2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

melodicim resmi tatiller arada kaynar gider onları ayrı tutamazsın

melodi, ben işyerine sordum 37.haftada rapor almana gerek yok zaten istesen de istemesen de doğum iznine ayrılıyorsun dediler. 32de aldığın raporda haç haftalık hamile olduğun, doğuma kaç haftan kaldığı, kaç hafta kalana kadar çalışman gerektiği yazıyor dediler.

hayır :S böyle birşey olacağını zannemiyorum :S

inşallah sakin ruhlu uyuyan uyumasada ağlamayan bebeklere sahip oluruz
ben ilk oğlumda çok çektim halada çekiyorum 15 aylık olduğu halde.ilk doğduğu andan itibaren hiç uyumayan abartısız gece gündüz uyumayan uyusada 5-10 dakika da bi uyuyan bi bebekti.uykuyu unutmuştum uyumayı bırakın ne yemek yiyebiliyor ne sıcak bi çay içiyordum.susmuyor sürekli gaz sancısı çeken inanılmaz zor bi bebekti.
üstelik 6.ayından sonra çalışmaya başladım.abartmıyorum kızlar sabah 6'ya 7'ye kadar uyumuyor tam oda bende dalmışken 8'de kalkıp okula gidiyordum.her gören bana acıyordu.nasıl başedebiliyorsun ev iş ve böyle bi çocukla diyorlardı.uyuyan bi beebk görsem şaşkınlıkla izliyordum.zombi olmuştum resmen.uyumayı bırakın dinlenme oturma yoktu.sürekli kucağımda susturmaya çalışıyordum.inanaın bazen bende sinirlerim boşalıp onunla ağlıyordum.
şimdi 15 aylık ve dün gece 2,5 da uyudu.o saate kadarda peşinde koşmaktan bittik.o kadar hareketli bi bebkki iki dakika bi yerde durmaz.9 aylık hamileyim ve neler yaşadım ben bilirim.hala uyku sorunumuz var hala çok ağlar istediğim istedik diyen inatçı bi bebk.çok zeki ama çok zor bi bebek.bunlara rağman plansız bi şekilde ikinciye hamile kaldım.bazen diyorum allahım ikinci hiç değilse sakin bi bebek olsun.arkadaşlarım çevremdekiler oğlumu gördüğünde halime acıyo oğlumun enerjisine ve benim dayanma gücüme şaşıyorlar.ama annelik çok zor.benim gibi çocukları olanlar içinse daha zor.bi arkadaşım bana seni görene kadar kendimi anne sanıyordum ama anne sensin dedi.üstelik hamile hamile uykusuz dinlenmeden evimi işini yaparak yemek yaparak oğluma baktım.dinlenmeyi unuttuğum aylar oldu.o yüzden bi ay öncesinden nerdeyse erken doğum yapıyordum.rahim açıklığıyla ağrı sızı ve sancılarla bebeğim çok dayandı.

Püfff kuaförüm bugün dışardaymış yarına kaldı saçım : ((

linden 32 hafta raporunu kapatman gerektiğini yani 37 hafta da raporunu alman gerektiğini biliyorum eğer eksik birşey yaparsan maaş ödenmiyor bence iyi araştır ben aldım dün raporumu

benim almam gerekiyormuş canım.
doğumdan sonra da doğum raporunu vermem gerekiyor.
maaş konusu nasıl olacak konuşmam lazım.

hayır :S böyle birşey olacağını zannemiyorum :S

melodicim resmi tatiller arada kaynar gider onları ayrı tutamazsın

offffffffff zaten tatil olan şey bir de doğum iznine karışıyor. ne gıcık bir durum.
bakalım yıllık iznimi ekletebilecek miyim?
herkes kendi işini düşünüyor.

iizn konuları çok gıcık melodi 40 haftadan önce doğurunca eklenmiyo doğum sonrasına kalan haftalar falan bi sürü gıcık durum var yani önce bi doğum iznini al o bitince yıllık iznini alırsın bence

fınfık doğru sölüyor linden çalışabilir raporu aldık, şimdi fınfığın dediği gibi 37 hafta çalışamaz raporu alıp kapatmak lazım. sen kendini garantiye al. iş yeri öyle der ama sigorta kesin ister. evraklar eksik olunca maaş alamazsın.

fınfıkçım iş yeri sana maaş vermeye devam edecek mi?

iizn konuları çok gıcık melodi 40 haftadan önce doğurunca eklenmiyo doğum sonrasına kalan haftalar falan bi sürü gıcık durum var yani önce bi doğum iznini al o bitince yıllık iznini alırsın bence

evet sanki çocuk tarih ve saate göre doğacak illa ki.
benim önceden söylemem lazım yıllık izin durmumu çünkü yerime gelen kızın ne kadar kalacağı buna göre belli olacak.

hihoyyyt 37 hafta 1 günlük benim bebişim. maaşallah kıpır kıpır ama hiç sancım yok hala . sadece fazla ayakta kalınca kasıklarım ve belim ağrıyor. sancı gelmeden doğurmak mümkün mü acaba:uhm:

merhaba
öğlen dışarı çıktım, dışarıdayken yağmur başladı. ama ne yağmur, bardaktan boşalırcasına yağıyor. sırılsıklam oldum. ama karnımı doyurmadan da gelmedim. şimdi de uyku bastırdı. yatsam akşama kadar deliksiz uyurum. tam uyku havası. çok kasvetli bir gün :1closedeyes:

yat uyu işte ne güzel. Benim acayip içim sıkılıyor şuan hayra alemet olsun inşalllah.Ne zaman böyle olsam bir şey olur :S kalbim yerinden çıkcak gibi bir de acayip ruhum sıkılıyor.

yat uyu işte ne güzel. Benim acayip içim sıkılıyor şuan hayra alemet olsun inşalllah.Ne zaman böyle olsam bir şey olur :S kalbim yerinden çıkcak gibi bir de acayip ruhum sıkılıyor.
ille birşey olacaksa kızın doğsun o zaman :))) bu arada ismi belli değil mi hala prensesin?

aso bende sıkılıyorum, patlamak üzereyim.
işim var ama sorun yüzünden yapamıyorum.
hayır olsun.

kızlar dün doktora gittim.oğlum 3250 gr 51 cm olmuş.ve sezeryan tarihim 30 EKİM CUMARTESİ.çok az kaldı kızlar cumartesi iki çocuklu bi kadın olacağım.

ille birşey olacaksa kızın doğsun o zaman :))) bu arada ismi belli değil mi hala prensesin?
:sinifsinif: çok sıkılıyorum çok ama çok ismi de yok isimsiz olcak bu gidişle zaten.
aso bende sıkılıyorum, patlamak üzereyim.
işim var ama sorun yüzünden yapamıyorum.
hayır olsun.
hayırdır sorun mu var ne sorunu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…