2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar uzun zmandir yoktum 15 ekim de bebegime kavu;tum darisi sizlerin basina ins

yavrum ne guzel işte, hırlaşcaksınız da nolcak, daha iyi işte nedneleri ne olursa olsun iyi davransınlar sen de rahat et .. allah bozmasın oh ohhh

naniknanik

amin aso hepimiz için...
prop fınfık siz nasılsınız?..bebeişler nasıl gününüz ne zaman geliyo yaaa

12 kasım gorunuo bakalım ne zmn dogarsa eşek sıpası :S ben ıyıyım cok şükür, Demir daha da iyidir heralde onluk bişi yok tabı butun sancıyı agrıyı ben cekıom

bebegının agırlıgı ne ve kacıncı haftada? kafaya takmıssın ya mrk ettm..

ben Sezin diyorum kocam Duru galiba ikiside olacak :S

Duru Sezin :S
Soyadınla birlikte söyleyince duru sesin gidik gibi oluyo sezini başa alın benceD: ben de isim bile yok halime bakmıyorum hasandağına oduna gidiyorum
5 i bir yerde alsın kaydirigubbakcemile3
alsın bana uyar valla=))))kaydirigubbakcemile3 yarım altın cumhuriyet bile değil 5ibiyerdeyi nah alır

zaten tehlikeliydi soylemistim suyum azalmis hemen doguma aldilar 2 sise suni sanci verildi acilma olmadi mecbur sezeryanla dogum yaptim dunyanin en guzel seyi yemin ederim

hayır Sezin Duru mantıklı, duru sıfat oldugu ıcın ılk ısım olması uygun kaçmaz :)

:)))))

naniknanik

amin aso hepimiz için...
prop fınfık siz nasılsınız?..bebeişler nasıl gününüz ne zaman geliyo yaaa

bizde bekliyoruz işte birtane sıramızı takılıyoruz buralarda sempatiksalakcinni

captanınkarısı doğurdunmu ohaoldumsmile anlatsanaohaoldumsmile

zaten tehlikeliydi soylemistim suyum azalmis hemen doguma aldilar 2 sise suni sanci verildi acilma olmadi mecbur sezeryanla dogum yaptim dunyanin en guzel seyi yemin ederim

sezeryan dııl annelık dımı dunyanın en guzel şeyi.. sağlığınız yerınde mı ıkınızın de maşallah kuzuna maşallah.. dogum haftası kılosu boyu nedır bunları soyle lısteye ekleyelım cnm..

aso neettin öyle yaaaa:roflol: kızımın ismini.. bana kalsa sadece sesin gidik yapacamda işte :roflol::roflol:

Son düzenleme:
selam kizlar uzun zmandir yoktum 15 ekim de bebegime kavu;tum darisi sizlerin basina ins
biz hakkaten kasım anaları değil ekim anaları olcaz bu gidişle=)))))) hayırlı olsun canım yaa allah size bağışlasın güzel yavrunu.
yavrum ne guzel işte, hırlaşcaksınız da nolcak, daha iyi işte nedneleri ne olursa olsun iyi davransınlar sen de rahat et .. allah bozmasın oh ohhh
aman bencede valla.Böyle iyi kalalım daha iyi.ben zaten kinci değilim hemen unutur affederim öyle uyuz bir huyum var kaynanam arıyo her gün kızım nasılsın iyi misin fln diye soruyo

çoooooook sevindim asocum, nasıl davranırlarsa oyle karsılık verırsın saf salak bısı dıılsın sonucta yapılanları unutma ama affet tabı kı ne guzel bebek oncesı boyle olmanız cok cok sevındım cıdden.

sağol canım. ben de unutmam gerçek anlamda tabiki ama açığa vurup da huzursuzluk yaratmamo o bir köşede kalır. evet ya doğum öncesi gerginlik olmasın zaten aman aman.kocam da seviniyor bu duruma. hayırlısı bakalım:)

Göözün aydın canım, darısı başımıza ne diyiim :2:

Kızzzlar , Kasım Anneleri Doğum Hikayeleri diye bölüm yok sanırım birde bebeklerin resimleri diye yook.Kim açıyor onu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…