ben sebze çorbası yaptım dün akşam yanına ne yapacağım bilmiyim :S
Herkes de çorba var.yanına yapın makarna tamamdır işte=)akşamdan mercimek çorbası var o kadar... bütün hafta düzenli yemeğim vardı, yoruldum artık, bu akşam yemeği dominostan olacak sanırım :S
oh afiyet olsun size de.Bulgur pilavı var,3 tane de çinakop dündenkafamçokkarıştı
yaa sorma ben de kitap okumaya hasret kaldım bebekle ilgili her şeyi okumaktan oldu bunlarueheuheeheue kaydirigubbakcemile3
kitap okumadım ben de ne zamandır :S asi melekler diye bişi çıkmış geçen d&r da gordum alıyım da bısıler okuyım barı bebek kıtapları okumaktan bıktım vallahi..
sen ne zmn kuafore gıtcen ? kıllı dogurcan o olcak bakaklinialirimsmileaklinialirimsmile
kurufasulye turşu ayran :) pilav yapmaya bıle usendım yanına :))
birisi geçen hafta burdakı butun gıcık karılar kek yaptılar benım unum yoktu yapamadım o gunden berı hala benım de canım ıstıyo, üşenio gıbıyım sankı bıraz :)
Ankarada ben de çok rahattım butun ısım bı yerdeydı sımdı bı cevahıre gıdıyorum bı fulyaya gez dur :S farklı gunlerde gıtmek de olmuo bı gunde cıkartmak gerekıo aradan amaaannnn...Herkes de çorba var.yanına yapın makarna tamamdır işte=)
oh afiyet olsun size de.
yaa sorma ben de kitap okumaya hasret kaldım bebekle ilgili her şeyi okumaktan oldu bunlar
ağdaya gitcem de kıllarım uzasa gitcem 2 hafta önce gitmiştim hala da çıkmadı keşke çıksa da doğumdan önce bidaha halletsem.Bu haftasonu doktora gitcem bir de el ayak bakımı için randevu almam lazım asmerden.Bir de kaşımı aldırmam lazım şu caddedeki ilker yavrutürkte çalışan ebru hanımı çok övdüler güzel kaş alıyo diye. onu denemeyi düşünüyorum.Hepsi bir arada olsa da bir yere girip halletsem ne güzel olurdu.her uygulama farklı yerde yapılcak:S bursadayken ne güzeldi hepsi biryerdeydi sabahtan giriyordum akşama kadar ordaydım=))))))))))))))))))))
Yok kız çok lezzetli oluyor öyle böyle değilulan aso ya havucu ya elmayı cıkar ıcınden ıkısı bırden olur mu :))
lınden ben de ırmıklı yapıyorum yıyorum off tatlıya verdım kendımı ıyıce gelsın yaglar gtsın selulıtler amannn
aynen ben de kek yapcam 1 haftadır yapamadımben de havuçlu tarçınlı elmalı cevizli yapcam yaparsam tüm malzemeyi saydım
:)) ben de kek sayıklıyorum ne zamandır da markete girmek zor geldi, muhallebiye taktım şu sıralar :) bi bardak süt, 1kaşık şeker, 1kaşık nişasta...
ulan aso ya havucu ya elmayı cıkar ıcınden ıkısı bırden olur mu :))
lınden ben de ırmıklı yapıyorum yıyorum off tatlıya verdım kendımı ıyıce gelsın yaglar gtsın selulıtler amannn
teşekkürler canım...
biz beraber ilerliyoruz bakalım hangimiz önce doğum yapıcakkaydirigubbakcemile3normal doğummu düşünüyorsun..
böyle ritmik atışlar oluyor ama kalp atışı kadar hızlı değil, bazen 1-2 dk, bazen 5-6 dk sürüyor, onlar işte hıçkırık canım. ama bazen çook derinden geliyor :S
bilemedim canım, belki benim hissettiğim hıçkırıktır. çok olmuyor zaten.
ben bu rapordur sgkdır anlamadım valla. 37de rapor alıp vericem iş yerine. normal maaşı almıyor muyuz ki? hem sen de devlet memuru değil misin neden sigortayla uğraşasın ki? bilemedim tam olarak. sadece doğum sonrası izinden sonra rapor falan olaylarında sanırım kesinti oluyor ki o zaten normal durumda raporlu gün sayın belli bir limitin üstine çıkınca kesinti oluyor diye biliyorum...
