2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bünyeden bünyeye değişir uyuşukluğun geçmesi bir de dozu da buna etken tabiki.Benim arkadaşımınki 2 saatte geçti 3.saatte duşa girdi:)) Bir diğer arkadaşım da 3 saatte fln kalkabilmiş ama onda çok başağrısı olmuş mesela.Epidural normalde az uygulanıyor tamamen uygulanırsa ıkınamazsın diye. ama sezo da tamamen uyuşturcaklar o yüzden ağrı sızı hissetmicez sadece bebek çıkarken fln içimizde garip bişeyler hissediyomuşuz ama ağrı yok tabi tamamen bel altımız uyuşcak çünkü.Epidural öneriyorum ben sana tabi seçim senin. Eğer ki panik olursan ağrı hissedersen hemen kataterden biraz daha uyuşturcaklar.Zaten çok eğlenceli geçiyormuş doğum.Anestezi uzmanıyla görüştüm ben hatta bu cumartesi gitcem tekrar görüşcez son kez.Adam dedi ki biz sohbet ediyoruz gülüyoruz eğleniyoruz doğum nasıl geçiyor anlamıyor anne adayları dedi.Hatta bazen annedense babalar stres oluyomuş babaları sakinleştiriyoruz dedikaydirigubbakcemile3 anestezi uzmanını iyi seç tecrübeli olsun.Tek seferde yapsın ki canın yanmasın.
Benim 3 kasım canım ama saat belli değil henüz.Cumartesi hastaneye gitcez.Anestezi uzmanımı seçcem tahlillerim yapılcak işlemler vs. sonra ordan doğruu doktora son kez:)

valla prop eğer o masada panik yapacaksam tansiyonum ıvırım zıvrım düşecekse yükselecekse hiç riske atmaya gerek yok varsın benden önce babası görsün no problembilmiyorumkismile

ay bı de anestezı uzmanı mı secıcem ay onu neye gore secıcem S: çorba oldum çorbaaaa..
bızım 1 kasım olcak galıba, bana kalsa 5 kasım olsun cuma olsun herkes gelsın yanımda olsun ısterdım ama dunku doktorun dedıgıne gore olmazmış :S bakalım bugunku ne dıcek..

ben hiç poğaça yapmadım sımdıye kdr.. kayınvalıdem bı poğaça getırmıs, bız kocamla sandık kı dısardan almış bı sordum kendı yapmıs mutlaka ogrenmem lazım var yaaa acayip olmuş :S hem pastanenınkı gıbı hem de oyle mıde eksıtmıo :)

Ben dünkü doktorunu hiç sevmeidm ne yalan diyim.Sonuçta sonradan oluşcak bir şey değil.Senin doktorun alttan baktığında görürdü bir şey olsaydı bence bugün kendi doktorunun dediğine bak sen. Benimki 1 kasımı kabul etmedi 39 dolunca yapcak en erken 38,5 haftada yaparım dedi.39a kdr doğurmazsam 3 kasım:)))
anestezi uzmanını seçmek sana kalmış.Ben daha önce görüştüğüm adamı istiyorum.O olmasını istiyorum çok eğlenceli çok rahat biri.Tecrübeli olsun yeter bana:)Benim iki arkadaşımınkini de bu adam yaptı çok memnun kaldılar.

sağol asocum saatinide ayarla bence önceden kızının yükselen burcuna bak güzel bir burç seç akrepler zor oluyormuş ya beri yükselenle durumu kurtar kaydirigubbakcemile3
:))akrepler zor oluyormuş herkes yandın diyor. ama gururlu da olur akrepler. Sabah saatlerini seçcem sabah erkenden olsun bitsin ki öğlene kdr tam kendime geleyim.Millet başlar öğlen öğleden sonra gelmeye

finfikcim kizinin odasi hayirli olsun güle güle kullansin cici kizinopuyorumnanaktan

zeyn kurbanlık koyun gıbıyım cnm, doktora gıtmeyı beklıyorum :)

canim cok haklisin bende her doktora gittigimde gözünün icine bakiyorum acaba olumsuz birsey diycekmi diye insallah bugün güzel haberlerle gelirsin bende yarin gidicem doktora normal dogumu cok istiyorum banada demesin sezeryan olucan sok olurum gercektenakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…