2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heline maşşallah az kalmış doğuma.

asocum sorun sistemle ilgili düzelmeyince işimi yapamıyoum bekliyoum.

kızlar dün doktora gittim.oğlum 3250 gr 51 cm olmuş.ve sezeryan tarihim 30 EKİM CUMARTESİ.çok az kaldı kızlar cumartesi iki çocuklu bi kadın olacağım.

oy oy maşallah oğluşuna canım ne güzel çok az kalmış doğumada

kafamçokkarıştıakannehireyvahedigeldismile aman allahım,canım allah sabır versin sana ya,büyük oğlun durulacak bu kez küçükle uğraşacaksın,inşallah sorunsuz bir bebeğin olur bu kez.
İşte bunları duyunca acayip tırsıyorum şimdiden,mideme ağrılar giriyor

hayırlı olsun canım. az kalmış o zaman bebeğine kavuşmana.

krdln 10 kasım anlamlı özel bir gün.
benim yeğenim 9 kasımda doğdu sezeryanla, hep kızardım içimden 1 gün daha beklemedi diye.
sen bilirsin canım.

Prop nerde yahu doktora gitti gelmedi.doğurdu mu naptı bu kız

he valla doğurdu heralde yoksa gelirdi şimdiye,:bbo:

canım bence kendini nasıl rahat hissedeceksen,psikolojin nasıl istiyorsa öyle yapman daha iyi.Benim doktorum bile aynı şeyi söylüyor.Hastanın psikolojik yapısı çok önemli yoksa doğum esnasında bazı problemler yaşayabiliyoruz diye.Hayırlısı olsun,ne güzel 15 günün kalmışboshayallersmile

selam hatunlar nasılsınız iyimisiniz geçmişe bakmadım ama pek ilerleme yok galiba

bi komşumuz geldi az önce karnın hiç inmemiş çok yukarda dedi nasıl anladıysa artık neyse perşembe sezeryan olucam zaten dedim bende oda 2 çocuğunu sezeryanla doğurmuş müthiş rahattı dedi beni baya rahatlattı az önce doktorumu aradım sabah 8 de hazır ol doğumhanenin önünde bekle dedi hadi bakalım şimdilik hiiiiç bişey hissetmiyorum düşünüyorum bikaçgün sonra evde 3. bir fert olucak kısmetse uykusuzluk gelen giden senden sürekli mama bekleyen bir bıdık içim bi hoş oluyo böyle gıdık gıdık ama yinede şokta gibiyim galiba eve gelince idrak edicem yada ameliyathanenin önünde bilmiyorumkismile

hayırlı olsun artık saatinde belli kolay geçer inşallah keşke bende şoka girsem çok panikledim

canımm çok az kaldı Allah hayırlı doğumlar nasip etsin:Saruboceq:

Ya kızlar bişi sorucam çatı muayenesi yapıldımı size? Ben henüz öyle bi muayeneden geçmedim de hangi hafta yapılıyor merak ettim.. Gerçi yapılmasa daha iyi ya neyse

kızlar ben artık azcık yürüsem kasık ağrısı çekiyorum bi eczaneye gittim geldim ölüyorum şimdi ağrıdan dün dokora gimesem doğuruyorum falan zannedicem ama doktor daha tık yok dedi sanıırm bebeğin ağırlığından bu kadar sancım oluyor

yarından sonra 3 kişilik bi aile oluyosunuz ha:lepi: inşallah rahat ve sağlıklı bi doğum olur semacım

Ya kızlar bişi sorucam çatı muayenesi yapıldımı size? Ben henüz öyle bi muayeneden geçmedim de hangi hafta yapılıyor merak ettim.. Gerçi yapılmasa daha iyi ya neyse

bana dün yapıldı tatlım eğer doğum olmzsa 2 hafta sonra tekrar yapılacak ya çatala oturuyosun doktor açılma var mı diye bakıyo eliyle çok korkuyodum ben ama öyle korkulacak bieşy değilmiş

canım bazı doktorlar doğum başlayana kadar yapmıyormuş öyle duydum bir kızmıda 38.haftada yapıyor

o ağrıları hiç sorma dün gittim ben sabaha kadar ağrı çektim nstde birşey çıkmadı birde bacaklarımın üzerine basamıyorum :gitme:

canım bazı doktorlar doğum başlayana kadar yapmıyormuş öyle duydum bir kızmıda 38.haftada yapıyor

aslında en doğrusu o canım çünkü doğum anında açılma oluyomuş kemiklerde ama insan yinede doktor çatın dar deyince korkuyo dün bana normal doğum için çok parlak değil bu görüntü ama 2 hafta daha bekleyelim açılma olabilir dedi şimdiden kocam tedirgin napıcan normali ya çocuğa bişey olursa diyor Allah korusun ama insanın aklına her ürlü ihtimal geliyor

hayırlı olsun artık saatinde belli kolay geçer inşallah keşke bende şoka girsem çok panikledim

sağol canım bende ilk tarih duyduğumda panik oldum çok acayip hissettim ama gitgide azaldı heycanım uyuşuk gibiyim ne zaman dank der bilmem

canımm çok az kaldı Allah hayırlı doğumlar nasip etsin:Saruboceq:

amin sağol canım hepimize inşallah :1hug:

bana yapıcanı söyledi sonra vazgeçti sanırım sezeryan dedi bende hiiiç sormadım valla ama bildiğim kadarıyla 38+ 39+ larda olması lazım

yarından sonra 3 kişilik bi aile oluyosunuz ha:lepi: inşallah rahat ve sağlıklı bi doğum olur semacım

amin canım hepimize rahat bir doğum nasib etsin allah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…