oğlunun çıkışını görme sabırsızlığıyla bayılmazsın korkma,ben en çok o an hüngür hüngür ağlayıp ameliyatı zorlaştırmaktan korkuyorum.Dayanamam biliyorum çünkü,hele kızımı gördüğüm anda ondan daha çok basarım yaygarayı :)
canim kocana söyle sakin öyle birsey yapmasin sen olmassan buralarin tadi olurmu hicopuyorumnanaktan
kocam geldi burcu, gayet cool oturdu köşeye ben demiştim dedi.. bi de bebegın kalp rıtmı bozuk dıye benı azarladı ac karnına mı gıttın dıye :) o kdr.. sımdı huzurlu huzurlu oturuo yrn da gunumuz bellı olcak dıyo, cok mutlu yanı sorma :S 10 gun yatcam yerımden kalakmıcam dedım, annem evle ılgılenır ben de oğlumla ılgılenırım sen yat ıstedıgın kdr dıyo bı de :)
kocam geldi burcu, gayet cool oturdu köşeye ben demiştim dedi.. bi de bebegın kalp rıtmı bozuk dıye benı azarladı ac karnına mı gıttın dıye :) o kdr.. sımdı huzurlu huzurlu oturuo yrn da gunumuz bellı olcak dıyo, cok mutlu yanı sorma :S 10 gun yatcam yerımden kalakmıcam dedım, annem evle ılgılenır ben de oğlumla ılgılenırım sen yat ıstedıgın kdr dıyo bı de :)
ben az soyluyorum, bundan once amelıyat oldugumda 20 gun yattım bu sfeer 10 dıyorum ıste :)) allah bılır cnm ne kdr yatarım nasıl gecer sonrası nolur, hepsı muallakta..e yani seninkindende bu beklenir propcum,zaten senin eşinin şu rahatlığınada hastayım haa
Aslında ne güzel senide sakinleştiriyo kocan
Hem 10gün yatmayıda nerden çıkardın ayol,3 günde ayağa kalkıcan,he çok nazlı ve canın azsa o zaman yatarsın ama aksi gibi 10 gün yatan sezeryanlı görmedim hiç,rahatla artık
çok iyiymiş yaa. benim eşim de her konuda paniktir. bebek konusunda o kadar rahat ki şaşırtıyor beni bazen. tabi iyi bişey bi tarafın panik olmaması. ama nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar yaw?!?
ya bu kemık agrıları dogumdan snr gececek umarım ya cıldırcam..
geçer geçer..sakinleşmişiz biraz vereliniortak
prop geçmişi şimdi okudum.ne olur üzülme.bizim gibi bebeklerinde sağlık problemleri olanları düşün.nasıl olursa olsun yeterki sen ve demir sağlıklı olun. benim ilk oğlumda bende normali çok istedim senin gibi normal doğum taraftarı biri olarak. ama 36. haftada oğlumun gelişimi durduğundan 38 de spinalle sezeryan yapılmak durumunda kaldım. inanki seni rahatlatmak için anlatmıyorum çok rahat bir doğumdu sadece 1-2 saat hafif ağrı yaşadım,ilk yataktan kalkış ve ilk yürüyüş biraz zorladı onun dışında hiçbir sıkıntı olmadı. hastaneden eve döndükten sonra hiiç yatmadım.inanki sezeryan oluşu annelik duygumda bir değişiklik yaratmadı. o duygu muhteşem. Allahım herkese sağlıkla nasip etsin. işte bu yüzden ne olur kendini de demiri de üzme. Allah hayırlısını nasip etsin. belki seninle aynı gün oğluşlarımıza kavuşuruz. benim ki büyük ihtimal 1 kasım
yarına hıc bısıyım kalmıcak ısalla..hele bı muayene olayım da yrn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?