Dilemma, hayırlı olsun, sağlıkla gelsinler inşallah...
Yok kız çok lezzetli oluyor öyle böyle değilherkes bayılıyor elmalar çok olmuyor zaten. ince dilimler halinde yerleştiriyorum.Kocam öyle istiyo yoksa orjinalinde elma yok kalksam da yapsam ne kadr güzle olur aslında ev havuç dolu.
ulan aso ya havucu ya elmayı cıkar ıcınden ıkısı bırden olur mu :))
Gonuşma laaayynnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama şimdi güzel mis kokulu bir kek yanına sıcacık bir çay nasıl giderdi dimi???????ay sizin gözünüz dönmüş nasıl bir psikopat oldunuz siz böyle sempatiksalakcinni benide yoldan çıkarıyorsunuz nan
evett canm bursadaydım ben.eşim iş değiştirince 2 aylık evliyken istanbula taşınmak zorunda kaldık.Bursayı pek sevmiyorum.aslında sevilmeyecek bir yer değil ama sevmediklerim var orda ondan herhalde bu gıcıklığım=))))) Bursada en güzel Korupark ondan önce herkes zaferdeydi ama ben koruparkı daha çok seviyorum benim mağazalarımın hepsi koruparktaydı çünkü=))))))) bursada güzellik merkezi fln filan ihtiyacın olursa hemen yardımcı olurum sanaaso sen Bursa'da mıydın önceden. ben de Bursa'da okudum. çok severim orayı. hala da sık sık gidiyoruz ama sadece avm lere.
üşenmez de yaparsam eklerim foto şekerim=)))
aso tarifide ekle yaparsan fotoyuda ekle cokacimcoook
ay sizin gözünüz dönmüş nasıl bir psikopat oldunuz siz böyle sempatiksalakcinni benide yoldan çıkarıyorsunuz nan
canım ben özelde çalışıyorum, sigortam var. 32. hafta çalışabilir raporu almak gerekiyor. ben aldım, 2 hafta sonra da 37. hafta çalışamaz raporu ve doğum sonrası doğum raporu alıyorsun. asılları sende kalıyor, fotokopisini iş yerine veriyorsun.
aslını doğumdan sonra sigortaya vermen gerek ki maaşını alabilesin. 32. hafta raporunu almadıysan sgk da sorun oluyor maaş alırken. kesinti de sigorta maaşının %70 ini veriyor diye biliyorum. iş yeri isterse üstünü tamamlıyor. insiyatife kalmış bişey.
Gonuşma laaayynnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama şimdi güzel mis kokulu bir kek yanına sıcacık bir çay nasıl giderdi dimi???????
evett canm bursadaydım ben.eşim iş değiştirince 2 aylık evliyken istanbula taşınmak zorunda kaldık.Bursayı pek sevmiyorum.aslında sevilmeyecek bir yer değil ama sevmediklerim var orda ondan herhalde bu gıcıklığım=))))) Bursada en güzel Korupark ondan önce herkes zaferdeydi ama ben koruparkı daha çok seviyorum benim mağazalarımın hepsi koruparktaydı çünkü=))))))) bursada güzellik merkezi fln filan ihtiyacın olursa hemen yardımcı olurum sanagüzellik bakımla ilgili her mekanı bilirim=)))))))))))))))))))))))))))))kaydirigubbakcemile3 bursada nerde oturuyodun.Köyde miydin? malum öğrencilerin mekanı adı köy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?