- 2 Ağustos 2009
- 1.527
- 46
- 158
- 41
sezeryan dııl annelık dımı dunyanın en guzel şeyi.. sağlığınız yerınde mı ıkınızın de maşallah kuzuna maşallah.. dogum haftası kılosu boyu nedır bunları soyle lısteye ekleyelım cnm..
sağol canım. ben de unutmam gerçek anlamda tabiki ama açığa vurup da huzursuzluk yaratmamo o bir köşede kalır. evet ya doğum öncesi gerginlik olmasın zaten aman aman.kocam da seviniyor bu duruma. hayırlısı bakalım:)
sezeryanda cok zor degildl epidural oldugu icin belkiaklinialirimsmile ikimizde cok iyiyiz dogum haftasi:36+5
kilosu:2750
boyu:47 cm canim
tesekkurler bebegim 2750 kg dogdu saglikli masallah[/QUOtebrikler cnmm aramızda 2 gün var bende 13 ekimde doğum yaptım peşpeşeyiz 4.sen oldun 5.yaseminn gittikçe çoğalıyoruz kaydirigubbakcemile3
Kızlar Masal 4100 gr dunyaya gelmiş, solunum sıkıntısı yaşıyormuş, yoğun bakıma almışlar, Yasemin hepimizin dualarını bekliomuş..
Kızlar Masal 4100 gr dunyaya gelmiş, solunum sıkıntısı yaşıyormuş, yoğun bakıma almışlar, Yasemin hepimizin dualarını bekliomuş..
selam kizlar uzun zmandir yoktum 15 ekim de bebegime kavu;tum darisi sizlerin basina ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?