2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insallah zeyn, saglikla gelsinler..
zeyn sen hangi sehirde oturuyorsun almanyada.. benim cok yakinlarim var :)
canim ben münihteyim
canim dedigin gibi saglikli olsunlarda bende esimde minyon tipliyiz kizimda öyle heralde oglumda öyle olucak:lepi:
Doktora gidenlerin bebeklerine maşallah olsun =)

sagol tatlimopuyorumnanaktan

saol fınfıkcım ben onları da sayardım da tatlılardan bahsedıoz ya o yuzden saymadım :)))
hadı brc kolay gelsın az yap kı az ye :)

bu arada herkese günaydin ya ben gene sabaha kadar yorganla dösekle savastim gene uyuyamadim nolucak bizim bu halimiz:sinifsinif::umursamaz:mafoldumben

ERKEN DOĞUM TEHDİDİM ARRTI KIZLAR
Günaydın kızlar haftasonu başıma neler geldi neler.pazar saat sabaha karşı bi sancıyla uyandım.karnımın bütün içi ağrıyor sürekli tuvalete gitme istaği var.ama sancı geçmiyor.eşimi uyanıdırdım sanırım doğumun başladı dedim.ama sancım geçmesse gidelim dedim.neyseki sancım kesildi uyumuşum.sabah ilk iş doktoruma gitmek oldu.bebek artık iyice inmiş baskı yapıyor doğum için tehdit ediyor dedi.suyum da azalmış buda doğum habercisiymiş.alttan muayene etti açılma varmı diye çok az bi açılma varmış.doktorum erken gelecek belli ama yarın bugün gözükmüyor dedi.bi hafta on gün daha kalsa çok iyi olur dedi.bugün 34+5 günlüğüm.kalkmadan yat dedi.ben tabii çok üzüldüm.sezeryanı bile 39 haftadan önce düşünmüyordum.sonra başka bi doktora gittim.NST de şuan sancı yok dedi.suda azlma var ama hemen doğum başlayacak derecede değil değil.oda alttan muayene etti.rahim ağzında yumuşama ve bi parmak kadar açılma olmuş sancı çekmişsin ama çok şiddetli olmamaış dedi.şimdilki doğum gözükmüyor bi hafta sonra gel bakalım dedi.iznimi aldım evdeyim.dinlenmeye yatmaya çalışıyorum.kayınvalidem yanımda oğluma o bakıyor ama bakalım yatmama izin verecekmi canavarım.kızlar dua edin çok korkuyorum.erken gelsin istemiyorum

Son düzenleme:
hediyemi aldım çok beğendim ama tam olarak kimden gelmiş anlayamadım.sanırım başak58 göndermiş.yanılıyor muyum bijo

ah ah ahhhh .. dınlen dedık bız sana bırak su oglunu azıcık dedık.. kıyamam bebişe.. gelmez erken mrk etme 35 de bıtmıs zaten nerdeyse.. doktorun sozunu dınle yat dınlen bosver dger herseyı ne kdr dayansan kardır cnm.. cok gecmıs olsun

benim hediyemarkadaşıma ulaşmadı hala çok üzgünüm.çarşamba verdim kargoya hala gitmedi.inşallah en geç yarın alır

Geçmiş olsun canım.Çok dikkat et kendine az daha dayan az kaldı:) Yat dinlen uzat ayaklarını oğlun da üzmesin seni akıllı akıllı otursun annesinin dizinin dibinde bakiyim.

helin çok geçmiş olsun yatmalısın doktorunda dediği gibi şakası yok yani oğlunlada babannesi ilgileniyor madem sende dinlen

herkese günaydınlar

bebeklerini gören herkese maşallah az kaldı artık heyecan dorukta

ahh özlemciğim Allah Mercan bebeğe sağlıklı ve uzun ömürler versin sizlere bağışlasın yavrunuzu canım benim. Arada sıraa gel muhakkak

Tatlım çok geçmiş olsun WC ihtiyacı hariç sakına kalkma yerinden nasıl olsa babaanne var ilgileniyor oğlunla, dikkat et canım kendine

canım benim allah yardımcın olsu allah bebeğine sağlık versin bir an önce al bebişini kucağına inşallah senin için dua ediyoruz :Saruboceq:

hediyemi aldım çok beğendim ama tam olarak kimden gelmiş anlayamadım.sanırım başak58 göndermiş.yanılıyor muyum bijo

evt cnm ben gönderdim.bende erken verdim kargoya ama geç gelmiş :S umarım beğenirsin.bu arada çok geçmiş olsun.inş kuzucğun zamanında gelirr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…