- 2 Ağustos 2009
- 1.527
- 46
- 158
- 41
Propcum vallahi bu ara görümcemden kaynanamdan güzel ilgi var ben de hayret içindeyim.Pek iyi davranıyolar görseniz gözleriniz yaşarır.onlar iyi olunca ben de kötü olamıyorum tabi. bakalım ne kadar bir süre iyi olcaz
hakkınızda hayırlısı olsun canım ya :S doğru hatırlamışım bak seni
selam kizlar uzun zmandir yoktum 15 ekim de bebegime kavu;tum darisi sizlerin basina ins
naniknanik
amin aso hepimiz için...
prop fınfık siz nasılsınız?..bebeişler nasıl gününüz ne zaman geliyo yaaa
Soyadınla birlikte söyleyince duru sesin gidik gibi oluyo sezini başa alın benceD: ben de isim bile yok halime bakmıyorum hasandağına oduna gidiyorumben Sezin diyorum kocam Duru galiba ikiside olacak :S
Duru Sezin :S
5 i bir yerde alsın kaydirigubbakcemile3
hayır Sezin Duru mantıklı, duru sıfat oldugu ıcın ılk ısım olması uygun kaçmaz :)
naniknanik
amin aso hepimiz için...
prop fınfık siz nasılsınız?..bebeişler nasıl gününüz ne zaman geliyo yaaa
zaten tehlikeliydi soylemistim suyum azalmis hemen doguma aldilar 2 sise suni sanci verildi acilma olmadi mecbur sezeryanla dogum yaptim dunyanin en guzel seyi yemin ederim
Soyadınla birlikte söyleyince duru sesin gidik gibi oluyo sezini başa alın benceD: ben de isim bile yok halime bakmıyorum hasandağına oduna gidiyorum
alsın bana uyar valla=))))kaydirigubbakcemile3 yarım altın cumhuriyet bile değil 5ibiyerdeyi nah alır
biz hakkaten kasım anaları değil ekim anaları olcaz bu gidişle=)))))) hayırlı olsun canım yaa allah size bağışlasın güzel yavrunu.selam kizlar uzun zmandir yoktum 15 ekim de bebegime kavu;tum darisi sizlerin basina ins
aman bencede valla.Böyle iyi kalalım daha iyi.ben zaten kinci değilim hemen unutur affederim öyle uyuz bir huyum varyavrum ne guzel işte, hırlaşcaksınız da nolcak, daha iyi işte nedneleri ne olursa olsun iyi davransınlar sen de rahat et .. allah bozmasın oh ohhh
hayırlı olsun,bebiş nasıl,kaç kg doğdu?selam kizlar uzun zmandir yoktum 15 ekim de bebegime kavu;tum darisi sizlerin basina ins
kaydirigubbakcemile3 biz isimler hakkında bir şeyler bula bula ruh hastası olduksempatiksalakcinniaso neettin öyle yaaaa:roflol: kızımın ismini.. bana kalsa sadece sesin gidik yapacamda işte :roflol::roflol:
hayırlı olsun,bebiş nasıl,kaç kg doğdu?
sağol canım. ben de unutmam gerçek anlamda tabiki ama açığa vurup da huzursuzluk yaratmamo o bir köşede kalır. evet ya doğum öncesi gerginlik olmasın zaten aman aman.kocam da seviniyor bu duruma. hayırlısı bakalım:)çoooooook sevindim asocum, nasıl davranırlarsa oyle karsılık verırsın saf salak bısı dıılsın sonucta yapılanları unutma ama affet tabı kı ne guzel bebek oncesı boyle olmanız cok cok sevındım cıdden.
tesekkurler bebegim 2750 kg dogdu saglikli masallah
tesekkurler bebegim 2750 kg dogdu saglikli masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?