e canım oğlun ne güzel sağlıklı ve doğuma hazır, boşver gerisini :)ama Linden benım oglum normal gelmek ıstıyo, anası beceremıo sadece :) 28. haftadan berı bası asagıda, 34. haftadan berı tam dogum pozısyonunda ve su anda kanalda beklıo cnm oglum.. o saglıklı olsun yeter, tabı kı oyle dusunuyorum, hepımız sağ salim kavusalım bebeklerımıze..cok uzun ve yıpratıcı bı surec bu hamılelık, bıran once kucagıma almak ıstıyorum oglumu sağ salim..boshayallersmile
valla ben de çok hazırladım kendimi normal doğuma. bu yüzden sezeryanla ilgili en ufak bir araştırma yapma gereği bile duymadım. bilenler beni aydınlatabilir mi acaba. spinal ile epidural arasındaki fark nedir?
teşekkür ederim canım. gayet iyi anlatmışsın. peki spinal, normal doğumda da uygulanabiliyor muymuş?
1.10.10 demişti kendı doktorum gecen hafta, eger catın darsa o gun alırız demıstı.. ama veledım bekler mı bılmıorum.. hele bı yrn olsun..
bu arada eni topic açarık kasımı beklerken ekim sonu anası olanlar diye sempatiksalakcinni
aa kım doguruyo yrn :S
e canım oğlun ne güzel sağlıklı ve doğuma hazır, boşver gerisini :)
ben de normal istiyorum ama nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun, ben de perşembe gidicem dr.a
canım belki bu yazı faydalı olur
Epidural anestezi (prenses doum) - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
ekim anası olursam gider onlarla takılırım hıhhh sempatiksalakcinni
kızlarrr ıyı kı varsınız.. kocam benı sınırlendırınce bı posta dah aglarım burda yıne tesellı edın benı tamam mı :))
sağol canım. baktım da, her iki yöntem de korkuttu beni açıkçası. sonuçta omuriliğe müdahale var. inşallah her ikisine de gerek kalmadan pırt diye normal doğuruveririm. :Saruboceq:
brc millet cok meraklı sezeryana, bı gelişmişlik göstergesi gibi görüyolar niyeyse.. aa sen normal mı dogurduuuun çok banalll
ben epıduralden korkmuom da amelıyat esnasında dayanamayıp bayılıp hem belden iğne yemiş hem de bayılmış olmaktan korkuom :)
zeyncim ben sizi bırakabilem mi yaaaa.. ama kocam netı kapattırcakmış dogumdan snr yoksa ben sızınle yazışmaktan Demir'in boklarını temizlemicekmişim kokucakmış çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?