2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sezeryanda cok zor degildl epidural oldugu icin belkiaklinialirimsmile ikimizde cok iyiyiz dogum haftasi:36+5
kilosu:2750
boyu:47 cm canim

:lepi: bıkmıştı adam arada kalmaktan tabi sevinir :):lepi:

sezeryanda cok zor degildl epidural oldugu icin belkiaklinialirimsmile ikimizde cok iyiyiz dogum haftasi:36+5
kilosu:2750
boyu:47 cm canim

ok yazmışsın bıle harıka ekleyelım lısteye.. bı de fotosunu gostertttseneeeeee opuyorumnanaktan

bu arada kız mıydı hatırlamıorum ? adı ne oldu adını da ekleyelım lısteye

Son düzenleme:
ya fotosunu face eklemis esim bu bilglsayar benim olmadigi icin yeni ekleme yapamiyorum

Gözünaydın Captanin karısı Geçmiş olsun...çok sevindim oğluşuna sağlıkla kavuşmana darısı bizlere inşallah...bende yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecekler...

Kızlar Masal 4100 gr dunyaya gelmiş, solunum sıkıntısı yaşıyormuş, yoğun bakıma almışlar, Yasemin hepimizin dualarını bekliomuş..

Kızlar Masal 4100 gr dunyaya gelmiş, solunum sıkıntısı yaşıyormuş, yoğun bakıma almışlar, Yasemin hepimizin dualarını bekliomuş..

maşallah tosun gibi doğmuş bu kadar kilo şekerden oldu tabikide inş.hemen toparlar kendini canım yaaa yaseminde onun üzüntüsünden doğumun zevkini yaşayamadı:Saruboceq:

yaseminin bebeğine acil şifalar.
allah yardımcısı olsun inşallah! :Saruboceq:

şekerdendir tabı :S daha kacıncı haftasındaydı yanı.. doktorlar korkulcak bısı yok demısler ama o panık olmus tabı bıraz yenı anne ne de olsa.. bı problem olacagını zannetmıyorum bıkac gune donerler evlerıne işalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…