sorma oda 14 aya girdi acil sünnet olamsı gerekti kardeşini beliyemedi bu arada onunla uğraştım zaten hamileliğim çok zor geçti canım ya ağrılarım çok fazla ondan girdiğimde bi kaç yere girip eski ağustos anneleri topiğine girip çıkıorum bakalım 2 gelince pc nin yüzünü bile göremem sanırım:)
böyle ritmik atışlar oluyor ama kalp atışı kadar hızlı değil, bazen 1-2 dk, bazen 5-6 dk sürüyor, onlar işte hıçkırık canım. ama bazen çook derinden geliyor :Sbenimkide hemen kaçırıyor elini filan.
hıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsun ben anlamıyorum ya da hıçkırmıyor.
kızlar 37. haftada çalışamaz raporu alıp izne çıkacak olanlar, maaşınızı nasıl alacaksınız?
bir kısmı kesiliyor galiba nasıl alınacağını henüz öğrenmedim.
araştırdığıma göre bazı iş yerleri maaşını kesmiyormuş. sigortadan paranı alıp iş yerine veriyormuşsun ve bazı iş yerleri o parayı sana doğum hediyesi olarak geri veriyor yani almıyor.
böyle iş yeri var mıdır acaba? bilmiyorumkismile
dilemma süper bir heyecan bu,inşallah sağlıkla kucağına alırsın ikizleri:Saruboceq:Sağolun annişleropuyorumnanaktan
Birisi epeydir başları aşağıda ama doktorum sezeryan yapacak,ne kadar da olsa ikinci bebek için risk dedi.Zaten ben de göze alamazdım açıkçasI.genel anestezi olacak,ben göremeden ,babaları ,anneannesi görür artık onları..Sağlıkla doğsunlar da önemli olan bu..
Kızlar eşim doktorumu aramış az önce,doktorum 29 unda geliyor yurtdışından..Eşim dayamıyor artık demiş,tarih almak için aramış. 30 Ekimi istemiş ki ben öyle istiyordum zaten,37. hafta tamamlanmış oluyor..Doktorum genelde 37 de doğum yaptırdıklarını söylemişti zaten...Daha fazlası beni de yorar..Riskli haftaları atlattık sayılır.
Doktor da gülmüş..Tamam demiş,kaydetmiş,diğer doktorla da irtibata geçicez..Oda ayarlanacak falan...Arada bir sürpriz olmazsa 30 ekimde doğum yapıcam :lepi:
Tek başıma ömrüm boyunca biyere de gitmedim ayol cahilin tekiyim ben.Sen bakma gidiyorum ediyorum dediğime palavra hepsiayol sen marketi de bilmezsin, ne zamandır sokağa çıkmıosun tek başına unutmuşsundur marketin yolunu da :roflol::roflol:
çok boş zamanın var galiba gezmek istediğine göre sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Akşama yemek ne yapcaksam bilemedim :)))) buzlukta mantı vardı da geri vazgeçtim akşam arkadaşlara gitcez unuttum gitceğimizi şidmi kokmayalım sarımsaklı sarımsaklıne yiyosunuz kızlar akşama
Akşama yemek ne yapcaksam bilemedim :)))) buzlukta mantı vardı da geri vazgeçtim akşam arkadaşlara gitcez unuttum gitceğimizi şidmi kokmayalım sarımsaklı sarımsaklıne yiyosunuz kızlar akşama
Tek başıma ömrüm boyunca biyere de gitmedim ayol cahilin tekiyim ben.Sen bakma gidiyorum ediyorum dediğime palavra hepsizaten vakit de bol iyice ev karısı oldum çıktım ne kitap okurum ne sinemaya giderim ne alışveriş yaparım ömrüm boyunca kuaför dahi görmedim benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kız prop kuru fasulye pilavsız olur mu hiç,yap sen akşama doğru
ay bebişim kocam pılavsız sevıo dırek ekmek bandıra bandıra yıyo ben pılavlı severım kendım ıcın de valla üşendimsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?