2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hee heç işim yok birisi sorma :mymeka:

ben de rende ısınden tıskınırım valla bılla ıyyyy

waffle yrn yıcem ben de cevahırde macburen dandırık ama bebek e kdr dötüm yemez gıtmeyı

Son düzenleme:
Yeni alışveriş merkezi mi açılmış anatolium nerde?Ben yokken açmışlar demekki izin almadılar benden bak olmadı şimdi:) ben de evlenmeden önce annemlerle çekirgede oturuyordum. Evlendim beşevlerde oturdum topu topu 2 aycık sonra buraya geldik işte

hee heç işim yok birisi sorma :mymeka:

ben de rende ısınden tıskınırım valla bılla ıyyyy

waffle yrn yıcem ben de cevahırde macburen dandırık ama bebek e kdr dötüm yemez gıtmeyı
kaydirigubbakcemile3 aynen ya kabus gibi rende işi.Rondonun rendesi de çok ince yapıyor hiç güzel olmuyor.

bak bi de nispet yapar gibi yerim senin yerine diyo kötükedihüso

yok burda waffle maffle
Aşk olsun aşk olsun ne nispeti=)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

otogarın yanında. ikea ile yan yanalar. bizim için iyi oldu. günübirlik gittiğimiz için hem ikeaya hem de koruparka gitmek zor oluyordu.

otogarın yanında. ikea ile yan yanalar. bizim için iyi oldu. günübirlik gittiğimiz için hem ikeaya hem de koruparka gitmek zor oluyordu.
aaa
iyi olmuş sizin için o zman.korupark taaa bir başta ikea taa bir başta.Biz buraya taşınırken ikea yeni yapılıyordu:) hamileyim diye bayadır kurtuldum bursaya gitmekten.Yoksa gidiyoduk hep kaynana fln orda diye.

Herkese merhaba,ben geldiimopuyorumnanaktan

23 üne kadar doğurdanların bebişleri terazi,sonrası akrep..Yasemin inki ,ereninki terazi şimdi

dilemma çok sevindim canım demek hartaya bebeklerin kucağında olacak haboshayallersmile kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum canım.
Bizde bugün 5buçukta gidicez hem nst hem muayene.Meraktan ölüyorum kaç kilo oldu diye,allahım inşallah baya almıştır,inşallah yine ağlayarak geri gelmem eve:Saruboceq:
Doğum tarihinide konuişucam bi kez daha daha öne aldırtmaya çalışıcam,inşallah olur

Son düzenleme:
aso, afiyet olsun canım ni demek...
doğumdan sonra ilk fırsatta 5 tane waffle yicem artık delikafadulden

aaa ne güzel ben de istiyorum doktora gitmek cumartesi gitcez inşallah=)
Kiloyla ilgili problem m var hayırdır? Stres yapma ya yazık sana da bebeğine de ama. stresten almaz kilo üzüntüyle de çok alakası var.

aso, afiyet olsun canım ni demek...
doğumdan sonra ilk fırsatta 5 tane waffle yicem artık delikafadulden
Oha diyorum çüş diyorum istesen de yiyemezsin.Ben 1 taneyi bile bitirmek de zorlanıyorum ağır geliyor birazcık.sonundan iki parmak kdr kalıyor hep
götçüklerin mi ağriy yavrim kaydirigubbakcemile3
ah şekerim götçük değil de götçüğümün güneş görmeyen derinliklerinde baskı var hem şeyimde hem götçüğümün içinde bu kız içimdeki organları sarkıtmak için uğraşıyor

bak bi de nispet yapar gibi yerim senin yerine diyo kötükedihüso

yok burda waffle maffle

ay wafel de ne var ayol.
yapın evde krep, içine çikolata sosu meyve ne isterseniz koyun.
ben evde yaparım nutellayla ve peynirle güzel oluyor.
wafel ile biraz farklı ama canın çektiyse nefsini köreltir.

karışık değil canım. sigortadan araştırdım. prosedür böyle.
hastaneden raporunu alıp veriyorsun iş yerine hepsi bu.
gerisini onlar hallediyor.
hastanem zaten sgk anlaşmalı özel hastane.
ama doğum sonrası maaşı nasıl veriyorlar onu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…