2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben onu bazen tatlı niyetine yapıyorum krep yapıp içine nutella. ama çok sevmiyorum öyle hatta genelde de yemiyorum kocama yapıyorumkaydirigubbakcemile3

:mymeka: ay aklına bu mu geldi kaydirigubbakcemile3
Ya sezeninkinde yanılma oldu,eşimin kuzende de yanılma oldu ya merak ediyorum şimdi acaba benimki de yanlış mı diye eşimin kuzeninki 600 gram fazla doğdu kocatepeydi doktoru onunda bahsetmiştim ya.

höhh bee 600 gr da fazla fazla yani ayıp da bişi, azıcık dikkatli ölçseler ya gıcıklar.. akannehir

Son düzenleme:
Evet işte bu yüzden merak içindeyim benimki de farklı çıkar mı diye=))) Küçk bi tosuncuk doğurdu 4 kilo=) 1 gün sonra sezoyla alıncaktı ama aceleci bebek dayanamadı gece suyu patladı annesinin:)))

bebek bile bilio anası için sağlıklı olanı :)) gerci biraz zorlamıştır tabı o kıloyu cıkartma emmeeee sağlık olsun :)

Selam arkadaşlar annemle birlikte kızımın dolaplarını yerleştirdik sadece beşiğin kurulması kaldı onu eşim bir ara yapacak inş. bitince eklerim bebişimin odasını...

Dilemmacım doğum tarihin belli olmuş hadi hayırlısıyla al yavrularını kucağına inş....Yasemin normalmi doğurdu arkadaşlar merak ettim bilen var mı?

bebek bile bilio anası için sağlıklı olanı :)) gerci biraz zorlamıştır tabı o kıloyu cıkartma emmeeee sağlık olsun :)
Yok canm maalesef normal doğumla olmadı.Kuzeni ameliyatlı olduğu için mecburen sezeryan olmak zorundaydısempatiksalakcinni

aaa ne güzel ben de istiyorum doktora gitmek cumartesi gitcez inşallah=)
Kiloyla ilgili problem m var hayırdır? Stres yapma ya yazık sana da bebeğine de ama. stresten almaz kilo üzüntüyle de çok alakası var.

canım 3 gün gerideydi kilosu,biraz daha alması lazım demişti doktor,gerçi 3 günlük bi gerilik çokta önemli değil ama kilo almazsa bekletir 40.haftaya kadar diye korkuyorum,e bu korkuyla zaten doğururumkaydirigubbakcemile3 valla genelde her muayeneden sonra ağlatıyo beni bu doktor,moralim çok bozuluyo yok suyu az yok kafa çapı küçük,yok kilosu az:sinifsinif: ama bukez çok pozitif gidicem,hiçbir problem çıkmıcak diye telkin ediyorum kendimi

Doğurmuş tatlım, face de tebrık mesajı var..

hangi yasemin? yaseminçevremi doğurdu:1shok: e akşam şekeri düştü diye hastaneye gidiyodu,doğummu yapıvermiş?

Gözünaydın kavuşmuşsun anneciğine ne güzel.

aaaaaaaaaaa:umursamaz: niye yaa dlei mi ne o doktor??? çok kızdım bak şimdi. Bu saatten sonra doktor da değişmez.başından beri böyle miydi de katlandın? Hiç sıkma canını yaa ne var 3 günden sanki 1 ay geride tövbe yarabbim yaaa

Nalan da doktora gitcekti inşallah o da iyi haberlerle gelir.Bijo da nst ye gitcekti o da gelsin bakalım sancılar ne alemde

canım bu doktora 1 ay önce başladım,ilk doktorumu bırakmak zorunda kaldım,tamam iyi bi doktor,ama en ufak bir şüpheyi bile söylüyo bana moralimi bozuyo sonrada ama merak etme yinede iyi durumda bebeğin diyo,bende ona benim moralimi bozduktan sonra geçmiş ola diyorum

:sm_confused: allahalla :S neyse bari sıkma canını sen moralin yüksek olsun ki bebeğin de mutlu olsun annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…