günaydın..
dr günüü 17:45 e aldım randevumu bakalım nasılmış tosun paşam. günüm de belli olur oh be.
bugün arkadaşa gidicem yemeklerimi yaptım çamaşır yıkadım 2 posta yeter daha bişe yapmam..
tamam yazarım canım :)ne kadar olmuş toprakçık gelince yaz canım
ayrıca senin doğum yapan arkadaşın vardı bebiş hastanedeydi nedir canım son durum
Ohhhhh gör bakalım tosuncuğumuzu maşallah şimdiden:)günaydın..
dr günüü 17:45 e aldım randevumu bakalım nasılmış tosun paşam. günüm de belli olur oh be.
bugün arkadaşa gidicem yemeklerimi yaptım çamaşır yıkadım 2 posta yeter daha bişe yapmam..
:) az kaldı az çok az :)inanmıyorumm doğum sırasıı sizdee sonrakii ayda bize geliyoo yavaş yavaşşş
bgn cnm yıne degısık bısıler ıstıo ama ne ıstedıgımı bılemedım.. dunku yengenlerden snr bence ben 1 hafta yemek yemesem anca dengelerım kendımı hayırlısı olsun
yengen yemeyi çok ozlemisim ya; en son lise sonda yemistim :)
herkese merhaba :)
ben de gördüm kızımı 2kilo olmuş boyu da 44 cm.
annesinin hastalıkları bitmedi ama tospişim bakmış kendine maşallah
4-5 gün önce acaip bir sancı/ağrı/yanma/iğne batması her ne ise anlayamadığım birsey oldu 2 gün boyunca dr baktı birşey bulamadı, neyseki geçti...
10 hafta 20 hafta derken nasıl geçti o kadar zaman, nasıl da az kalmış...
4-5 gün önce acaip bir sancı/ağrı/yanma/iğne batması her ne ise anlayamadığım birsey oldu 2 gün boyunca dr baktı birşey bulamadı, neyseki geçti...
ben kendım evde yapmayı denıcem bakalım o sosunu tutturabılırsem, heralde salçalı kekikli bi sos oluyo dimi.. sen de deneyebılırsın bence, belkı becerırız :)
ben de alman pastası yemek ıstıyorum en son orta sonda yemıstım sempatiksalakcinni hala yapılıo mu onu bıle bılmıorum..
ben kendım evde yapmayı denıcem bakalım o sosunu tutturabılırsem, heralde slaçalı kekikli bi sos oluyo dimi.. sen de deneyebılırsın bence, belkı becerırız :)
ben de alman pastası yemek ıstıyorum en son orta sonda yemıstım sempatiksalakcinni hala yapılıo mu onu bıle bılmıorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?