hepiniz saolun kızlar verdiğiniz destek için..
kız öyle böyle değil belki engeç 1 hafta sonra bugün Demirin kollarında olacak ve sen şuan çektiğin tüm moral bozukluklarını unutmuş olacaksın.
Oysa ben daha 26 gün beklicem( Valla tek kasım annesi ben,Linden ve yazarkasa olucaz ya
ben streslendim diye mi ritmi bozuk cıktı acaba
ah cnm işalla sen guzel haberlere donersın yrn işalla normal dogurursun işallah işallahh
ama Linden benım oglum normal gelmek ıstıyo, anası beceremıo sadece :) 28. haftadan berı bası asagıda, 34. haftadan berı tam dogum pozısyonunda ve su anda kanalda beklıo cnm oglum.. o saglıklı olsun yeter, tabı kı oyle dusunuyorum, hepımız sağ salim kavusalım bebeklerımıze..cok uzun ve yıpratıcı bı surec bu hamılelık, bıran once kucagıma almak ıstıyorum oglumu sağ salim..boshayallersmile
hepiniz saolun kızlar verdiğiniz destek için..
kız öyle böyle değil belki engeç 1 hafta sonra bugün Demirin kollarında olacak ve sen şuan çektiğin tüm moral bozukluklarını unutmuş olacaksın.
Oysa ben daha 26 gün beklicem( Valla tek kasım annesi ben,Linden ve yazarkasa olucaz ya
hee çatlayın patlayın, ben oğlumu okşarkene siz karnınız okşamaya devam edeceksiniz :) (allah izin verirse)benimkinin de gelmeye niyeti yok gibi. büyük ihtimal ben de varım :))
uyuştum zaten cnm kestim ağlamayı fln yrn yenı bıgun olcak...prop bence de stresten dolayı olmuş olabilir. sen dinlen bu akşam güzelce moralini de düzelt bak yarına düzelicek. hem ne demek anası beceremiyo. o kemikleri oraya sen koydun sanki. sen sonuna kadar direndin normal olsun diye ama olmuyosa da olmuyo canım yaa. kızdırma bizi çabuk eski pozitif prop ol bakiyim.lmaz:
hee çatlayın patlayın, ben oğlumu okşarkene siz karnınız okşamaya devam edeceksiniz :) (allah izin verirse)
uyuştum zaten cnm kestim ağlamayı fln yrn yenı bıgun olcak...
zaten sezeryanın da avantajları var saçını yaptırabilmek ve fotoğrafçının kesin orda olması gibizüürt ötesinin tesellisi olsun bu da :)
bı eksıklık gibi hissediyorum miracle, kadın sen asla normal doguramazsın aslaaa dedı.. allahın kadına bahşettiği en buyuk mucıze, ve ben gerceklestıremıyorum.. saglık problemı desem degıl ne dıyım bılmıorum cok mutsuzumm.. doktor bı de o cocuk sag cıkamaz ordan fln dedıkce tuylerım dıken dıken oldu, saglıkla bı kavussaydım ogluma, cok endışeliyim
valla ben de çok hazırladım kendimi normal doğuma. bu yüzden sezeryanla ilgili en ufak bir araştırma yapma gereği bile duymadım. bilenler beni aydınlatabilir mi acaba. spinal ile epidural arasındaki fark nedir?
ekim anası olursam gider onlarla takılırım hıhhh sempatiksalakcinni
kızlarrr ıyı kı varsınız.. kocam benı sınırlendırınce bı posta dah aglarım burda yıne tesellı edın benı tamam mı :))
ay sıra bende degıl sema dogurcak dımı persembe ,ben ne gun dogurcam kı bu durumda :S amaaan çorba oldu kafam, migrenım de azdı zaten hastanede
ekim anası olursam gider onlarla takılırım hıhhh sempatiksalakcinni
kızlarrr ıyı kı varsınız.. kocam benı sınırlendırınce bı posta dah aglarım burda yıne tesellı edın benı tamam mı :))
canım ben araştırdım. en yakın arkadaşım anestezi uzmanı. her ikisinde de omurilik çevresiğndeki dokulara bir iğne yapılıyor. bu iğne belden aşağısını birkaç saatliğine uyuşturuyor. epiduralde bu iğneye ek olarak bir de kıl inceliğinde katater takılıyor. kataterden o bölgeye ağrı kesici veriliyor. o katater doğumdan sonraki bir iki gün orda kalıyor ve ağrın oldukça sana ordan otomatik olarak ağrı kesici yapılıyor. böylece doğum sonrasında ağrı az oluyor. spinalde bu olmadığı için ameliyat sonrası uyuşukluk geçince ameliyat yerinde ağrı oluyor. ama bu ağrı da dışardan yapılacak ağrı kesicilerle giderilebiliyor. tabii her ikisinde de iğne yapılırken doğru nokta bulunamayabiliyor. o zaman da genel anestezi yapılıyor. ama bu genelde çok şişmanlarda oluyormuş. arkadaşıma sen neyi tercih ederdin dedim. spinal dedi. ama herhangi birinde bile risk olsa biz onu uygulamayız ki hepsini rahatlıkla uyguluyoruz dedi. anladığım kadarıyla anlattım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?