2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Haklısın zor valla.Zordur tabi..Allah yardımcın olsun

Asucum,Fınfıkçım sağolun kızlar...Siz daha bekleyin bakim

benimkide hemen kaçırıyor elini filan.
hıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsun ben anlamıyorum ya da hıçkırmıyor.
böyle ritmik atışlar oluyor ama kalp atışı kadar hızlı değil, bazen 1-2 dk, bazen 5-6 dk sürüyor, onlar işte hıçkırık canım. ama bazen çook derinden geliyor :S

ben bu rapordur sgkdır anlamadım valla. 37de rapor alıp vericem iş yerine. normal maaşı almıyor muyuz ki? hem sen de devlet memuru değil misin neden sigortayla uğraşasın ki? bilemedim tam olarak. sadece doğum sonrası izinden sonra rapor falan olaylarında sanırım kesinti oluyor ki o zaten normal durumda raporlu gün sayın belli bir limitin üstine çıkınca kesinti oluyor diye biliyorum...

Dilemma, hayırlı olsun, sağlıkla gelsinler inşallah...

Son düzenleme:
dilemma süper bir heyecan bu,inşallah sağlıkla kucağına alırsın ikizleri:Saruboceq:

ayol sen marketi de bilmezsin, ne zamandır sokağa çıkmıosun tek başına unutmuşsundur marketin yolunu da :roflol::roflol:
çok boş zamanın var galiba gezmek istediğine göre sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Tek başıma ömrüm boyunca biyere de gitmedim ayol cahilin tekiyim ben.Sen bakma gidiyorum ediyorum dediğime palavra hepsi zaten vakit de bol iyice ev karısı oldum çıktım ne kitap okurum ne sinemaya giderim ne alışveriş yaparım ömrüm boyunca kuaför dahi görmedim benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar göbeğimin resmini ekledim. göbek falıma bakın bakalım yakın bir zamanda doğum görünüyor mu?

Akşama yemek ne yapcaksam bilemedim :)))) buzlukta mantı vardı da geri vazgeçtim akşam arkadaşlara gitcez unuttum gitceğimizi şidmi kokmayalım sarımsaklı sarımsaklı ne yiyosunuz kızlar akşama

Akşama yemek ne yapcaksam bilemedim :)))) buzlukta mantı vardı da geri vazgeçtim akşam arkadaşlara gitcez unuttum gitceğimizi şidmi kokmayalım sarımsaklı sarımsaklı ne yiyosunuz kızlar akşama

ben sebze çorbası yaptım dün akşam yanına ne yapacağım bilmiyim :S

akşamdan mercimek çorbası var o kadar... bütün hafta düzenli yemeğim vardı, yoruldum artık, bu akşam yemeği dominostan olacak sanırım :S

ueheuheeheue kaydirigubbakcemile3
kitap okumadım ben de ne zamandır :S asi melekler diye bişi çıkmış geçen d&r da gordum alıyım da bısıler okuyım barı bebek kıtapları okumaktan bıktım vallahi..
sen ne zmn kuafore gıtcen ? kıllı dogurcan o olcak bakaklinialirimsmileaklinialirimsmile

dün tarhana çorbası, bıulgur pilavı ve tavuk sote vardı. bugün de kabak dolması ve çorba yapıcam. belki yanına salata da yaparım.

kurufasulye turşu ayran :) pilav yapmaya bıle usendım yanına :))

oh temizlik vardı bitti.. sabun koyuyor sabun :)
akşama da şinitzel yapıcam sanırım canım ne zamandır çekiyordu hem kolay..
yanına da çorba pilav.. oldu bitti.
aslında havuçlu kek hayali kuruyorum ama yapsam mı bilemedim.. şişkoyum şişko..

birisi geçen hafta burdakı butun gıcık karılar kek yaptılar benım unum yoktu yapamadım o gunden berı hala benım de canım ıstıyo, üşenio gıbıyım sankı bıraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…