2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de 32 haftada doktordan doğuma 3 hafta kalıncaya kadar calışabileceğime dair rapor aldım. Sonra 3 hafta çalıştım ve 3 haftanın sonunda( yani 35. haftada ) bu 3 haftayı doğum sonrasına aktarmak için de bir belge aldım. hakikatten karışık işler. doğum yapınca yine bir rapor alınması gerek sanırım...kafamçokkarıştı

arkadaşlar merhaba
bebekleri olan arkadaşlara allah analı babalı sağlıklı güzel uzun ömürler dilerim.
doktora gidip bebişlerini görenlerede maşallah:)
bebğinde sağlık problemi olanlarada acil şifalar diliyorum allahtan.
isimleri hatırlayamadığım için böle yazdım kusura bakmayın geçmişi okurken unuttum
ben 37+1 deyim ama hiç doğum yapacakmışım gibi gelmiyor zaten bu haftada bitsin sağsalim.

linden tez nasıl gidiyor yine dayanamamış gelmişsin buraya
evet yaa dayanamadım, saçma bi haber aldım konsantrasyon sıfır... zaten çok sıkıcı..

ben 40 oldum hala bısey yok
kızının rahatı yerinde demekki
ikinizin de sağlığı yerinde olsun da... arkadaşım 42.haftada doğurdu, 1 saat yürüyüş bandına çıkıpta, yoksa yerinden çok memnundu kızımız :)

kızlar dün doktora gittim.oğlum 3250 gr 51 cm olmuş.ve sezeryan tarihim 30 EKİM CUMARTESİ.çok az kaldı kızlar cumartesi iki çocuklu bi kadın olacağım.

maşallah

peki bu iyi bişey mi acaba? suni sancı vermeleri daha mı iyi yoksa kendiliğinden sancılanmak mı iyi?

bence zamanı gelince hersey olacagı gıbı olacaktır. ama zamanı dolupta ala gelmıyorsa sanırım o zaman sunı sancı verıyorlar...
ıns o zamanlara kalmayız

hayırlı olsun. sağ salim kavuşursun bebeğine inşallah. kaçıncı haftadasın şu an?
37+5 günlüğüm bu gün.cumartesi 38+2 günlük olacağım.ilk oğlumda 38+2 de 3600 gr 50 cm olarak doğmuştu.bu daha zayıf olacak ama sağlıklı olsun yeter.ilk oğlumda doktor normal doğumunu bekleseydik 4 kiloya yakın olurdu demişti.çünkü sezeryan günümde bile NST çekildi sancı hiç yoktu.

Son düzenleme:
kızlar dün doktora gittim.oğlum 3250 gr 51 cm olmuş.ve sezeryan tarihim 30 EKİM CUMARTESİ.çok az kaldı kızlar cumartesi iki çocuklu bi kadın olacağım.
hadı cnm gozun aydın hayırlısı ıle ınsallah guzel haberlerını beklıyorum

Ay içim sıkılıyor daraldım fenalık geldi bana ooof....:bbo:
aynen ende

ayvada yedim 2 kere ama bilmiyodum gamze muhabbetini,eşim çok sever almış gelmiş öyle yemiştim
bende u aralar cok yıyoru ama ılk aylarda gamze olur heralde

gaz olmasın dıye ayagınızı sıcak tutun dıyolar:gitme:

ben cıkıyorum kızlar son kontrolum var. dua edın :)
birde gidince doktor yatırıyormuskaydirigubbakcemile3

bafo hadi hayırlısıyla git belki doğurursun :)))
------------
pöfff gerçekten benmde içim sıkıldı . hava kapadı gene (
pazarı dolaştım geldım .
tavuk göğsü yaptım uzuunn zamandırr tatlı yapmıyordum kendimize.
bugun yapim dedim birazdan da yemek yapçm hazır olsn oda..

hayırlı olsun canım şimdiden. kolay bi doğum olur inşallah.

ben cıkıyorum kızlar son kontrolum var. dua edın :)
birde gidince doktor yatırıyormuskaydirigubbakcemile3

hadi bafocum hayırlısı. 4gözle bekliyoruz güzel haberlerini.

bugün sayfalar ilerlemiyor. prop yok nalan yok tabi .bu prop nerde yaw doğurdu mu yoksa. kaydirigubbakcemile2

bunu niye yaptım bilmiyorum ama dün doktoruma sezeryan istediğimi söyledim hamileliğimin başından beri içimden hep o geçiyor çatı muaynesini bile düşündükçe ürperiyorum dedim amma açık yürekli davranmışım sempatiksalakcinni 9 veya 10 kasımda alırız dedi eşimde 10 kasım ne yapsam ki 9 kasım mı desem çok heyecan yaptım toprak da duru da çok tatlı maşallah darısı başımıza

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…