- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
iyi geceler bayanlar
bende çarşamdba gidicektim 1 gün daha sabredemedim yarına aldım randevumu hadi bakalım
canim gözün aydin masallah kizinada kocamn olmus isiririm ben onun tombis yanaklariniopuyorumnanaktandoktordan geldık kızlar
kızım tam 2888 gr olmus artık heran dogaılır dedı bası asagıda ama suyu yeterlıymıs yola gırmıs dedı
haftalık kont var artık salı gunu tekrar gorucem
ve ılk kez yuzunu goreıldım hem de renkliiiii o kadar mutlu oldum kı cok tonbiş yuzu vardıopuyorumnanaktan
canim bizde seni cok merak ettik kismet böyleymis demekki rabbim mercanina saglikli uzun ömürler versin bende kizinin resmini merakla bekliycem hersey gönlünce olsun:1hug:merhaba kıslarrrr
benden haber almışsınız ama ben ugrayıpta kendimden bahsedemedim
evet bebeklerim 6,5 aylıkken yani 28+2 de dunyaya geldiler biri 5 gun diğeri 7 gun yasadı yasadıkalrımı sizlere anlatıpta sizleri ve bebişlerinizi üzmeyeceğim dogum hikayemi anlatmak istedim ama bir türlü fırsatım olmadı
hastaneye sabah gidip akşam dönüyorum tüm gunumu hastanede kızımla geçiriyorum diğer iki kızım zeynep kamilde ölünce bu kızımı 8. gunu acıbademe aldık ve şükrüler olsunki en küçük olan yani en küçük dogan bebeğim 990 grama kadar düşmüştü zeynep kamilde suan 1610 gram ve yakında evimize gelicek kısmetse ben iyiyim sezeryan oldum ama anlayamadım cunku bebeklerimin peşinde koşmaktan bir gun bile yatmadım ama iyiyim şükürler olsun anne olmak çok güzel bişeymiş sizlerde kucaklarınıza alınca görüceksiniz. kızlarımın acısı her gecen gun büyüsede içimdeki yangın gittikçe artsada hergun guzel kızımı gördükçe içimdeki sevgide büyüyor .onu hergun kucaklamak minicik parmaklarını öpmek o kadar güzelki anlatsamda anlatılmaz yüzüne her baktıgımda benden bi parça olduguna inanamamak sanırım anne olmak bu.inşallah hayırlı dogumlar yaparsınız zamanında gelsin hepinizin bebekleri öpüyorum
gözün aydin canim darisi 6000lerin basinaalkisalkisalkis5000.. ben yaptım ben yaptımsempatiksalakcinni
canim masallah senin bebislere kocaman olmuslar insallah birkac hafta daha sabredip öyle dogarlar opuyorumnanaktanMaşallah bafocum kızına.Allah hayırlı doğumlar versin...
Biz de akşam gittik doktora...Hazırlıklar tamam mı dedi doktor,hazırlıklı olmalıymışız...Doğru tabi,sadece hastane çantasını hazırlamak vardı,eve gelir gelmez kocam hazırlayıverdizemuszemus,ben gösterdim koyulacakları ,o koydu..Tabi eklenecekler de var çorap,atlet gibi ama kabaca hazır hastane çantamız....Yarın eksiklikleri tamamlıycaz...
Kuzularım iyiymiş çok şükür,kızım 2300gr, oğlum da 2500 gr olmuşYerim ben onları yerim
Kaşıntı safra ile ilgiliymiş,test sonucunu öğrenmek uzun zaman alıyormuş,şimdilik celestone iğne yazdı doktorum,geçmezse ilaç yazarım dedi
canim simdilik normal dogum görünüyor hakkimzda hayirlisi olsun:Saruboceq:zeynep maşallah bebişineşu ultrasonda ben hiç benzetemiyorum ya benim doktrda halasına benzetti burnunu bende zzten hep onun burnuna benzesin isterdim ama ben hiç kimseye benzetememiştim doğum şeklin bellimi canım
ii geceler kizlar...
ozlem, yasadiklarin cok zordu.. elhamdulillah mercan iyi.. allah onu size bagislasin.
dilemma ikiz olmalarina ragmen kilolari cok cok iyi.. masallah
zeyn senin tosuna da masalah.. acaba benim oglum da 2 kiloyu gecti mi..
