2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yasemin:roflol:

benimde personel indirimim var arabalarınızı benim adıma alırsanız bayağı bir indirimle alabilirsiniz :jeyyar:
sonra ben size satarım :roflol:

öf ben ne anlarım arabadan trafıge bılem cıkmıorum :)) dogumdan snr bı cesaret ogrenmeye baslamam lazım artık cok korkuom cokkk

Ohooo o eskidendi şimdilerde almanlar sadece o imajı vermede başarılılar: ))

:roflol: diyosun..
biz yani benim babam cok araba degistirir. toyota kullandik, volkswagen kullandik, opelimiz de vardi bi ara.. simdi ford kullaniyo.. ben almanlardan yanayim =)
ama anneme araba almayi dusunuyporlar opel bakicakmis =)
biz de burda fransiz arabasi kullaniyoruz.. ben golf 6 alalim diye tutturmustum da kocam sagolsun dinlemedi beni

ivit o zaman 2 sekilde de bizi seciyon biz alman arabasıyız vereliniortak

canim bildigim kadariyla opel amerikan markasi sadece almanyada almanlar tarafindan uretiliyor. bu ara batti baticak derken almanlar satin almaya yanasmiyorlardi. =) ben otomobillere cok merakliyimdir da.. yanlis da olabilir tabi oyle degilmiydi

mercedes çok hoşuma gıdıyor.. kısa sure bındık.. ama cıtroen c5 te çok guzeldı az yakıyordu..

bana da pejo lar çok dandık ve teneke gıbı gelıyor..

baklavayi ne kadar ozlemisim yaa, kvalidemler turkiyeden getirmisler nerdeyse bitti yaff

fınfık kulanmayı bılıoz herhal akannehir ama trafıge cıkmaktan tırsıom, böhüüüüüüüüüüüüüü.. hele de istanbulda, ankarada daha rahat cıkıodum burda nası cıkcam denemedım bıle lmaz:

yasemin:roflol:

benimde personel indirimim var arabalarınızı benim adıma alırsanız bayağı bir indirimle alabilirsiniz :jeyyar:
sonra ben size satarım :roflol:

gelmeyin bu oyuna vermiyecek arabalarınızı size geri hihoyyyt:jeyyar:

canim bildigim kadariyla opel amerikan markasi sadece almanyada almanlar tarafindan uretiliyor. bu ara batti baticak derken almanlar satin almaya yanasmiyorlardi. =) ben otomobillere cok merakliyimdir da.. yanlis da olabilir tabi oyle degilmiydi

GM e bağlı haklısın GM de amerikan firması ama aslında almanya üretim GM cok büyük bir firma bğnyesinde hummer bile var opelide almış ama kalite dizayn hep alman

mercedes çok hoşuma gıdıyor.. kısa sure bındık.. ama cıtroen c5 te çok guzeldı az yakıyordu..

bana da pejo lar çok dandık ve teneke gıbı gelıyor..

class a ya da b haric mercedesin tasarimlarini sevmiyorum.. hantal bi gorunumu var.. yeni modelleri de cok kiytirik gorunuyo :roflol:
citroen 2. el ise tamirden cikamazmissin oyle derler burda :)
aynen pegouet da cok dandik. motor yonunden.. fransiz arabasi olarak renault en iyisi diyorlar. megane:roflol: 3 ler cok havaali ayrica =)

öyle de, yakınımızdaki tek özel hastane ile ilgili pek de güzel anılarım yok.hamileliğimin ilk birkaç kontrolüne oraya gitmiştim. aletler falan eski, çok kalabalık bir hastane. ayrıca oradaki kadın doktor -düşününce bile sinirlerim bozuluyor- tiroid testimin sonuçlarını bana ancak benim ısrarlarım sonucunda söyledi ve oldukça yüksekti. ama çok da önemli değilmiş falan filan... onun yüzünden tiroid tedavisine geç başladık. diğer doktor da pek deneyimli görünmedi bana. devlet hastanesine ise hiç gitmedim. doktorlarını bile tanımıyorum. tıp fakültesi de aynı şekilde. diyorum ya ne yapacağımı bilmiyorum.

prop senin alisman icin ucz bi araba alin. alistiktan sonra kocaninkini de surersin =)
biz oyle yaptik. eski bi clio ile alistim trafige sonra yeni aldik

hmm anladim tmm

trafiğe çıkmaktan neden tırstığını çözersek sorunuda çözeriz : )))

pegouet in yedek parcasında sorun cıkabiliyormus. bana cocuklugumdan beri hep güvenlik için alman motor gücü için japon arabası en iyi derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…