2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepiniz saolun kızlar verdiğiniz destek için..

kız öyle böyle değil belki engeç 1 hafta sonra bugün Demirin kollarında olacak ve sen şuan çektiğin tüm moral bozukluklarını unutmuş olacaksın.
Oysa ben daha 26 gün beklicem ( Valla tek kasım annesi ben,Linden ve yazarkasa olucaz ya

benimkinin de gelmeye niyeti yok gibi. büyük ihtimal ben de varım :))

ben streslendim diye mi ritmi bozuk cıktı acaba
ah cnm işalla sen guzel haberlere donersın yrn işalla normal dogurursun işallah işallahh

prop bence de stresten dolayı olmuş olabilir. sen dinlen bu akşam güzelce moralini de düzelt bak yarına düzelicek. hem ne demek anası beceremiyo. o kemikleri oraya sen koydun sanki. sen sonuna kadar direndin normal olsun diye ama olmuyosa da olmuyo canım yaa. kızdırma bizi çabuk eski pozitif prop ol bakiyim. lmaz:

hepiniz saolun kızlar verdiğiniz destek için..

prop sen 28 ekim falan diyodun bakarsın olur ha??

ben de ben de varııım.

benimkinin de gelmeye niyeti yok gibi. büyük ihtimal ben de varım :))
hee çatlayın patlayın, ben oğlumu okşarkene siz karnınız okşamaya devam edeceksiniz :) (allah izin verirse)
uyuştum zaten cnm kestim ağlamayı fln yrn yenı bıgun olcak...
zaten sezeryanın da avantajları var saçını yaptırabilmek ve fotoğrafçının kesin orda olması gibi züürt ötesinin tesellisi olsun bu da :)

valla ben de çok hazırladım kendimi normal doğuma. bu yüzden sezeryanla ilgili en ufak bir araştırma yapma gereği bile duymadım. bilenler beni aydınlatabilir mi acaba. spinal ile epidural arasındaki fark nedir?

ha şöyle. olaylara iyi tarafından bakmak lazım. pollyanna olmak ne güzel birşey :))
bak özendim şimdi sana. ben de mi doğursam bu gece acaba kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar..

prop, üzülme.. belkı doktor abartmıştır.. ama sezeryanda olsa yavrun kollarında olacakk...

ve en azında bebek iyi.. bu en guzelı bence...

prop canım neden bu kadar üzüyorsun kendini asla doğuramazsın derken asla normal doğuramazsın demiştir sezeryanda oldukça meşakkatli bir doğum süreci birinde önce birinde sonra sıkıntı yaşanıyor hiç demoralize olma sen çok odakladın kendini normale ama biz hep bunu anlamaya çalıştık son dakika golleri riskler bunlar zaten hep var olan şeyler bebeğinin kilosuda herşeyide normal maşallah vaktide doldu risksiz artık neler var onları düşün kendini harab etme bebeğini strese sokma iyce

yarın git doktorunla konuş muayene ol tekrar ve bebeğin için en uygun tarihi belirle

:1hug:

hadi sende bu hafta sonuna kadar doğur ekim anası ol kıs :içelim:

öyle bir geçer zaman ki başlıyor. sevmiyorum bunalım geçirten dizileri ama sırf şu Osman için gidip bakayım birazcık.

ekim anası olursam gider onlarla takılırım hıhhh sempatiksalakcinni
kızlarrr ıyı kı varsınız.. kocam benı sınırlendırınce bı posta dah aglarım burda yıne tesellı edın benı tamam mı :))

valla ben de çok hazırladım kendimi normal doğuma. bu yüzden sezeryanla ilgili en ufak bir araştırma yapma gereği bile duymadım. bilenler beni aydınlatabilir mi acaba. spinal ile epidural arasındaki fark nedir?

canım ben araştırdım. en yakın arkadaşım anestezi uzmanı. her ikisinde de omurilik çevresiğndeki dokulara bir iğne yapılıyor. bu iğne belden aşağısını birkaç saatliğine uyuşturuyor. epiduralde bu iğneye ek olarak bir de kıl inceliğinde katater takılıyor. kataterden o bölgeye ağrı kesici veriliyor. o katater doğumdan sonraki bir iki gün orda kalıyor ve ağrın oldukça sana ordan otomatik olarak ağrı kesici yapılıyor. böylece doğum sonrasında ağrı az oluyor. spinalde bu olmadığı için ameliyat sonrası uyuşukluk geçince ameliyat yerinde ağrı oluyor. ama bu ağrı da dışardan yapılacak ağrı kesicilerle giderilebiliyor. tabii her ikisinde de iğne yapılırken doğru nokta bulunamayabiliyor. o zaman da genel anestezi yapılıyor. ama bu genelde çok şişmanlarda oluyormuş. arkadaşıma sen neyi tercih ederdin dedim. spinal dedi. ama herhangi birinde bile risk olsa biz onu uygulamayız ki hepsini rahatlıkla uyguluyoruz dedi. anladığım kadarıyla anlattım canım.

ya ben 38. haftama girdim iyice agirlastim. karnimin ustu agrio. ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. çok yatinca belim ve kasiklarim agriyor. sizdede olan varmi ya boyle?

tamam kaçta gelcek kocan? burda hazır olalım. sempatiksalakcinni

ay sıra bende degıl sema dogurcak dımı persembe ,ben ne gun dogurcam kı bu durumda :S amaaan çorba oldu kafam, migrenım de azdı zaten hastanede

kıs allah canını almasın gel bereber doğurak perşembe 28 ekim hem kimse unutmaz doğum gününü 29 ekimden 1 gün önce ama 1,10,2010 da şık yavyum karizmatik bir tarih

anam varya 1 ay sonra güleceksin bunlara bak gör

inşallah ne sen ağla ne de biz teselli edelim seni. bebeğini al kucağına, kokla mis gibi. bugünü de hatırlama bile. opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım. gayet iyi anlatmışsın. peki spinal, normal doğumda da uygulanabiliyor muymuş?

1.10.10 demişti kendı doktorum gecen hafta, eger catın darsa o gun alırız demıstı.. ama veledım bekler mı bılmıorum.. hele bı yrn olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…