ya çok tanıdık geldin sen? tayini çıkıp doğuya gidendin sen dimi?selam annişler nasılsınız? tam iki haftam var doğuma..heyecan dorukta:)
Baktım fınfık
: nerdesin yavv yoksun ortalıkta. kasım analarından sordum seni merak ettim. beben duruyor dimi hala göbeende :)
20 saat önce · Yorum Yap · Beğen
:yess duruyoo kuşummda az kaldııı 10 kasım zannımcaa iloşşş nırdesin
3 saat önce · Beğen
son durum bu şekerim
Bugün de doğurmadık sabah ola hayrola propcum=)kaydirigubbakcemile3
Benim kıllar çıkmadı henüz ama kaşımı aldırmalıyım.Bir de el ayak bakımı yaptırmam lazım.kremim de bitti gitmişken ayak kremimi de almam lazım.ondan sonra o gün doğurabilirim:)aso yavrum yrn gıdeyım bı guzelleşeyim kıllarım gitsin, manıkurum pedıkurum yapılsın daaaa ondan snr dogurmaya hazırım :) yrn hurmamı alıp başlıcam tekrar hayırlısıyla.. ayyy cok heyecanlanıorum dogsun artık dogsunnn.. eve gelen kadın dogumun cok yakın senın dıo ama, hem gobek cok asagıda hem de belım cok agrıo bakalım cmts sorcam doktora..
Benim kıllar çıkmadı henüz ama kaşımı aldırmalıyım.Bir de el ayak bakımı yaptırmam lazım.kremim de bitti gitmişken ayak kremimi de almam lazım.ondan sonra o gün doğurabilirim:)
Dün görümcem bizdeydi o da bana dedi yakında doğurursun sen diye:) cumartesi gelsin bir yaa uf.
Protein ağırlıklı beslen. et yumurta vs...... hatta muza dadan derim:)kızlar bi de dün kontrolüm vardı..oğluşumun gelişimi durmuş biraz..çok moralim bozuldu((
dünden beri ayı gibi yiyorum yaaa...acaba benden mi kaynaklandı yoksa oğluşta bi değişiklik rahatsızlık mı oldu anlamadım..doktorum..olsun yine de normal falan dedi ama ben çok üzüldüm yaaa
ne yiyelim bu son haftalarda? bebeğe hangi yiyecekler kilo aldırır bilen var mı??
ya çok tanıdık geldin sen? tayini çıkıp doğuya gidendin sen dimi?
Güzel şeyler almış beğendim.En çok beyaz mont polar karışımı bişi almış onu beğendim. bir de künye mi alayım yarım altın mı diye sordukaydirigubbakcemile3ne almış görümcen yazdında ben mi kaçırdım yoksa
hakkınızda hayırlısı olsun canım ya :S doğru hatırlamışım bak seni:2:
evet asocum..bi ara çok yazıyodum hep burdaydım..şimdi annemdeyim, net yok fazla gelemiyorum....tayinimiz doğuya çıktı da eşim gitti, ben ailemin yanındayımkocişim doğumdan iki üç gün önce gelcek inşşşş:gitme:
aso evet onu sorcaktım fınfık sormuş ne almışlar kızına ? isimsiz kızına..
Fınfık senın kzın ısmı bellı mı bu arada ?
Güzel şeyler almış beğendim.En çok beyaz mont polar karışımı bişi almış onu beğendim. bir de künye mi alayım yarım altın mı diye sordukaydirigubbakcemile3
ben Sezin diyorum kocam Duru galiba ikiside olacak :S
Duru Sezin :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?