Alllaaah cumartesi büyük gün desene:) benim çatı muaynesi yapılırken eşim de yanımdaydı.kaydirigubbakcemile3ayyy çok heyecanlı yaa bende cumartesi tekrar gidecem doktora bakalım çatı matı ne dicek :S
Alllaaah cumartesi büyük gün desene:) benim çatı muaynesi yapılırken eşim de yanımdaydı.kaydirigubbakcemile3
Alllaaah cumartesi büyük gün desene:) benim çatı muaynesi yapılırken eşim de yanımdaydı.kaydirigubbakcemile3
ya evet benimde şuan kesin belli değil ancak sezo derse kesin ben genel düşünüyorum sanki :S
yani spinal yada epidural benim yüreğim dayanmaz ona sanki :S:S
tam yanımdaydı valla.=))))çüşşşş, nası dayandı adamcagız pattadanak gıtmedı mı :S tam yanında mıydı yoksa perdenın gerısınde fln mıydı?
yarın mı senin de iyi hadi bakalım ne dicek doktor:)benimde yapılmadıı çatı muayenesi dr ne diyecek ne yapacak yarın bakalım
cumartesi yaptırdım ben:Ne yalan diyim birazcık acıdı.Esra parise gitmek gibiydi demişti ama değilmişaso çatı muaynesi nasıl geçti? canın yandı mı?
Kızlar bir müjdeli haber vereyim
SACES mesaj atmış acil sezeryenle oğlunu doğurmuş 4100grammış oğlu ikisininde durumu iyiymiş...
Saces da mi dogurdu masallah allah uzun omur versin, darisi basimiza yarabbimmmmmmm
ooo bebekler 5 oldu yani ha :lepi: bugün ne bereketli bi günmüş ya,5 kişi doğurdu
Maşallah sacesin bebeğinede
saces bebeğine maşallahkilosuda çok iyiymiş maşallah umarım ikinizde iyisinizdir
Aaa ne kadar güzel maşallah tosuncuğumaz.Saces'e hayırlı olsun:)
günaydin kizlar saces arkadasimizinda gözü aydin olsun bebegini güle güle büyütsün
nalan, bijo ve saces doğum yapmış.
toprak bebeğin resmini gördüm.maşallah!
nalan ve lady nin durumu nedir kızlar?
tüm arkadaşlara teşekkürler bebeğini kucagına almak güzel bir duygu tüm annelere bebeklerini sağlıklı almak nasip etsin rabbim.günaydın herkese bakalım bugün doğuran olacak mı :dance: nalan, bijo ve sacesin bebekleri doğmuş hepsine kocamannn maşallah
Günaydın kızlar iyisiniz hepiniz inşallah...Sacesle konuştum hastaneden çıkmış arabadaymış eve gidiyormuşlar...Oğlu çok şirinmiş...Dün kontrole gittiğinde bebeğin kilosunun yüksek olduğunu söylemişler birde NST de oğlunun kalp atışlarının zayıfladığını görünce öğleden sonra sezeryene alacağız seni demişler ŞOK olmuş ama yapılcak bişey yok...Neyseki sağlıkla gelmiş bebiş...
Bizde annemle sağlık ocağına gittik bugün gribim iyice arttı öksürükten karnım çok kasılıyor geniz akıntısı boğaz ağrısı uyutmuyo gece...Gargara birde balgam söktürücü verdi doktor...İnşallah biraz iyi gelir öksürüğüme...
Yarın kontrol ve NST günüm bakalım ne haberler alacağız cimcimeden...
sağol canım arkadaşım güzel özetlemişsin cidden hala şaşkınım.
Prop geçmiş olsun canım sancıların artmış...Hayırlısıyla bi doğursaydık...Doğuranlar tasayı attı üzerinden ne güzel darısı bizlere...
ya işte odktorun korktugu da bu galıba, sancılar başlayınca kalp atıslarında bı problem olma olasılıgı cunku sancılar yuksek cıkmıstıpofff saces gıbı olmam işalla ya :) ama nıye sezeryana almıslar, nıye sancı vermemısler nıye nıye nıyeeeeeeeeee
ya niye herkes sezeryani iyi bisimis gibi dusunuyir. hastaneden 5 gunde çikamiyonuz sonradan dikis agrisi oluyormus. Varmi normal dogum gibisi. Bence mecbur kalmadikça normal doguma adepte olmak gerek. ama sezeryanlik bir durum varsa tabiki olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?