prop normal mi doğurmuş yasemin
Kızlar Masal 4100 gr dunyaya gelmiş, solunum sıkıntısı yaşıyormuş, yoğun bakıma almışlar, Yasemin hepimizin dualarını bekliomuş..
Kızlar Masal 4100 gr dunyaya gelmiş, solunum sıkıntısı yaşıyormuş, yoğun bakıma almışlar, Yasemin hepimizin dualarını bekliomuş..
iri bebeklerde doğumdan sonra solunum sıkıntısı olabiliyormuş...benimki de iri bebek bende bundan korkuyorum..inşallah masal bebek hemen çıkar yoğun bakımdan..kaç haftalık doğdu acaba
bebişlerine kavuşanlar ; allah analı babalı büyütsün...
darısı bizlerin başına sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı...
ay ya günlerimiz yaklaştıkça hem seviniyorum
hemde doğum stresi çekiyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun
tel lıstesı ıcın msj atan herkes gerı donmuorum ama hepınızı eklıom lısteye tel yollamay dvm edın toplu sapığınız olcam sempatiksalakcinni
Lady34 hayırlı olsun,sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah:Saruboceq:
neden noldu anlatsana nan taksit taksit cevap veriyon:mymeka:
iloş da doğurdumu bu arada acaba ya c.tesi den beri yok ortada :S
ayy hadi hayırlısı, ayy az almış,
allah yardımcın olsun, hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah.:Saruboceq:
lady hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişin.
Kaldık Asocum kaldık..
Lady hayırlı olsun da nıye bu kdr erken, bebek kılo almıyo o yuzden demı ?
İloş doğurmamış dedıkelrıne gore facede oyle yazıo..
evet leyliye katılıyorum bizim bebeklerin resimleri ve doğum hikalyeleri konumuz niye yokk:2:
taksit taksit cvp yazmak istemezdim kaydirigubbakcemile3
heyecandan duramadım la eyvahedigeldismile
bebeğin kalp atışları iyi yani sınırda diyo ama 2 haftaya dayanmaz suni sancı verelim dedi
bende düşündüm sezeryan olsun dedim
suni sancı vericek hem benim çatı dar hemen çıkmayacağına göre riske girmeye gerek yok sezeryan olsun dedim
son 4 gün kafamçokkarıştı
merhaba hanımlar
çook uzun zamandır yazamıyorum sonunda 37 hafta raporumuda aldım ve resmi olarak doğum izinine çıktım bugün kontrolümüzde emir 3000 gr olmuş 49 cm boyu normal doğumda şuanlık bir sıkıntı görünmüyor nstye bağlandım ağrılarım başlamamış daha 10 ün doğurmazsın dedi doktor bakalım hayırlısı 14 kasımı bekliyorum sabırsızlıkla :)
Ben geldiiiiiiiimmmmm...
Kızım 3136 gr. olmuş, bugün çok detaylı yapıldı ölçümler, pazartesi saat 1 de doğuma alıyo dr.um...
Ben geldiiiiiiiimmmmm...
Kızım 3136 gr. olmuş, bugün çok detaylı yapıldı ölçümler, pazartesi saat 1 de doğuma alıyo dr.um...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?