Özlemcim hayırlısı buymuş demekki. Olsun bak kızın ne güzel kilo almaya da başlamış her şey yoluna girecek.Küçük prensesimizi mıncıklamaya bile gelcez biz kocaman olcak o daha.Anneliği bu kadar fedakarlıkla özveriyle ilk sen tattın.Allah Mercan prensesi sana ve babasına bağışlasın canım benim hakkınızda hayırlısı olsun.merhaba kıslarrrr
benden haber almışsınız ama ben ugrayıpta kendimden bahsedemedim
evet bebeklerim 6,5 aylıkken yani 28+2 de dunyaya geldiler biri 5 gun diğeri 7 gun yasadı yasadıkalrımı sizlere anlatıpta sizleri ve bebişlerinizi üzmeyeceğim dogum hikayemi anlatmak istedim ama bir türlü fırsatım olmadı
hastaneye sabah gidip akşam dönüyorum tüm gunumu hastanede kızımla geçiriyorum diğer iki kızım zeynep kamilde ölünce bu kızımı 8. gunu acıbademe aldık ve şükrüler olsunki en küçük olan yani en küçük dogan bebeğim 990 grama kadar düşmüştü zeynep kamilde suan 1610 gram ve yakında evimize gelicek kısmetse ben iyiyim sezeryan oldum ama anlayamadım cunku bebeklerimin peşinde koşmaktan bir gun bile yatmadım ama iyiyim şükürler olsun anne olmak çok güzel bişeymiş sizlerde kucaklarınıza alınca görüceksiniz. kızlarımın acısı her gecen gun büyüsede içimdeki yangın gittikçe artsada hergun guzel kızımı gördükçe içimdeki sevgide büyüyor .onu hergun kucaklamak minicik parmaklarını öpmek o kadar güzelki anlatsamda anlatılmaz yüzüne her baktıgımda benden bi parça olduguna inanamamak sanırım anne olmak bu.inşallah hayırlı dogumlar yaparsınız zamanında gelsin hepinizin bebekleri öpüyorum
Günaydın kızlar..
Zeyncim maşallah oğlunabizimkilerin kilosu yakın gidiyo ama benımkının boyu daha uzun olduguna gore sımdı kılosu az gorunmeye basladı gozume :) tırtıl gıbı mı olcak benım kuzum ınce uzun :)) saglık olsun :))
ayy boy korkusu bende de var prop.. eşimin yeğeni 60cm doğmuş. aldığım giysilerin yarısını giydiremem öyle olursa.
Aynı olay bizde her gece yaşanıyor burcucum:)Korkma merak etme az kaldığının sinyalleri bunlar:) Kolay gelsin ve afiyet olsun size şimdiden:)günaydın herkeseee..
gece 2 gibi karnıma bi ağrı girdi ödüm koptu doğuruyorum sandım. ayy artık böyle mi olcak yaa. ha doğdu ha doğucak mı diyip durcaz. dün akşam da bebek iyice aşağılara kaydı. neyse sabaha doğru normale döndü de rahatladım. neyse şimdi kurabiye yapıcam misafir gelicek. ben de 13 kilo almışım bu arada:)))
cnm hayatımda 60 cm dogan bebek gormedım duymadım atmıslar sankı bıraz..
Aynı olay bizde her gece yaşanıyor burcucum:)Korkma merak etme az kaldığının sinyalleri bunlar:) Kolay gelsin ve afiyet olsun size şimdiden:)
önce bana da atıyolar gibi geldi ama kayınvalidem anlatıyo. kundaklayıp tekli divana yatırdık ayakları dışarı sarktı diyo. şimdi de 2 metreye yakın boyu. ne biliyim yaaaaa.. :sm_confused:
:)) cnm hele kayınvalıden anlatıosa hıc ınanma.. benım butun butun aılem 2 metreye yakınız ben181 kocam 192 babam 192 kuzenlerım 198 202 194.. amcalarım dedelerım hepımız uzunuz.. ona ragmen aılede en uzun dogan bebek kuzenım 53 cm, ben de 52 cm.. 60 cok komık ya :)) 55 duydum ama sımdıye kdr, cunku yenı nesıl daha uzun doguyo ama onceden oyle bısı namumkun.. yanı korkma senın bebegın 60 cm olamaz :))
günaydın herkese..
sabah sabah tatlı krizine girdim gittim kendime bol kalorili kekler bisküviler aldım yedim rahatladım:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?