kızlar dün doktora gittim.oğlum 3250 gr 51 cm olmuş.ve sezeryan tarihim 30 EKİM CUMARTESİ.çok az kaldı kızlar cumartesi iki çocuklu bi kadın olacağım.
inşallah sakin ruhlu uyuyan uyumasada ağlamayan bebeklere sahip oluruz
ben ilk oğlumda çok çektim halada çekiyorum 15 aylık olduğu halde.ilk doğduğu andan itibaren hiç uyumayan abartısız gece gündüz uyumayan uyusada 5-10 dakika da bi uyuyan bi bebekti.uykuyu unutmuştum uyumayı bırakın ne yemek yiyebiliyor ne sıcak bi çay içiyordum.susmuyor sürekli gaz sancısı çeken inanılmaz zor bi bebekti.
üstelik 6.ayından sonra çalışmaya başladım.abartmıyorum kızlar sabah 6'ya 7'ye kadar uyumuyor tam oda bende dalmışken 8'de kalkıp okula gidiyordum.her gören bana acıyordu.nasıl başedebiliyorsun ev iş ve böyle bi çocukla diyorlardı.uyuyan bi beebk görsem şaşkınlıkla izliyordum.zombi olmuştum resmen.uyumayı bırakın dinlenme oturma yoktu.sürekli kucağımda susturmaya çalışıyordum.inanaın bazen bende sinirlerim boşalıp onunla ağlıyordum.
şimdi 15 aylık ve dün gece 2,5 da uyudu.o saate kadarda peşinde koşmaktan bittik.o kadar hareketli bi bebkki iki dakika bi yerde durmaz.9 aylık hamileyim ve neler yaşadım ben bilirim.hala uyku sorunumuz var hala çok ağlar istediğim istedik diyen inatçı bi bebk.çok zeki ama çok zor bi bebek.bunlara rağman plansız bi şekilde ikinciye hamile kaldım.bazen diyorum allahım ikinci hiç değilse sakin bi bebek olsun.arkadaşlarım çevremdekiler oğlumu gördüğünde halime acıyo oğlumun enerjisine ve benim dayanma gücüme şaşıyorlar.ama annelik çok zor.benim gibi çocukları olanlar içinse daha zor.bi arkadaşım bana seni görene kadar kendimi anne sanıyordum ama anne sensin dedi.üstelik hamile hamile uykusuz dinlenmeden evimi işini yaparak yemek yaparak oğluma baktım.dinlenmeyi unuttuğum aylar oldu.o yüzden bi ay öncesinden nerdeyse erken doğum yapıyordum.rahim açıklığıyla ağrı sızı ve sancılarla bebeğim çok dayandı.
bunu niye yaptım bilmiyorum ama dün doktoruma sezeryan istediğimi söyledim hamileliğimin başından beri içimden hep o geçiyor çatı muaynesini bile düşündükçe ürperiyorum dedim amma açık yürekli davranmışım sempatiksalakcinni 9 veya 10 kasımda alırız dedi eşimde 10 kasım ne yapsam ki 9 kasım mı desem çok heyecan yaptım toprak da duru da çok tatlı maşallah darısı başımıza
hayırlı olsun canım. az kalmış o zaman bebeğine kavuşmana.
Şafak 7 =) son yalnız haftam
Prop nerde yahu doktora gitti gelmedi.doğurdu mu naptı bu kız
bunu niye yaptım bilmiyorum ama dün doktoruma sezeryan istediğimi söyledim hamileliğimin başından beri içimden hep o geçiyor çatı muaynesini bile düşündükçe ürperiyorum dedim amma açık yürekli davranmışım sempatiksalakcinni 9 veya 10 kasımda alırız dedi eşimde 10 kasım ne yapsam ki 9 kasım mı desem çok heyecan yaptım toprak da duru da çok tatlı maşallah darısı başımıza
selam hatunlar nasılsınız iyimisiniz geçmişe bakmadım ama pek ilerleme yok galiba
bi komşumuz geldi az önce karnın hiç inmemiş çok yukarda dedi nasıl anladıysa artık neyse perşembe sezeryan olucam zaten dedim bende oda 2 çocuğunu sezeryanla doğurmuş müthiş rahattı dedi beni baya rahatlattı az önce doktorumu aradım sabah 8 de hazır ol doğumhanenin önünde bekle dedi hadi bakalım şimdilik hiiiiç bişey hissetmiyorum düşünüyorum bikaçgün sonra evde 3. bir fert olucak kısmetse uykusuzluk gelen giden senden sürekli mama bekleyen bir bıdık içim bi hoş oluyo böyle gıdık gıdık ama yinede şokta gibiyim galiba eve gelince idrak edicem yada ameliyathanenin önünde bilmiyorumkismile
selam hatunlar nasılsınız iyimisiniz geçmişe bakmadım ama pek ilerleme yok galiba
bi komşumuz geldi az önce karnın hiç inmemiş çok yukarda dedi nasıl anladıysa artık neyse perşembe sezeryan olucam zaten dedim bende oda 2 çocuğunu sezeryanla doğurmuş müthiş rahattı dedi beni baya rahatlattı az önce doktorumu aradım sabah 8 de hazır ol doğumhanenin önünde bekle dedi hadi bakalım şimdilik hiiiiç bişey hissetmiyorum düşünüyorum bikaçgün sonra evde 3. bir fert olucak kısmetse uykusuzluk gelen giden senden sürekli mama bekleyen bir bıdık içim bi hoş oluyo böyle gıdık gıdık ama yinede şokta gibiyim galiba eve gelince idrak edicem yada ameliyathanenin önünde bilmiyorumkismile
Ya kızlar bişi sorucam çatı muayenesi yapıldımı size? Ben henüz öyle bi muayeneden geçmedim de hangi hafta yapılıyor merak ettim.. Gerçi yapılmasa daha iyi ya neyse
Ya kızlar bişi sorucam çatı muayenesi yapıldımı size? Ben henüz öyle bi muayeneden geçmedim de hangi hafta yapılıyor merak ettim.. Gerçi yapılmasa daha iyi ya neyse
kızlar ben artık azcık yürüsem kasık ağrısı çekiyorum bi eczaneye gittim geldim ölüyorum şimdi ağrıdan dün dokora gimesem doğuruyorum falan zannedicem ama doktor daha tık yok dedi sanıırm bebeğin ağırlığından bu kadar sancım oluyor
canım bazı doktorlar doğum başlayana kadar yapmıyormuş öyle duydum bir kızmıda 38.haftada yapıyor
inşallah canım inşallah hadi:)senden sonrada ben son 7 sayarım ay çok heyecanlı hayırlısıyla kavuşuruz inşallah prob doğuruyor herhalde rüyasınıda gördüm ben kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun artık saatinde belli kolay geçer inşallah keşke bende şoka girsem çok panikledim
canımm çok az kaldı Allah hayırlı doğumlar nasip etsin:Saruboceq:
yarından sonra 3 kişilik bi aile oluyosunuz ha:lepi: inşallah rahat ve sağlıklı bi doğum olur semacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?