2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

elti ne oluyo, dıger gelın mı oluyo ? ama bak kadın bı gelınıne ıyı davranıomus demek kı kontenjan dolu :))

kacıncı oldugun pek onemlı degıl hıc kız olmayınca guzel oluyo :) gercı ben ılk ve cooooooooook buyuk ihtimalle son gelınım, o yuzden de bı avantajım yok degıl :))

walla ben kimsenin etlisine sütlüsüne karişmam zaten.mesafeliyimdirde her zaman.
eşim yaban dio bana zaten :))
bizde yeni gelin aldik ama hiçbişeye laf etmedim anneme yapilan haksizliklar olmasina rağmen.hiç ilgilenmem mesafemi korurum herzaman.
hatta şu an telefondaiz annemle çok üzgün yaaa (

kaynanalık yaparsan vermem kızımı ) . benım yaşadıklarımı yaşamasın yawrum .
valla hiç belli olmaz. ablamda öle diyodu . ilk kızı 1 yaşındayken hamile kaldı .
kazayla .aldıramadıda kıyamadı tabii.
ben şimiden 2.düşünüyorum . anaokuluna, ilkoula giderken 2.yi doğurcam. kardeşi olsun çok istiyorum . tek olsun istemıyorum . :=))

ewlerini ayirma şanslari yokmu ya bilmiyorumkismile

ev tutalım kendı yaşasın falan diyormuş arkadaşım . eşi istemıyormuş. kadında ben ölüp kalırım kimseler bilmez falan diyormuş . kadının yaptıkları adama normal geliyormuş. gözünü açıp bakmıyor heralde. ama işin içinde büyü falan varsa normal tabi görmemesi. ohaoldumsmile

gunaydın kızlar..

prop, fınfınk mecıdyeköyde cevre hastanesı var.. orasıda guzel yer.. bız memmun kalmıştık..

bırde hızmette gelmeden sag tarafta jfk var.. orada utku öz o doktor da çok iyi.. yanlız erkek oldugu için ben tercıh edemedım.. orayada bakabilirsiniz...

allaha şukur kaynana derdı bende de yok.. kadın var ama hıç bir sorunu yok.. bır kez katmer istedi canım.. istedık sagolsun yapıp gönderdı.... ama hala göndermeye devam edıyor.. eşim artık ekmek yerıne katmer yıyor bır aydır evde... dedim.. ne olur artık yapmasın.. ben yemıyorum artık çunku...

tabı benım annem çok sorunlu... (((

elti ne oluyo, dıger gelın mı oluyo ? ama bak kadın bı gelınıne ıyı davranıomus demek kı kontenjan dolu :))

evet elti diğer gelin oluyor. ya hiç sorma. öteki ile can ciğer. ablamın oğluna "bakamam ben" demişti. şimdi diğerinin oğluna bakıyor. gerçi o bakayım dese de benim annem izin vermez en başta. ablam da hiç alttan almaz, ezdirmez kendini. herşeyi yüzlerine söylüyor. o yüzden sinir oluyorlar ablama.

allah sabır versin, inşallah eşi karısını ve çocuğunu düşünüp tepkisini koyar da rahat ederler...
canım işte erkek anası olunca bir düşkünlük alıp başını gidiyor, halbuki hepsi evlat. gelin dediği de bi annenin evladı. annen inşallah kardeşine birşey demiyordur çünkü erkekler takmıyo görünse de çok takıyorlar sonra başka yerden patlak veriyor.
prop benim geldiim ailede de hiç kiz yok ama 3.gelinim sempatiksalakcinni
aynen...
neyseki bizde sigara içmesi ve sürekli gelin de gelin diye tutturması dışında pek bi problem yok ama kaynana işte :)
sen gel dediğimizde uzak diyor, bize gelin dediğinde ne kadarcık yol özlüyorum gelin diyor kaydirigubbakcemile3
kimse şunu düşünmüyor ama, evlenince sadece o olmuyor her iki taraf da bekliyor, özlüyor. kaba bir hesapla 1 h.sonu kız tarafı, 1 h.sonu erkek tarafı, bir h.sonu arkadaşlar dersek geriye çift olarak 1 h.sonu kalıyor 1 ayda. ve de bunun yol masrafı vs. yani ayda 1 görseler bile bize hem maddi yük hem de yorgunluk olacağını hesap edemiyorlar. e çalışan insanın dinlenmeye ne kadar ihtiyacı var onu düşünmek hiç yok tabi. kısacası herşey bencilliklerinden kaynaklanıyor. aransınlar, sık sık ziyarete edilsinler, pohpohlansınlar falan filan... ama karşıdakinin hali, vakti, sıhhati nasıl önemli değil...bencilce...

