Bünyeden bünyeye değişir uyuşukluğun geçmesi bir de dozu da buna etken tabiki.Benim arkadaşımınki 2 saatte geçti 3.saatte duşa girdi:)) Bir diğer arkadaşım da 3 saatte fln kalkabilmiş ama onda çok başağrısı olmuş mesela.Epidural normalde az uygulanıyor tamamen uygulanırsa ıkınamazsın diye. ama sezo da tamamen uyuşturcaklar o yüzden ağrı sızı hissetmicez sadece bebek çıkarken fln içimizde garip bişeyler hissediyomuşuz ama ağrı yok tabi tamamen bel altımız uyuşcak çünkü.Epidural öneriyorum ben sana tabi seçim senin. Eğer ki panik olursan ağrı hissedersen hemen kataterden biraz daha uyuşturcaklar.Zaten çok eğlenceli geçiyormuş doğum.Anestezi uzmanıyla görüştüm ben hatta bu cumartesi gitcem tekrar görüşcez son kez.Adam dedi ki biz sohbet ediyoruz gülüyoruz eğleniyoruz doğum nasıl geçiyor anlamıyor anne adayları dedi.Hatta bazen annedense babalar stres oluyomuş babaları sakinleştiriyoruz dedikaydirigubbakcemile3 anestezi uzmanını iyi seç tecrübeli olsun.Tek seferde yapsın ki canın yanmasın.epiduralden sonra bacak uyuşukluğu fln daha mı çabuk geçiomuş ? ben hala tam anlayamadım okuyorum bıraz da bugun sorcam ıste doktora fln :S avantajı ne ? epıdural normalde de uygulandıgı ıcın acaba bana dokunduklarını fln hıssedersem panık mı olurum dıye dusunuyorum da.. bu arada senın 3 kasım carsmaba dımı cnm, saat kacta olcak ?
Fınfık hadi gözün aydın hayırlı olsun odanız:)
Ben dünkü doktorunu hiç sevmeidm ne yalan diyim.Sonuçta sonradan oluşcak bir şey değil.Senin doktorun alttan baktığında görürdü bir şey olsaydı bence bugün kendi doktorunun dediğine bak sen. Benimki 1 kasımı kabul etmedi 39 dolunca yapcak en erken 38,5 haftada yaparım dedi.39a kdr doğurmazsam 3 kasım:)))ay bı de anestezı uzmanı mı secıcem ay onu neye gore secıcem S: çorba oldum çorbaaaa..
bızım 1 kasım olcak galıba, bana kalsa 5 kasım olsun cuma olsun herkes gelsın yanımda olsun ısterdım ama dunku doktorun dedıgıne gore olmazmış :S bakalım bugunku ne dıcek..
:))akrepler zor oluyormuş herkes yandın diyor. ama gururlu da olur akrepler. Sabah saatlerini seçcem sabah erkenden olsun bitsin ki öğlene kdr tam kendime geleyim.Millet başlar öğlen öğleden sonra gelmeyesağol asocum saatinide ayarla bence önceden kızının yükselen burcuna bak güzel bir burç seç akrepler zor oluyormuş ya beri yükselenle durumu kurtar kaydirigubbakcemile3
sağol asocum saatinide ayarla bence önceden kızının yükselen burcuna bak güzel bir burç seç akrepler zor oluyormuş ya beri yükselenle durumu kurtar kaydirigubbakcemile3
zeyn kurbanlık koyun gıbıyım cnm, doktora gıtmeyı beklıyorum :)
allah canını almasınkaydirigubbakcemile3
finfikcim kizinin odasi hayirli olsun güle güle kullansin cici kizinopuyorumnanaktan
Haftaya bugün belkide bu saatlerde doğumda olcam allah izin verirse:)
sağol zeyncim eksiklerimiz tamamlansın fotolarımızı ekleyecem opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?