Ohooo o eskidendi şimdilerde almanlar sadece o imajı vermede başarılılar: ))
öf ben ne anlarım arabadan trafıge bılem cıkmıorum :)) dogumdan snr bı cesaret ogrenmeye baslamam lazım artıkcok korkuom cokkk
ivit o zaman 2 sekilde de bizi seciyon biz alman arabasıyız vereliniortak
öf ben ne anlarım arabadan trafıge bılem cıkmıorum :)) dogumdan snr bı cesaret ogrenmeye baslamam lazım artıkcok korkuom cokkk
yasemin:roflol:
benimde personel indirimim var arabalarınızı benim adıma alırsanız bayağı bir indirimle alabilirsiniz :jeyyar:
sonra ben size satarım :roflol:
canim bildigim kadariyla opel amerikan markasi sadece almanyada almanlar tarafindan uretiliyor. bu ara batti baticak derken almanlar satin almaya yanasmiyorlardi. =) ben otomobillere cok merakliyimdir da.. yanlis da olabilir tabi oyle degilmiydi
mercedes çok hoşuma gıdıyor.. kısa sure bındık.. ama cıtroen c5 te çok guzeldı az yakıyordu..
bana da pejo lar çok dandık ve teneke gıbı gelıyor..
canım bence kendine daha yakın bi hastane seç,çünkü acil bi durumda yetişmen zor olabilir diğer hastaneye,ortada kalırsın o telaşla.Doğum başlayınca nasıl ilk müdahale yapılıp 1saatlik yola gidicen anlamdım:uhm: Ben 40 dklık yoldan bile korktum ve vazgeçtim karar verdiğim hastaneden,kendime yakın olanını seçtim,karar senin
fınfık kulanmayı bılıoz herhal akannehir ama trafıge cıkmaktan tırsıom, böhüüüüüüüüüüüüüü.. hele de istanbulda, ankarada daha rahat cıkıodum burda nası cıkcam denemedım bılelmaz:
gelmeyin bu oyuna vermiyecek arabalarınızı size geri hihoyyyt:jeyyar:
GM e bağlı haklısın GM de amerikan firması ama aslında almanya üretim GM cok büyük bir firma bğnyesinde hummer bile var opelide almış ama kalite dizayn hep alman
fınfık kulanmayı bılıoz herhal akannehir ama trafıge cıkmaktan tırsıom, böhüüüüüüüüüüüüüü.. hele de istanbulda, ankarada daha rahat cıkıodum burda nası cıkcam denemedım bılelmaz:
ulan bu ne bıcım karı sıtesı karı topıgı, bıraz da futbol konuşalım ıster mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?