Son düzenleme:
yarencım allah senın gonlune gore versın ısalla ıkıncı de olur ıstedıgın zamanda.. ben ıstemıorum olursa da aldırırım..

kızına da ısalla dıledıgın gıbı bı aıle bulursun ama bunları dusunmek ıcın coooooooooook erken beşik kertmesı yapmıcaksanız tabı :)

aaaa kızlar ben sıze soylemısmıydım benım besık kertmem vardı :))

kızlar doktordan geldik, kilo almamışım bebişim 47cm 2600gr olmuş hala normal doğum pozisyonunda nst ye de girdim herşey normal görünüyor haftada 1 çağırdı bundan sonra.. haftaya sadece nst ye giricem ondan sonraki hafta nst ultrason olarak devam edicek.. 38. haftada çatı muayenesi yapıcakmış ama sancın olmadan yine de net birşey söyleyemeyiz dedi.. eşim evde, haber veriyim dedim..

görüşürüzzz...

prop kardeşşız olmaz kı.. ben ikinciyi hatta üçüncüyü bile düşünuyorum... eşim dort tane olurmu diye soruyor.:))))))))))))))

bır akrabamız çapa da doktor.. kadın da doktor eşide.... ve tam 9 çocukları var.. biri vefat ettı.. 8 tane var şu an.. sonuncuyu 4 sene önce dogurmuştu kadın.. aynı zamanda çalışıyor... hala..

unuversıte 2. sınıfta evlenmış.. ve hemen çocuk yapmışlar.. hala yapıyorlar....

aminnn canım .. Allah herkesn gönlüne göre versin .
aman yok ya şaka yapıyorum ben. eşim duymasın . :))))
şimdiden ben kızımı kimselere vermem diyor .
---
esra maşşallah kızına

esra maşallah yavruna once.. ayrıca doktoruna da maşallah bu devırde hıcbır doktorun yapmadıgı seyı soylemıs sana gercekten de catı muayenesı dıye bısı yoktur ve sancılar basladıktan snr kesın acıklık bellı olmuş olur, helal olsun adama cnm..

benimde acaippp bir haftadır iştahım kötüydü şimdide ye ye doymuyorum az önce taze fasulye pişirdim yanınada makarna yaptım acıktım vallahi yiycem şimdiii

afiet olsun..
göbeğim 101 cm olmuşşşşş sempatiksalakcinni
hadi o oldu kalçayla göğüslere ne oldu
eee 20 kilo havaya uçmadi ama dimi sempatiksalakcinni

ayyy kızlar yine 2. çocuk muhabbeti olmasın noooluuuuur
isteyen yapsın istemeyen yapmasın
hangisi doğru diye başlamayalım yine :)))

maşallah canım kızına

bır akrabamız çapa da doktor.. kadın da doktor eşide.... ve tam 9 çocukları var.. biri vefat ettı.. 8 tane var şu an.. sonuncuyu 4 sene önce dogurmuştu kadın.. aynı zamanda çalışıyor... hala..

unuversıte 2. sınıfta evlenmış.. ve hemen çocuk yapmışlar.. hala yapıyorlar....[/QUOTE]

biraz daha uğraşsalar futbol takımı kurarlar kaydirigubbakcemile3 kadına da yazık!

biz 2 tane düşünüyoruz. anne baba olmayınca kardeşler destek olur birbirine. Allah korusun birine birşey olsa anne babaya da ikincisi teselli olur diye düşünüyorum.

4 teyzemde normal doğurdu hiçbiirne çatı muayenesi yapmamışlar şimdi bana 37.haftada yapacağını söyledi doktor o nerden çıktı diyolar off ne bilim aslında baksın bi doğuramıcaksam normal biliim bari çocuğun kafası sıkışır havasız kalır falan diye korkutuyolar istiyosan normal yapalım diyolar arkadaşıma öyle dediler çatı muayenesinden sonra mümkün mü bu ihtimalleri göze alarak normal doğurmak

aynen bende öle düşünüyorum livece. çok yakın bi ablam vefat etti 35 yaşında . 15 yaşında kızı kendi başına kaldı . bi kardeşi olsaydı birbirne destek olurdu en azından. kendide öle diyor keşke kardeşim olsaydı diyor. annesi de çok istemişti bi çocuk daha doğurayım falan diye. ama olmadı işte. (
Allah isteyene versin inşallah .
tabii herkesin düşüncesi başka herkese saygı duymak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…