan'da değil, Biga'da. Can Hastanesi. bence şu an Çanakkale'deki en iyi hastane.
Ay pardon,özel hastane sanırım dediğin hastane...

Vay be,küçüklükten bu tutku sende desene...
İşin içinde olunca bıkman çok doğal

sizin marka tasarım yönünden bizden önde seviyorum ben opeli ama sağlamlık kalite açısından bizi tercih edin :jeyyar:

bizi tercih edin kızlar cünkü mekanikte de iyiyiz..... hala ikna olmadıysanız yakünü ündürümü yaptırıcam size gel vatandaşşşş:jeyyar::jeyyar:

Benim eşim de sıfır alacak,yazın baktık baktık alamadık..İkinci el şu an kullandığımız...Aslında bana kalsa ne gerek var da,eşim istiyor,değiştirmek lazımmış artık

araba işini japonlar da iyi yapıyorlar. bizim ilk arabamız nissandı. eşim hala, keşke satmasaydık diyor.

valla mıtsubıshı nın teneke oldugunu bılıorum.. toyotayı da cok kalıtelı dıye duymadm kullananlardan :) opel den kayınpederım de annem de memnun.. audı kullananlar da memnun arabalarından.. bız de bmwmızden cok memnunduk satmak zorunda kalmasaydık ıyıydı :)) su an honda kullnıoruz ben hiiiiç begenmıorum, kocam da ıdare eder dıo, yanı honda da dandırık :)

sıfır arabanın avantajı olmaz ki hiç bir zaman zevk meselesi sıfıra binecem dersin ve binersin ama kar etmezsin birde krediyle alacaksanız hele hiç sıfor almayın

şu anda arabamız var.. ama eşimin arabası sureklı iş yerınde ve farklı kışılerde kullanıyor.. bu araç bende kalacak.. eşim beraberken kullanacak.. yanı işe falan gıtmeyecek.. o yuzden uygun araç arıyoruz.. pahalı istemıyoruz.. uygun olsun yeter.. ve benım kullanmama uygun olsun yeter
bebekte olunca acıl durumlar için yanı..

canım bence kendine daha yakın bi hastane seç,çünkü acil bi durumda yetişmen zor olabilir diğer hastaneye,ortada kalırsın o telaşla.Doğum başlayınca nasıl ilk müdahale yapılıp 1saatlik yola gidicen anlamdım:uhm: Ben 40 dklık yoldan bile korktum ve vazgeçtim karar verdiğim hastaneden,kendime yakın olanını seçtim,karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…