2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim gözün aydin masallah kizinada kocamn olmus isiririm ben onun tombis yanaklariniopuyorumnanaktan
canim bizde seni cok merak ettik kismet böyleymis demekki rabbim mercanina saglikli uzun ömürler versin bende kizinin resmini merakla bekliycem hersey gönlünce olsun:1hug:
5000.. ben yaptım ben yaptımsempatiksalakcinni
gözün aydin canim darisi 6000lerin basinaalkisalkisalkis
canim masallah senin bebislere kocaman olmuslar insallah birkac hafta daha sabredip öyle dogarlar opuyorumnanaktan
zeynep maşallah bebişine şu ultrasonda ben hiç benzetemiyorum ya benim doktrda halasına benzetti burnunu bende zzten hep onun burnuna benzesin isterdim ama ben hiç kimseye benzetememiştim doğum şeklin bellimi canım
canim simdilik normal dogum görünüyor hakkimzda hayirlisi olsun:Saruboceq:
ii geceler kizlar...
ozlem, yasadiklarin cok zordu.. elhamdulillah mercan iyi.. allah onu size bagislasin.

dilemma ikiz olmalarina ragmen kilolari cok cok iyi.. masallah

zeyn senin tosuna da masalah.. acaba benim oglum da 2 kiloyu gecti mi..

sagol tatlim seninkide gecmistir canim hic merak etme kaydirigubbakcemile5

insallah zeyn, saglikla gelsinler..
zeyn sen hangi sehirde oturuyorsun almanyada.. benim cok yakinlarim var :)

günaydın bebişlerini görenler olmuş tek tek alıntı yapamadım, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim sağlıkla gelsin bebişlerimiz ben de perşembe günü gidicem hayırlısıyla 3 hafta olmuş olucak bebişimi görmeyeli..
cumartesi günü kardeşimin düğünü oldu şimdi balayındalar, hiç yerimde durmadım nerdeyse oynadım durdum :)) herkes çok beğendi fazla kilo almamışsın hep bebişe gitmiş maaşallahh oynama bebeğe bişey olur filan dediler tabi dinleyen kim durur muyum yerimde :)
maaşallah bebişimde çok hareketli kaç gündür karnımı geriyor yırtıp çıkmak istiyor herhalde canımı çok acıtıyor.. çok şükür herşey yolunda..

Günaydın kızlar..

Zeyncim maşallah oğluna bizimkilerin kilosu yakın gidiyo ama benımkının boyu daha uzun olduguna gore sımdı kılosu az gorunmeye basladı gozume :) tırtıl gıbı mı olcak benım kuzum ınce uzun :)) saglık olsun :))

Özlemcim hayırlısı buymuş demekki. Olsun bak kızın ne güzel kilo almaya da başlamış her şey yoluna girecek.Küçük prensesimizi mıncıklamaya bile gelcez biz kocaman olcak o daha.Anneliği bu kadar fedakarlıkla özveriyle ilk sen tattın.Allah Mercan prensesi sana ve babasına bağışlasın canım benim hakkınızda hayırlısı olsun.

günaydın herkeseee..
gece 2 gibi karnıma bi ağrı girdi ödüm koptu doğuruyorum sandım. ayy artık böyle mi olcak yaa. ha doğdu ha doğucak mı diyip durcaz. dün akşam da bebek iyice aşağılara kaydı. neyse sabaha doğru normale döndü de rahatladım. neyse şimdi kurabiye yapıcam misafir gelicek. ben de 13 kilo almışım bu arada:)))

ayy boy korkusu bende de var prop.. eşimin yeğeni 60cm doğmuş. aldığım giysilerin yarısını giydiremem öyle olursa.

Aynı olay bizde her gece yaşanıyor burcucum:)Korkma merak etme az kaldığının sinyalleri bunlar:) Kolay gelsin ve afiyet olsun size şimdiden:)

cnm hayatımda 60 cm dogan bebek gormedım duymadım atmıslar sankı bıraz..

önce bana da atıyolar gibi geldi ama kayınvalidem anlatıyo. kundaklayıp tekli divana yatırdık ayakları dışarı sarktı diyo. şimdi de 2 metreye yakın boyu. ne biliyim yaaaaa.. :sm_confused:

önce bana da atıyolar gibi geldi ama kayınvalidem anlatıyo. kundaklayıp tekli divana yatırdık ayakları dışarı sarktı diyo. şimdi de 2 metreye yakın boyu. ne biliyim yaaaaa.. :sm_confused:

:)) cnm hele kayınvalıden anlatıosa hıc ınanma.. benım butun butun aılem 2 metreye yakınız ben181 kocam 192 babam 192 kuzenlerım 198 202 194.. amcalarım dedelerım hepımız uzunuz.. ona ragmen aılede en uzun dogan bebek kuzenım 53 cm, ben de 52 cm.. 60 cok komık ya :)) 55 duydum ama sımdıye kdr, cunku yenı nesıl daha uzun doguyo ama onceden oyle bısı namumkun.. yanı korkma senın bebegın 60 cm olamaz :))

günaydın herkese..

sabah sabah tatlı krizine girdim gittim kendime bol kalorili kekler bisküviler aldım yedim rahatladım:bbo:

şöyle atıyo olabilirler: evde doğmuş bu. evde ölçemiceklerine göre dr.da ölçtürmüşlerdir boyunu. dr.a da kimbilir ne zaman gittiler. böyle düşünerek avutabilirim kendimi di mi.. yerimseniben

günaydın herkese..

sabah sabah tatlı krizine girdim gittim kendime bol kalorili kekler bisküviler aldım yedim rahatladım:bbo:

günaydın fınfık. senin boğaz da sonradan coştu. gördün tabi diğer göbüşleri hırs yaptın dimi.

ben de dun cok fenaydım ya :S 2 paket danette, 2 tane magnum yedım oncekı aksam da 3 paket cıkolata yemıstım.. pöffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…