2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm annemın tansıyon fırladı anında anestezı verdıler amelıyat anında :S
ben de fotografcıya guvenıorum onunla sohbet fln edersem ılgılenmezsem o tarafla dıye..
hele bı yrn olsun da..

öyle bir geçer zamankiyi izleyip hüngür hüngür ağlıyorum
kocam da karşı kanepede horul horul uyuyor..
ota boa ağlar oldum ben yaaa...
kanal d ye mail atçam şu osmanı çıkarsınlar diziden ama yaaa :'(

e yani seninkindende bu beklenir propcum,zaten senin eşinin şu rahatlığınada hastayım haa
Aslında ne güzel senide sakinleştiriyo kocan
Hem 10gün yatmayıda nerden çıkardın ayol,3 günde ayağa kalkıcan,he çok nazlı ve canın azsa o zaman yatarsın ama aksi gibi 10 gün yatan sezeryanlı görmedim hiç,rahatla artık

çok iyiymiş yaa. benim eşim de her konuda paniktir. bebek konusunda o kadar rahat ki şaşırtıyor beni bazen. tabi iyi bişey bi tarafın panik olmaması. ama nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar yaw?!?

ben az soyluyorum, bundan once amelıyat oldugumda 20 gun yattım bu sfeer 10 dıyorum ıste :)) allah bılır cnm ne kdr yatarım nasıl gecer sonrası nolur, hepsı muallakta..
çok iyiymiş yaa. benim eşim de her konuda paniktir. bebek konusunda o kadar rahat ki şaşırtıyor beni bazen. tabi iyi bişey bi tarafın panik olmaması. ama nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar yaw?!?

bu erkekler bı garıp :S baba olmak onlar ıcın su an sadece karılarının karnındakı bı ıkı hareketten, sureklı adı anılan bı varlıktan ıbaret, kucaklarına aldıkları an herşey somutlaşcak o zmn gorurum rahatlar mı dııller mı ..

prop geçmişi şimdi okudum.ne olur üzülme.bizim gibi bebeklerinde sağlık problemleri olanları düşün.nasıl olursa olsun yeterki sen ve demir sağlıklı olun. benim ilk oğlumda bende normali çok istedim senin gibi normal doğum taraftarı biri olarak. ama 36. haftada oğlumun gelişimi durduğundan 38 de spinalle sezeryan yapılmak durumunda kaldım. inanki seni rahatlatmak için anlatmıyorum çok rahat bir doğumdu sadece 1-2 saat hafif ağrı yaşadım,ilk yataktan kalkış ve ilk yürüyüş biraz zorladı onun dışında hiçbir sıkıntı olmadı. hastaneden eve döndükten sonra hiiç yatmadım.inanki sezeryan oluşu annelik duygumda bir değişiklik yaratmadı. o duygu muhteşem. Allahım herkese sağlıkla nasip etsin. işte bu yüzden ne olur kendini de demiri de üzme. Allah hayırlısını nasip etsin. belki seninle aynı gün oğluşlarımıza kavuşuruz. benim ki büyük ihtimal 1 kasım

haklısın cnm rabbımın gucune gıdecek takmıom artık..
bızım de bı sorun olmazsa 1 kasım olur, işalla hepımızı bebeklerımıze sağ salım kavusuruz.. sız de en kısa zamnda ıyılesırsınız ısalla

prop geç yazıyorum ama aynı şeyler işte :) üzülme canım boş ver hepimiz için ve bebeklerimiz için hakkımızda hayırlısı olsun o doktoruda Allah ıslah etsin kurduğu cümleyi okuyunca sinirlerim tavan yaptı demirde moralin bozulunca etkilenmiştir benimde doktorun biri moralimi bozup nst ye göndermişti orda tansiyonumu falan ölçtüler hemşire yüzüme bakıp duruyor dedim ne oldu nabız çok zayıf doktora tekrar çık dedi herşey moralle alakalı içini ferah tut inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…