ah canın waffle mı çekti kız.Pazar günü senin için yerim merak etme sen. pazar kahvaltı sonrası abbas emmimden yiyim ben
Yeni alışveriş merkezi mi açılmış anatolium nerde?Ben yokken açmışlar demekkiyok canım ilk 3 yıl merkezde yurttaydım. son yıl altıparmakta eve çıktık. görükle'de olsam kafayı yerdim herhalde. çok uzak.
güzellik merkezlerine uğrayamayız herhalde mağaza mağaza gezmekten. anatolium açılmadan önce biz de korupark'a gidiyorduk ama artık ikea ve anatolium için gidiyoruz.
kaydirigubbakcemile3 aynen ya kabus gibi rende işi.Rondonun rendesi de çok ince yapıyor hiç güzel olmuyor.hee heç işim yok birisi sorma :mymeka:
ben de rende ısınden tıskınırım valla bılla ıyyyy
waffle yrn yıcem ben de cevahırde macburen dandırık ama bebek e kdr dötüm yemez gıtmeyı
Aşk olsun aşk olsun ne nispeti=)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbak bi de nispet yapar gibi yerim senin yerine diyo kötükedihüso
yok burda waffle maffle
Yeni alışveriş merkezi mi açılmış anatolium nerde?Ben yokken açmışlar demekkiizin almadılar benden bak olmadı şimdi:) ben de evlenmeden önce annemlerle çekirgede oturuyordum. Evlendim beşevlerde oturdum topu topu 2 aycık sonra buraya geldik işte
aaaotogarın yanında. ikea ile yan yanalar. bizim için iyi oldu. günübirlik gittiğimiz için hem ikeaya hem de koruparka gitmek zor oluyordu.
23 üne kadar doğurdanların bebişleri terazi,sonrası akrep..Yasemin inki ,ereninki terazi şimdi
Benim kız popomdan çıkcak galiba.Popomda baskı var 1-2 gündür tövbe yarabbim
aaa ne güzel ben de istiyorum doktora gitmek cumartesi gitcez inşallah=)Herkese merhaba,ben geldiimopuyorumnanaktan
dilemma çok sevindim canım demek hartaya bebeklerin kucağında olacak haboshayallersmile kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum canım.Bizde bugün 5buçukta gidicez hem nst hem muayene.Meraktan ölüyorum kaç kilo oldu diye,allahım inşallah baya almıştır,inşallah yine ağlayarak geri gelmem eve:Saruboceq:
Doğum tarihinide konuişucam bi kez daha daha öne aldırtmaya çalışıcam,inşallah olur
Yasemin ne yaptı acaba ya? Çok merak ediyorum onu.
Oha diyorum çüş diyorum istesen de yiyemezsin.Ben 1 taneyi bile bitirmek de zorlanıyorum ağır geliyor birazcık.sonundan iki parmak kdr kalıyor hepaso, afiyet olsun canım ni demek...
doğumdan sonra ilk fırsatta 5 tane waffle yicem artık delikafadulden
ah şekerim götçük değil de götçüğümün güneş görmeyen derinliklerinde baskı vargötçüklerin mi ağriy yavrim kaydirigubbakcemile3
bak bi de nispet yapar gibi yerim senin yerine diyo kötükedihüso
yok burda waffle maffle
canım senin karışıkmış biraz... özelde sanırım böyle. ben ne varsa veriyorum, hallediyorlardır onlar birşey demediklerine göre... bu ay kesinti olmadı mesela. biz önce para alıp sonra çalışıyoruz ya. kesselerdi farkederdim :)
Doğurmuş tatlım, face de tebrık mesajı var..
ay ne güzelll yaaa darısı bize.kaç kilo doğdu acaba bebek:)Doğurmuş tatlım, face de tebrık mesajı var..
ay valla en iyiyim diyen gazeteci halt etmiş senin yanında kaydirigubbakcemile3
ay ne güzelll yaaa darısı bize.kaç kilo doğdu acaba bebek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?