günaydın bugün doktora gidicem şıkıdım şıkıdım.. şu çatı muayenesini de bir sorayım bakayım yapıyor muymuş? bana devamlı sen güzel doğurursun diyordu ama ultrasondan bakarak. bilmem artık.
sana sonuna kadar hatta en sonuna kadar katılıyorum canım.Normal doğum her koşulda sağlıklı olsaydı zaten herkes normal yapardı.Onun da eksi yanları var.Ne 2 ayı normal doğum yüzünden hala çişini altına yapan akrabam var benim.Çişi geldiği an tuvalete gitmezse altına kaçırıyor.Hangisi sağlıklı olcaksa ondan yanayım bende bu yüzden sezo seçtim.Neden kendi rahatımı düşündüğüm için çocuğumu strese sokayım ki????Son anda zorlanıp da bayılsam etsem çocuğun hayatı tehlikesi oluşucak ne gerek var bu riske girmeye???? Gerçekten sıkıldım ben bu konudan artık.Herkes ne istiyorsa onu yapsın.Herkes herkesin fikrine saygı duymak zorunda bence.Ben burda sezoyu savunmuyorum söyleyim de bazıları şimdi sezo mu savunuyosun dicek eminim! Hangisi sağlıklı olcaksa o olmalı,ben normal doğurdum çatır çatır doğurdum demek için bebeğimi kendimi riske atmak anlamsız!!!
ya şu sezo ve normal doğumla ilgili herkesin bir fikri var eyvallah da sezoyuda bu kadar kötülemenin mantığını anlayamıyorum :S
Normal doğum yapıp da 2 ay dikiş yüzünden kıçının üstüne oturamayanıda biliyorum ona kalırsa :S
Hakkımızda hayırlısı olsun : ((
sana sonuna kadar hatta en sonuna kadar katılıyorum canım.Normal doğum her koşulda sağlıklı olsaydı zaten herkes normal yapardı.Onun da eksi yanları var.Ne 2 ayı normal doğum yüzünden hala çişini altına yapan akrabam var benim.Çişi geldiği an tuvalete gitmezse altına kaçırıyor.Hangisi sağlıklı olcaksa ondan yanayım bende bu yüzden sezo seçtim.Neden kendi rahatımı düşündüğüm için çocuğumu strese sokayım ki????Son anda zorlanıp da bayılsam etsem çocuğun hayatı tehlikesi oluşucak ne gerek var bu riske girmeye???? Gerçekten sıkıldım ben bu konudan artık.Herkes ne istiyorsa onu yapsın.Herkes herkesin fikrine saygı duymak zorunda bence.Ben burda sezoyu savunmuyorum söyleyim de bazıları şimdi sezo mu savunuyosun dicek eminim! Hangisi sağlıklı olcaksa o olmalı,ben normal doğurdum çatır çatır doğurdum demek için bebeğimi kendimi riske atmak anlamsız!!!
itiraf ediyorum ben sezeryanı savunuyorum bunu doktorumada söyledim bu arada günaydın
Günaydın canm,opuyorumnanaktanitiraf ediyorum ben sezeryanı savunuyorum bunu doktorumada söyledim bu arada günaydın
sana da günaydın barays hala doguramadın mı ? bafoyla ıkınızden umudum kalmadı artık beceremıosunuz :)
Günaydın, hayır ben epidural yaptırcam.Ben en başından beri sezoyu da normali de araştırdım.Anestezi uzmanıyla da kendi doktorumla da hatta bir başka kadın doğmcuyla da görüştüm kesinlikle epidural olcam.Arkadaşlarım da hep epiduralli o yüzden kararım kesin:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 günaydın..
Aso spinal mi yaptrcaksın raştırmaya başladın mı beynim döndü benim :S
Günaydın, hayır ben epidural yaptırcam.Ben en başından beri sezoyu da normali de araştırdım.Anestezi uzmanıyla da kendi doktorumla da hatta bir başka kadın doğmcuyla da görüştüm kesinlikle epidural olcam.Arkadaşlarım da hep epiduralli o yüzden kararım kesin:)
Ben markafoniye girip bakmıyorum bile artık.Çünkü hiç güvenim yok artık onlara bana yaşattıkları için.Markafonıde Bebetto satışta bugun, hemen bı battanıye setı aldım cok guzel seyler var gırın bakın mıllet..
güünaydın fınfık .. odanız hayırlı ugurlu olsun gule gule kullanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?