2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın..
dr günüü 17:45 e aldım randevumu bakalım nasılmış tosun paşam. günüm de belli olur oh be.

bugün arkadaşa gidicem yemeklerimi yaptım çamaşır yıkadım 2 posta yeter daha bişe yapmam..

ne kadar olmuş toprakçık gelince yaz canım
ayrıca senin doğum yapan arkadaşın vardı bebiş hastanedeydi nedir canım son durum

ne kadar olmuş toprakçık gelince yaz canım
ayrıca senin doğum yapan arkadaşın vardı bebiş hastanedeydi nedir canım son durum
tamam yazarım canım :)

işte bugun kızlarla ona gidicez, eylül sonu çıktılar hastaneden. bebek şimdi iyi allaha şükür, sadece çok huysuz :)

inanmıyorumm doğum sırasıı sizdee sonrakii ayda bize geliyoo yavaş yavaşşş

Ohhhhh gör bakalım tosuncuğumuzu maşallah şimdiden:)
inanmıyorumm doğum sırasıı sizdee sonrakii ayda bize geliyoo yavaş yavaşşş
:) az kaldı az çok az :)

bafo ve zeyn maşallah bebeklerinizee... kocaman olmuşlar. umarım benimkisi aşırı kilo almamıştır.

Son düzenleme:
of cok yoruldum.. bugun kıçımı kaldırdım ve temızlık yapıyorum yaşasın temızlık ya.. o deterjanlar fln mıs gıbı kokuyo valla, bok ıcınde yuzuoduk kac gundur akannehir

topıge noldu lan bgn kımse konusmamıs sabahtan berı..

bgn cnm yıne degısık bısıler ıstıo ama ne ıstedıgımı bılemedım.. dunku yengenlerden snr bence ben 1 hafta yemek yemesem anca dengelerım kendımı hayırlısı olsun

herkese merhaba :)
ben de gördüm kızımı 2kilo olmuş boyu da 44 cm.
annesinin hastalıkları bitmedi ama tospişim bakmış kendine maşallah
4-5 gün önce acaip bir sancı/ağrı/yanma/iğne batması her ne ise anlayamadığım birsey oldu 2 gün boyunca dr baktı birşey bulamadı, neyseki geçti...
10 hafta 20 hafta derken nasıl geçti o kadar zaman, nasıl da az kalmış...

yengen yemeyi çok ozlemisim ya; en son lise sonda yemistim :)

ben kendım evde yapmayı denıcem bakalım o sosunu tutturabılırsem, heralde salçalı kekikli bi sos oluyo dimi.. sen de deneyebılırsın bence, belkı becerırız :)

ben de alman pastası yemek ıstıyorum en son orta sonda yemıstım sempatiksalakcinni hala yapılıo mu onu bıle bılmıorum..

Son düzenleme:

maşallah kızına..
20 ekımden snr bi sürü doğum var okuyamadıysan gecmısı, gun alıo herkes bırer bırer :)

merhaba linden, masaallah kizina kaç haftaliksin suan?

bilmemki olabilir aslinda netten tarifi varsa bi bakim bari :)

hiiii alman pastası akannehir çocukluğumu hatırlatıyor banada boshayallersmile bayılırım geçenlerde kocama sipariş vermiştim ama keklemişler alman pastası diye : ))
Alman pastası içi muzlu kremalı üstü komple pudra şekeri kaplı olandır benim bildiğim ama ona kakaolu bildiğimiz pasta vermişler : ))

Beşiktaşta pastanelere bak prop var orada

merhaba canım. ben de linden nerlerde diyordum. geçmiş olsun kızına da maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…