merhaba kızlaaar! linden gecelikler ve pijamalar çok güzelmiş. güle güle giy.
hastanelerden bahsetmişsiniz ya yine üzüldüm kendime. benim doktorum ve hastane 90 km uzağımızda. 1,5 saatlik yol. ben de kara kara düşünüyorum valla. eşim yetişiriz diyor ama...
kendim için düşününce doğru. benim de görümcem yok. kaynanam dünya tatlısı.
ama ablam için düşününce yanlış. onun da görümcesi yok ama eltisi, kaynana ile beraber olunca çıldırtıyorlar ablamı. yazık ablama yaaaaa!
kacıncı oldugun pek onemlı degıl hıc kız olmayınca guzel oluyo :) gercı ben ılk ve cooooooooook buyuk ihtimalle son gelınım, o yuzden de bı avantajım yok degıl :))
kaynanalık yaparım da iyi de bakarım merak etmesempatiksalakcinni
kız kacıncı yuzyıldayız allah askına, dogum kontrolu dıye bısı var, hadı kaza oldu dıyelım aldırırız olur bıter, ben ıstemeden nası gelıomuş bakayım o kardeş :)
ewlerini ayirma şanslari yokmu ya bilmiyorumkismile
elti ne oluyo, dıger gelın mı oluyo ? ama bak kadın bı gelınıne ıyı davranıomus demek kı kontenjan dolu :))
allah sabır versin, inşallah eşi karısını ve çocuğunu düşünüp tepkisini koyar da rahat ederler...doğru söylüyosun linden . erkeklerde bitiyo iş aslında.
bide kaynanasıyla oturuyor arkadaşım. diğer çocukları ankaradaymış tabii kimse istemiyor bunu.
arkadaşımın eşide kıyamıyormuş anasına mecbur beraber yaşıyolar. tabi o başka odada kadın başka odada.
ayy anlattıda yaprak dökümündeki kadından daha beter. büyüler falan yaptıryomuş bide.
çok üzüldüm yaa . kimseyede anlatamıyormuş bana anlattı . boşanırz bu kadın yüzünden diyor(
canım işte erkek anası olunca bir düşkünlük alıp başını gidiyor, halbuki hepsi evlat. gelin dediği de bi annenin evladı. annen inşallah kardeşine birşey demiyordur çünkü erkekler takmıyo görünse de çok takıyorlar sonra başka yerden patlak veriyor.annemde oğlunu ewlendirdi geçen ay zavalli kadini kimse arayip sormuyomuş nasilsin diye bir aydir..üzme kendini unut artik onlari diorum ama hastalanmasa bari üzülmekten.
annem kardeşime acaip düşkündür.düğünde filanda ne istedilerse yapti.keşke sen benim kayinvalidem olsaydin dedim hatta :))
nasil teselli edeceğimi bilemiorum
aynen...prop benim geldiim ailede de hiç kiz yok ama 3.gelinim sempatiksalakcinni
kızlar doktordan geldik, kilo almamışım bebişim 47cm 2600gr olmuş hala normal doğum pozisyonunda nst ye de girdim herşey normal görünüyor haftada 1 çağırdı bundan sonra.. haftaya sadece nst ye giricem ondan sonraki hafta nst ultrason olarak devam edicek.. 38. haftada çatı muayenesi yapıcakmış ama sancın olmadan yine de net birşey söyleyemeyiz dedi.. eşim evde, haber veriyim dedim..
görüşürüzzz...
benimde acaippp bir haftadır iştahım kötüydü şimdide ye ye doymuyorum az önce taze fasulye pişirdim yanınada makarna yaptım acıktım vallahi yiycem şimdiii
kızlar doktordan geldik, kilo almamışım bebişim 47cm 2600gr olmuş hala normal doğum pozisyonunda nst ye de girdim herşey normal görünüyor haftada 1 çağırdı bundan sonra.. haftaya sadece nst ye giricem ondan sonraki hafta nst ultrason olarak devam edicek.. 38. haftada çatı muayenesi yapıcakmış ama sancın olmadan yine de net birşey söyleyemeyiz dedi.. eşim evde, haber veriyim dedim..
görüşürüzzz...
asenam psıkolojık sorunları mı var o kadının 9 cocuk nedır yanı :)))
esra maşallah yavruna once.. ayrıca doktoruna da maşallah bu devırde hıcbır doktorun yapmadıgı seyı soylemıs sana gercekten de catı muayenesı dıye bısı yoktur ve sancılar basladıktan snr kesın acıklık bellı olmuş olur, helal olsun adama cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?