2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
e canım oğlun ne güzel sağlıklı ve doğuma hazır, boşver gerisini :)
ben de normal istiyorum ama nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun, ben de perşembe gidicem dr.a

valla ben de çok hazırladım kendimi normal doğuma. bu yüzden sezeryanla ilgili en ufak bir araştırma yapma gereği bile duymadım. bilenler beni aydınlatabilir mi acaba. spinal ile epidural arasındaki fark nedir?

canım belki bu yazı faydalı olur
Epidural anestezi (prenses doum) - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

Şimdi sen kocan moralini bozcak die alıştırdın ya kesın yapmaz öyle bişey , destek olur gör bak:))

1.10.10 demişti kendı doktorum gecen hafta, eger catın darsa o gun alırız demıstı.. ama veledım bekler mı bılmıorum.. hele bı yrn olsun..

yarın ola hayrola hayırlısı neyse ogün olsun

benim görüştüğüm anestezist spinal bence dedi kendi doktorumda spinal önerdi ama odaklama kendini son dakikada genelde olabilir onu anesteziyi orda yapıcak uzmanla konuşursun dedi bende şu an bilmiyorum ne olucamı ama senin özel hastane olduğu için zaten eğer yarın belli olursa günün hemen anestezistle konuşursun o detaylı anlatır sana uygunu karar verirsiniz birlikte

bu arada eni topic açarık kasımı beklerken ekim sonu anası olanlar diye sempatiksalakcinni

bu arada nalan bijo diğer kızlardanda hiç haber varmı dünden beri

birde yarında doğurcak arkadaşlar varıdı bir türlü hatırlıyamadım kimdi :uhm:

beni yarın yoğun birgün bekliyor hele kocamı yazık bugün helak oldu kuşum ya

ablam gelmiş belekten yarın doğuruyom diye yazık birgünlüğüne göremeden gidicek ah şu doktorumun yaptığına bakın ya son dakkaya kadar ayarlıyamadı nöbetini bitürlü bizide böyle sıkıntıya soktu klava: yeğenimde annesini aramış yazık bak perşembe kesin dimiizin alıcam değiştiremem demiş hey allahım millet napıcanı şaşırdı hele annem film gününü 1 hafta erteledi allahtan son dakkada vazgeçtim film çektiriceği yeride aradım geri düne aldırttım çektirdi filmini çıktı aradan en azından 1 hafta gecikmiycekti

bende yarın kuaföre gidip pazartesi dötümü kaldırmaya üşendiğim için yolduramadığım kaşlarımı yoldurucam fön çektircem fücudumu temizliycem banyo son rötüşler yarın yemekte yemiycem doktor gece 12 den sonra aç kal dedi ama ben yarın sadece çorba içicemki lavmanda hemen çıksın

başkaaa şimdilik bu kadar sanırım kocamda izinli bugün birazda onla ilgileniyim yarın tekrar girerim mutlaka

öptüm hepinizi şimdilik kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

sağol canım. baktım da, her iki yöntem de korkuttu beni açıkçası. sonuçta omuriliğe müdahale var. inşallah her ikisine de gerek kalmadan pırt diye normal doğuruveririm. :Saruboceq:

sen bizi bir birak görürsün okadar kahrini cektik:dilcikar::dilcikar::dilcikar:klava:

Son düzenleme:
ben çıkıyorum, görüşürüz kızlar. sema sana da hayırlı doğumlar. güzel haberlerini alırız inşallah.

zeyncim ben sizi bırakabilem mi yaaaa.. ama kocam netı kapattırcakmış dogumdan snr yoksa ben sızınle yazışmaktan Demir'in boklarını temizlemicekmişim kokucakmış çocuk

sağol canım. baktım da, her iki yöntem de korkuttu beni açıkçası. sonuçta omuriliğe müdahale var. inşallah her ikisine de gerek kalmadan pırt diye normal doğuruveririm. :Saruboceq:

canım korkulacak bişey olsa bayan doktorlar sezeryan olmazdı. ama doktorların çoğu sezeryanı tercih ediyor.

brc millet cok meraklı sezeryana, bı gelişmişlik göstergesi gibi görüyolar niyeyse.. aa sen normal mı dogurduuuun çok banalll

ben epıduralden korkmuom da amelıyat esnasında dayanamayıp bayılıp hem belden iğne yemiş hem de bayılmış olmaktan korkuom :)

oğlunun çıkışını görme sabırsızlığıyla bayılmazsın korkma,ben en çok o an hüngür hüngür ağlayıp ameliyatı zorlaştırmaktan korkuyorum.Dayanamam biliyorum çünkü,hele kızımı gördüğüm anda ondan daha çok basarım yaygarayı :)

biliyorum çok abartıyorlar. zaten ben de herşey yolundaysa normalden yanayım.ama diğeri de korkulcak bişey değil onu sölemek istiyorum. dedim ya arkadaşım doktor. bütün doktor arkadaşları doğumlarını sezeryanla yapırorlar. demek ki onda da fazla bi risk yok. panik olmamak lazım.

bu arada geldi mi kocan? ne yorum yaptı?

zeyncim ben sizi bırakabilem mi yaaaa.. ama kocam netı kapattırcakmış dogumdan snr yoksa ben sızınle yazışmaktan Demir'in boklarını temizlemicekmişim kokucakmış çocuk

canim kocana söyle sakin öyle birsey yapmasin sen olmassan buralarin tadi olurmu hicopuyorumnanaktan

kocam geldi burcu, gayet cool oturdu köşeye ben demiştim dedi.. bi de bebegın kalp rıtmı bozuk dıye benı azarladı ac karnına mı gıttın dıye :) o kdr.. sımdı huzurlu huzurlu oturuo yrn da gunumuz bellı olcak dıyo, cok mutlu yanı sorma :S 10 gun yatcam yerımden kalakmıcam dedım, annem evle ılgılenır ben de oğlumla ılgılenırım sen yat ıstedıgın kdr dıyo bı de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…