kızlar dün doktora gittim.oğlum 3250 gr 51 cm olmuş.ve sezeryan tarihim 30 EKİM CUMARTESİ.çok az kaldı kızlar cumartesi iki çocuklu bi kadın olacağım.
Oh maşallah hadi hayırlı olsun şimdidena.s.kızlar dün doktora gittim.oğlum 3250 gr 51 cm olmuş.ve sezeryan tarihim 30 EKİM CUMARTESİ.çok az kaldı kızlar cumartesi iki çocuklu bi kadın olacağım.
hihoyyyt 37 hafta 1 günlük benim bebişim. maaşallah kıpır kıpır ama hiç sancım yok hala . sadece fazla ayakta kalınca kasıklarım ve belim ağrıyor. sancı gelmeden doğurmak mümkün mü acaba:uhm:
evet yaa dayanamadım, saçma bi haber aldım konsantrasyon sıfır... zaten çok sıkıcı..linden tez nasıl gidiyor yine dayanamamış gelmişsin buraya
kızının rahatı yerinde demekkiben 40 oldum hala bısey yok
kızlar dün doktora gittim.oğlum 3250 gr 51 cm olmuş.ve sezeryan tarihim 30 EKİM CUMARTESİ.çok az kaldı kızlar cumartesi iki çocuklu bi kadın olacağım.
peki bu iyi bişey mi acaba? suni sancı vermeleri daha mı iyi yoksa kendiliğinden sancılanmak mı iyi?
merhaba arkadaslar,
bu gun herkesin dogurma gunu ne guzel, allah hayirli evlat etsin hepsini...
ben burkac gundur yokturm. merak eden oldu mu bilmiyorum ama daha dogurmadim.
oglumun beyninde gercekten de sorun cikti. gecirdigim bir enfeksiyon oglumun hassas, kucucuk beyninde kalici hasara yol acmis. saglikli bir cocuk olamayacakmis...
bircok ihtimal var hepsini anlattilar, ama hepsi ic karartici boyutta... gunlerdir allaha dua ediyoruz, edicez de.. benden gebeligi sonlandirmami istediler, kabul etmedik. canim oglum dogsa yasayacak kadar buyudu nasil kiyariml benn ona..
bunlari yazarken bile kendimi tutamiyorum, dua ediyoruz sadece dua,...
söyleyecek söz bulamıyorum.inşallah doktorlar yanılıyordur.güçlü olman lazım.hep kendin hem bebeğin için.
sizden de dua bekliyorum...
37+5 günlüğüm bu gün.cumartesi 38+2 günlük olacağım.ilk oğlumda 38+2 de 3600 gr 50 cm olarak doğmuştu.bu daha zayıf olacak ama sağlıklı olsun yeter.ilk oğlumda doktor normal doğumunu bekleseydik 4 kiloya yakın olurdu demişti.çünkü sezeryan günümde bile NST çekildi sancı hiç yoktu.hayırlı olsun. sağ salim kavuşursun bebeğine inşallah. kaçıncı haftadasın şu an?
hadı cnm gozun aydın hayırlısı ıle ınsallah guzel haberlerını beklıyorumkızlar dün doktora gittim.oğlum 3250 gr 51 cm olmuş.ve sezeryan tarihim 30 EKİM CUMARTESİ.çok az kaldı kızlar cumartesi iki çocuklu bi kadın olacağım.
aynen endeAy içim sıkılıyor daraldım fenalık geldi bana ooof....:bbo:
bende u aralar cok yıyoru ama ılk aylarda gamze olur heraldeayvada yedim 2 kere ama bilmiyodum gamze muhabbetini,eşim çok sever almış gelmiş öyle yemiştim
gaz olmasın dıye ayagınızı sıcak tutun dıyolar:gitme:sizede oluyomu bilmiyorum ama ben bazı topiklerde okuyorum bebeği geceleri aralıksız 4 saat ağlıyo,15 dkda bir kalkıyo,sabaha kadar sakinleşmiyo falan...bunları okudukça içime sıkıntılar giriyor şimdiden,napcamı bilmiyorum öyle bi durumda kafamçokkarıştı dua ediyorum inşallah sorunsuz,gazsız ve ağlamayan bir bebek olur diye,anneliğin bu kısmı korkutuyor beni başka bişey değil
ben cıkıyorum kızlar son kontrolum var. dua edın :)
birde gidince doktor yatırıyormuskaydirigubbakcemile3
Prop nerde yahu doktora gitti gelmedi.doğurdu mu naptı bu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?