2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bana da sımdıye kdr normal doguma bı engel yok cok guzel dneılıp duruluodu alttan bakılana kdr.. işalla senın hıcbı problemın cıkmaz işallahh.. isteyen herkesın normal dogurabılmesı ıcın dua edıyorum edıcem de..

randevun kacta ?

Markafonıde Bebetto satışta bugun, hemen bı battanıye setı aldım cok guzel seyler var gırın bakın mıllet..

sana sonuna kadar hatta en sonuna kadar katılıyorum canım.Normal doğum her koşulda sağlıklı olsaydı zaten herkes normal yapardı.Onun da eksi yanları var.Ne 2 ayı normal doğum yüzünden hala çişini altına yapan akrabam var benim.Çişi geldiği an tuvalete gitmezse altına kaçırıyor.Hangisi sağlıklı olcaksa ondan yanayım bende bu yüzden sezo seçtim.Neden kendi rahatımı düşündüğüm için çocuğumu strese sokayım ki????Son anda zorlanıp da bayılsam etsem çocuğun hayatı tehlikesi oluşucak ne gerek var bu riske girmeye???? Gerçekten sıkıldım ben bu konudan artık.Herkes ne istiyorsa onu yapsın.Herkes herkesin fikrine saygı duymak zorunda bence.Ben burda sezoyu savunmuyorum söyleyim de bazıları şimdi sezo mu savunuyosun dicek eminim! Hangisi sağlıklı olcaksa o olmalı,ben normal doğurdum çatır çatır doğurdum demek için bebeğimi kendimi riske atmak anlamsız!!!

itiraf ediyorum ben sezeryanı savunuyorum bunu doktorumada söyledim bu arada günaydın

itiraf ediyorum ben sezeryanı savunuyorum bunu doktorumada söyledim bu arada günaydın

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 günaydın..
Aso spinal mi yaptrcaksın raştırmaya başladın mı beynim döndü benim :S

sana da günaydın barays hala doguramadın mı ? bafoyla ıkınızden umudum kalmadı artık beceremıosunuz :)

Günaydın canm,opuyorumnanaktan
Ya ben her ikisini de savunmaktan yana hangisi sağlıklı olcaksa ondan yanayım.Sadece abartılıyor biraz ona kızıyorum.

ister sezaryan ister normal heeeeç farketmez
yeter ki bebeğimde bende iyi olayımkaydirigubbakcemile2

Cicilere bebek şekerimizi koydum yeri orası mı bilmiyorum ama burada kalabalık yapmasın dedim..
Hemen markafoniye bakayım.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 günaydın..
Aso spinal mi yaptrcaksın raştırmaya başladın mı beynim döndü benim :S
Günaydın, hayır ben epidural yaptırcam.Ben en başından beri sezoyu da normali de araştırdım.Anestezi uzmanıyla da kendi doktorumla da hatta bir başka kadın doğmcuyla da görüştüm kesinlikle epidural olcam.Arkadaşlarım da hep epiduralli o yüzden kararım kesin:)

epiduralden sonra bacak uyuşukluğu fln daha mı çabuk geçiomuş ? ben hala tam anlayamadım okuyorum bıraz da bugun sorcam ıste doktora fln :S avantajı ne ? epıdural normalde de uygulandıgı ıcın acaba bana dokunduklarını fln hıssedersem panık mı olurum dıye dusunuyorum da.. bu arada senın 3 kasım carsmaba dımı cnm, saat kacta olcak ?

ya evet benimde şuan kesin belli değil ancak sezo derse kesin ben genel düşünüyorum sanki :S
yani spinal yada epidural benim yüreğim dayanmaz ona sanki :S:S

ayy Aso bı sefer terslık oldu dıye hep olcak dııl ya, ama tabı guvensızlık basladıysa bu ılıskı yurumez :))

Fınfık brn de dayanmıcam gıbı dusunuom ama bebegımı benden once herhangı bırının gormesını ıstemıyorum kesınlıkle :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…