Fınfık sana birşey sorucam canım.
sen 37. hafta iznine ayrıldın değil mi? çalışamaz raporunu aldın ve izindesin.
iznin içerisinde kurban bayramı var. ve zaten 5 gün resmi tatil.
bu tatili doğum sürene eklettin mi?
Fınfık sana birşey sorucam canım.
sen 37. hafta iznine ayrıldın değil mi? çalışamaz raporunu aldın ve izindesin.
iznin içerisinde kurban bayramı var. ve zaten 5 gün resmi tatil.
bu tatili doğum sürene eklettin mi?
sizede oluyomu bilmiyorum ama ben bazı topiklerde okuyorum bebeği geceleri aralıksız 4 saat ağlıyo,15 dkda bir kalkıyo,sabaha kadar sakinleşmiyo falan...bunları okudukça içime sıkıntılar giriyor şimdiden,napcamı bilmiyorum öyle bi durumda kafamçokkarıştı dua ediyorum inşallah sorunsuz,gazsız ve ağlamayan bir bebek olur diye,anneliğin bu kısmı korkutuyor beni başka bişey değil
melodi, ben işyerine sordum 37.haftada rapor almana gerek yok zaten istesen de istemesen de doğum iznine ayrılıyorsun dediler. 32de aldığın raporda haç haftalık hamile olduğun, doğuma kaç haftan kaldığı, kaç hafta kalana kadar çalışman gerektiği yazıyor dediler.
melodi, ben işyerine sordum 37.haftada rapor almana gerek yok zaten istesen de istemesen de doğum iznine ayrılıyorsun dediler. 32de aldığın raporda haç haftalık hamile olduğun, doğuma kaç haftan kaldığı, kaç hafta kalana kadar çalışman gerektiği yazıyor dediler.
hayır :S böyle birşey olacağını zannemiyorum :S
melodicim resmi tatiller arada kaynar gider onları ayrı tutamazsın
benim almam gerekiyormuş canım.
doğumdan sonra da doğum raporunu vermem gerekiyor.
maaş konusu nasıl olacak konuşmam lazım.
offffffffff zaten tatil olan şey bir de doğum iznine karışıyor. ne gıcık bir durum.
bakalım yıllık iznimi ekletebilecek miyim?
herkes kendi işini düşünüyor.
Püfff kuaförüm bugün dışardaymış yarına kaldı saçım : ((linden 32 hafta raporunu kapatman gerektiğini yani 37 hafta da raporunu alman gerektiğini biliyorum eğer eksik birşey yaparsan maaş ödenmiyor bence iyi araştır ben aldım dün raporumu
QUOTE]
acaba özel/devlet mi farkediyor. bana söylenen buydu, başka doğum yapan iş arkadaşlarıma da sordum, sadece 32de aldık, 37de izne çıktık, bir daha sadece doğum belgesini götürdük dediler... sizden rapor isteniyorsa eksik kalmasın tabiki niye maaşta sorun çıksın.
iizn konuları çok gıcık melodi 40 haftadan önce doğurunca eklenmiyo doğum sonrasına kalan haftalar falan bi sürü gıcık durum var yani önce bi doğum iznini al o bitince yıllık iznini alırsın bence
ille birşey olacaksa kızın doğsun o zaman :))) bu arada ismi belli değil mi hala prensesin?yat uyu işte ne güzel. Benim acayip içim sıkılıyor şuan hayra alemet olsun inşalllah.Ne zaman böyle olsam bir şey olur :S kalbim yerinden çıkcak gibi bir de acayip ruhum sıkılıyor.
QUOTE]
acaba özel/devlet mi farkediyor. bana söylenen buydu, başka doğum yapan iş arkadaşlarıma da sordum, sadece 32de aldık, 37de izne çıktık, bir daha sadece doğum belgesini götürdük dediler... sizden rapor isteniyorsa eksik kalmasın tabiki niye maaşta sorun çıksın.
sonuçta bu belgeleri sigorta istiyor, sen başkalarının lafına bakma bence raporunu al.
elinde bulunsun derim sen bilirsin.
ben netten araştırdım raporunun biri eksik olduğu için maaş alamayanlar varmış.
hihoyyyt 37 hafta 1 günlük benim bebişim. maaşallah kıpır kıpır ama hiç sancım yok hala . sadece fazla ayakta kalınca kasıklarım ve belim ağrıyor. sancı gelmeden doğurmak mümkün mü acaba:uhm:
maşşallah canım. sancı olmazsa suni sanı veriyorlar.
:sinifsinif: çok sıkılıyorum çok ama çokille birşey olacaksa kızın doğsun o zaman :))) bu arada ismi belli değil mi hala prensesin?
hayırdır sorun mu var ne sorunu????aso bende sıkılıyorum, patlamak üzereyim.
işim var ama sorun yüzünden yapamıyorum.
hayır olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?