2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zeyncım senın sonradan olusan bı durumun yoksa normal doguma musaıtsın sonucta endışelenme..

Barays 11.30 kontrolum kocam da işe gitmedı beklıoz işte bır gergınlık hakım :)

Aso kadın benı germedı pek ya acık acık soyledı, dedıgım gıbı cıkarı da yok bu ısten, yrn kendı doktoruna sorarsın tekrar dedı durdu zaten bılmıom kı.. Ama dunku soku attım ustumden :)

Fınfık saymakla bıtmıo avantajları, kuafore gıdıcemm, lohusa şerbetım hazır olcakkk, işte istediğim fotografcı hazır ve nazır olcakkk, işte alt taraf genıslemıcek fln aklinialirimsmile

günaydın kıslar nasılsınız?
dün 2 defa hastaneyi aradım ne doktorla görüşebildim nede tahlil sonuçlarımı öğrenebildim.
birazdan tekrar arayacağım.
sizin günleriniz yaklaştıkça ben heyecan yapıyorum.
bafo ne yaptı acaba?

Alllaaah cumartesi büyük gün desene:) benim çatı muaynesi yapılırken eşim de yanımdaydı.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3benimkide kesin çıkmaz odadan..

Propp evet bencede şoku atlattın bak ne güzel avantajlarını düşün rahatlasempatiksalakcinni

ya evet benimde şuan kesin belli değil ancak sezo derse kesin ben genel düşünüyorum sanki :S
yani spinal yada epidural benim yüreğim dayanmaz ona sanki :S:S

bende sezeryan olucan bende dayanamam görmeye...yüreğim benim de kaldırmaz....
sezeryan konusunda artık kesin kararlıyım ben kısa boyluyum 1.54 falan bebek büyük olunca hiç riske atmak istemem.doktorum demeseydi bile ben sezeryan isterdim....Allah hepimize rahat doğum nasip eylesin...

çüşşşş, nası dayandı adamcagız pattadanak gıtmedı mı :S tam yanında mıydı yoksa perdenın gerısınde fln mıydı?
tam yanımdaydı valla.=))))
benimde yapılmadıı çatı muayenesi dr ne diyecek ne yapacak yarın bakalım
yarın mı senin de iyi hadi bakalım ne dicek doktor:)
aso çatı muaynesi nasıl geçti? canın yandı mı?
cumartesi yaptırdım ben:Ne yalan diyim birazcık acıdı.Esra parise gitmek gibiydi demişti ama değilmiş

Asocum benım de acıdı canım. Dayanılmıcak bısı degıl tabı ama benım bı de guyya kemık cıkıntısı oldugu ıcın normalden daha fazla yanmış olabılır ama parisle fln ılgısı yok hakkaten :))

bakalım benim ne zaman olacak bir dahaki randevum haftya cuma.
hep hazırlıklı gidiyorum, haftaya tam tedbir gideyim.

bende korkuyorum çatı muayenesinden ama normal istiyorsam korkmamalıyım
aso benim kontrolüm yarın saat 2 de olacak
son kontrolüm olabiliraklinialirimsmile

günaydın kıslar ...temizlik var nihayet evde bugün çok sevinçliyim kaç gündür pok götürüyodu evi:))ohhhh prop kendine gelmiş iice çok sevindim valla geçmişe baktımda yok sezo mu normal mi doktor ne derse o işte sonuçta doktora güvenmek zorundayız biizm için en iisini o biliyor kasmaya gerek yok hakkımızda hayırlsı olsun hepimiizn...

Kızlar bir müjdeli haber vereyim

SACES mesaj atmış acil sezeryenle oğlunu doğurmuş 4100grammış oğlu ikisininde durumu iyiymiş...

Saces da mi dogurdu masallah allah uzun omur versin, darisi basimiza yarabbimmmmmmm

ooo bebekler 5 oldu yani ha :lepi: bugün ne bereketli bi günmüş ya,5 kişi doğurdu
Maşallah sacesin bebeğinede

saces bebeğine maşallah kilosuda çok iyiymiş maşallah umarım ikinizde iyisinizdir

Aaa ne kadar güzel maşallah tosuncuğumaz.Saces'e hayırlı olsun:)

günaydin kizlar saces arkadasimizinda gözü aydin olsun bebegini güle güle büyütsün

nalan, bijo ve saces doğum yapmış.
toprak bebeğin resmini gördüm. maşallah!
nalan ve lady nin durumu nedir kızlar?

günaydın herkese bakalım bugün doğuran olacak mı :dance: nalan, bijo ve sacesin bebekleri doğmuş hepsine kocamannn maşallah
tüm arkadaşlara teşekkürler bebeğini kucagına almak güzel bir duygu tüm annelere bebeklerini sağlıklı almak nasip etsin rabbim.

prop canım bende normal doğum çok istedim hatta geçen hafta çatıma baktılar gayet ii di ve doğum normaldı sorunum bebeğin kafasının büyük olması idi. ama 25 ekimde nts de bebek hareketleri yavaş çıkınca bebeğin kilosuna baktılar 4100 g çıktı bide ben başka bir doktora sırf normal doğum yapmakda ısrar ettiği için gittim adam renkli dobbler isteyince panik oldum acaba kordon filan mı diye o temiz çıktı ama bebek riskde hemen almamız lazım sancın vardı ama ben hissetmiyordum. normal olmazmı dedim çatın geniş ama ben bebeğin kafasından çekiniyorum yavaşlamış kalp atışı da cabası dedi bende başka bir hastaneye gittim ordaki doktor da aynısını söyleyince 1 saat içinde alıma karar verildi. hala niyelerden kurtulamadım ama bebeğim sağlıklı ve yanımda çok şükür darısı başına istediğin gibi bir doğum yaparsın inş canım.

ha bu arada ben çok tırsıyodum çatı muayenesinden korktuğum kadar değilmiş ama yinede bi ah mah çektim kendimi çok kastım hemşirede kendini çok kastın falan deedi ulan dicekim 8 aydır giriş yok oraya şimdi adam kaç parmağını soktu onun psikolojik baskısı yeter yani:))

ay bu hastane beni deli ediyor, sabah 9,30 da ara dediler, az önce aradım telefonu açan yok! klava:
tahlil sonuçlarımı öğrenemedim. birde iş yerinde telefon süreli 2 saatte sonucu bulup söyleyemiyorlar.
birde konuşmaları anlaşılmıyor. püffffffffff!

Saces maşallah allah bağışlasın.. kaç kılo kaç cm dogdu soyledıklerıyle tuttu mu yanı kılosu bebegın ?

saces benimde korkum normal isterken sezeryan olması.
doktora güvenmek lazım ama acaba sorusu kafanda oluyor:
dr. için sezeryan daha rahat, seninki doğrudur ama benim şüphem var. inşallah korktuğum gibi olmaz.
eğer sezeryan derse genel aneztezi isteyeceğim. daha önce aldığım için korkmuyorum.

miracle demek kendini rahat bırakmak lazım. öğrendiğim iyi oldu. neyseki benim dr. bayan daha rahat olurum.

5 günmü abartmayın bence 2hafta önce sezeryan olmuş biri olarak ilk gün zor o kadar ben ikinci gün hastanede gezdim evime geldim işlerimi yapıyorum ve dikiş ağrım olmadı bu zamana kadar saçma buluyorum böyle konuları sezeryana girecek arkadaşlarıda korkutmayın her zaman şunu savundum hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…