2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beni de uğurla prop:)) uykum geldı sabah da kahvaltıya arkadaslar gelcek. gıtmeden gorceklermıs benı kocagobeklı halimi:)) iyi gecelerrrr...

ben de gıdıp yatayım, ne kdr uyursam kardır, gercı cok agrım oluo 50 defa uyanıorum bugun bı de streslıyım ama 1 saat bı saattır..
hadı ıyı geceler propcum,
aa yatıo musun propcum sana da ıyı geceler..
tekrar tesekkurler kızlar..

prop hiç takma sen dr sezaryan olduğğunda iiki olmuşum sezo diceksinn çok rahat bi doğum şekliii

ya niye herkes sezeryani iyi bisimis gibi dusunuyir. hastaneden 5 gunde çikamiyonuz sonradan dikis agrisi oluyormus. Varmi normal dogum gibisi. Bence mecbur kalmadikça normal doguma adepte olmak gerek. ama sezeryanlik bir durum varsa tabiki olursunuz

bir diğer topic vardı kk da normal doğumla ilgili hatta orda prop un da mesajları vardı
o topicte kim ısrarla normaldoğum istiyorum dediyse sezeryanla doğum yaptı (dün gece 49 sayfasını birden okudum)
Rabbim hayırlı doğumlar versin ben de normal doğum istiyorum inşaAllah bi sağlık problemim olmaz son anda işin rengi değişmez :Saruboceq:

fınfık hiç şaşırmadım sorun çıkmasa şaşırırdım zaten =)

ya şu sezo ve normal doğumla ilgili herkesin bir fikri var eyvallah da sezoyuda bu kadar kötülemenin mantığını anlayamıyorum :S
Normal doğum yapıp da 2 ay dikiş yüzünden kıçının üstüne oturamayanıda biliyorum ona kalırsa :S
Hakkımızda hayırlısı olsun : ((

ya niye çunku anamiz yok yanimizda. diyorlarki sezeryan olanlar; yataktan kalkamiyoz, birisini bebegini kucagina verse diye gozunun içine bakiyon falan. bizde gurbetteyiz ne bilim korkuyoz iste

bu saatte uykum kaçtı karnım acıktı. sancı mancı yok. bugün 38 haftalık olmuşum :teytey: sabah nst'ye bağlanıcam ultrasona giricem. bakalım ne yapıyor bizim beyfendi..

günaydın arkadaşlar,,,,
sabah sabah moralim çooook bozuldu(çok hızlı kilo alıyorum...haftadaa 1-1.5 kilo alıyorum daha 36. haftadayım doktorumda kızıyooo((((

Günaydın kızlar..
Bijo aşağıda seni görüyorum, nasılsın nasıl oldun Toprak tosun iidir heralde maşallah ona

bence de ( bıraz da kendılerını kandırıolar ama sezeryan ısteyenler, boylelıkle bu amelıyatı daha kolay atlatcaklarını dusunuolar heralde, sonucta agrı acı tamamen psıkolojık şeyler ne de olsa.. ben bu psıkolojıyle mesela 10 gun ytarım işte :) ah ahhhhhhhhh... hayırlısı olsun...

günaydın bugün doktora gidicem şıkıdım şıkıdım.. şu çatı muayenesini de bir sorayım bakayım yapıyor muymuş? bana devamlı sen güzel doğurursun diyordu ama ultrasondan bakarak. bilmem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…