Ben onu bazen tatlı niyetine yapıyorum krep yapıp içine nutella. ama çok sevmiyorum öyle hatta genelde de yemiyorum kocama yapıyorumkaydirigubbakcemile3ay wafel de ne var ayol.
yapın evde krep, içine çikolata sosu meyve ne isterseniz koyun.
ben evde yaparım nutellayla ve peynirle güzel oluyor.
wafel ile biraz farklı ama canın çektiyse nefsini köreltir.
karışık değil canım. sigortadan araştırdım. prosedür böyle.
hastaneden raporunu alıp veriyorsun iş yerine hepsi bu.
gerisini onlar hallediyor.
hastanem zaten sgk anlaşmalı özel hastane.
ama doğum sonrası maaşı nasıl veriyorlar onu bilmiyorum.
Ya sezeninkinde yanılma oldu,eşimin kuzende de yanılma oldu ya merak ediyorum şimdi acaba benimki de yanlış mı diye:mymeka: ay aklına bu mu geldi kaydirigubbakcemile3
Yok canm maalesef normal doğumla olmadı.Kuzeni ameliyatlı olduğu için mecburen sezeryan olmak zorundaydısempatiksalakcinnibebek bile bilio anası için sağlıklı olanı :)) gerci biraz zorlamıştır tabı o kıloyu cıkartma emmeeee sağlık olsun :)
aaa ne güzel ben de istiyorum doktora gitmek cumartesi gitcez inşallah=)
Kiloyla ilgili problem m var hayırdır? Stres yapma ya yazık sana da bebeğine de ama. stresten almaz kilo üzüntüyle de çok alakası var.
Doğurmuş tatlım, face de tebrık mesajı var..
Gözünaydın kavuşmuşsun anneciğine ne güzel.Selam arkadaşlar annemle birlikte kızımın dolaplarını yerleştirdik sadece beşiğin kurulması kaldı onu eşim bir ara yapacak inş. bitince eklerim bebişimin odasını...
Dilemmacım doğum tarihin belli olmuş hadi hayırlısıyla al yavrularını kucağına inş....Yasemin normalmi doğurdu arkadaşlar merak ettim bilen var mı?
aaaaaaaaaaa:umursamaz: niye yaa dlei mi ne o doktor??? çok kızdım bak şimdi. Bu saatten sonra doktor da değişmez.başından beri böyle miydi de katlandın? Hiç sıkma canını yaa ne var 3 günden sanki 1 ay geride tövbe yarabbim yaaacanım 3 gün gerideydi kilosu,biraz daha alması lazım demişti doktor,gerçi 3 günlük bi gerilik çokta önemli değil ama kilo almazsa bekletir 40.haftaya kadar diye korkuyorum,e bu korkuyla zaten doğururumkaydirigubbakcemile3 valla genelde her muayeneden sonra ağlatıyo beni bu doktor,moralim çok bozuluyo yok suyu az yok kafa çapı küçük,yok kilosu az:sinifsinif: ama bukez çok pozitif gidicem,hiçbir problem çıkmıcak diye telkin ediyorum kendimi
hangi yasemin? yaseminçevremi doğurdu:1shok: e akşam şekeri düştü diye hastaneye gidiyodu,doğummu yapıvermiş?
Gözünaydın kavuşmuşsun anneciğine ne güzel.
:) gerilme canım gerilme rahat ol.a.s.Teşekkür ederim Asocum...Ama biraz gerildim doğrusu doğuma çok az kaldığını hatırlıyorum annemi gördükçe)) daha önce aklıma bile getirmiyordum...
aaaaaaaaaaa:umursamaz: niye yaa dlei mi ne o doktor??? çok kızdım bak şimdi. Bu saatten sonra doktor da değişmez.başından beri böyle miydi de katlandın? Hiç sıkma canını yaa ne var 3 günden sanki 1 ay geride tövbe yarabbim yaaa
canım 3 gün gerideydi kilosu,biraz daha alması lazım demişti doktor,gerçi 3 günlük bi gerilik çokta önemli değil ama kilo almazsa bekletir 40.haftaya kadar diye korkuyorum,e bu korkuyla zaten doğururumkaydirigubbakcemile3 valla genelde her muayeneden sonra ağlatıyo beni bu doktor,moralim çok bozuluyo yok suyu az yok kafa çapı küçük,yok kilosu az:sinifsinif: ama bukez çok pozitif gidicem,hiçbir problem çıkmıcak diye telkin ediyorum kendimi [/B
o kadarcık farklılık ta sorun edilir miymişklava: senin doktor da moralini bozcak yer aramış bence. sen bozma moralini. bence herşey yolunda. benim doktorum da hep başından beri çok iyi çok iyi deyip duruyo. hiç bi sorun yok demekki. ama çok iyi bişey. bana moral olması yetiyo valla. hakkaten doktor çok önemli.a.s
:sm_confused: allahalla :S neyse bari sıkma canını sen moralin yüksek olsun ki bebeğin de mutlu olsun annesicanım bu doktora 1 ay önce başladım,ilk doktorumu bırakmak zorunda kaldım,tamam iyi bi doktor,ama en ufak bir şüpheyi bile söylüyo bana moralimi bozuyo sonrada ama merak etme yinede iyi durumda bebeğin diyo,bende ona benim moralimi bozduktan sonra geçmiş ola diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?