inş melodi, doğursaydım bı rahatlıcam :))
tüm arkadaşlara teşekkürler bebeğini kucagına almak güzel bir duygu tüm annelere bebeklerini sağlıklı almak nasip etsin rabbim.
prop canım bende normal doğum çok istedim hatta geçen hafta çatıma baktılar gayet ii di ve doğum normaldı sorunum bebeğin kafasının büyük olması idi. ama 25 ekimde nts de bebek hareketleri yavaş çıkınca bebeğin kilosuna baktılar 4100 g çıktı bide ben başka bir doktora sırf normal doğum yapmakda ısrar ettiği için gittim adam renkli dobbler isteyince panik oldum acaba kordon filan mı diye o temiz çıktı ama bebek riskde hemen almamız lazım sancın vardı ama ben hissetmiyordum. normal olmazmı dedim çatın geniş ama ben bebeğin kafasından çekiniyorum yavaşlamış kalp atışı da cabası dedi bende başka bir hastaneye gittim ordaki doktor da aynısını söyleyince 1 saat içinde alıma karar verildi. hala niyelerden kurtulamadım ama bebeğim sağlıklı ve yanımda çok şükür darısı başına istediğin gibi bir doğum yaparsın inş canım.
hoşbuldum fınfıkım nasılsın?yatırmaları sorun değil gereksiz korkutmalar yapılıyo ona kızıyorum burda sezeryan gününü bekleyen heyecanlı anne adayları var onları strese sokmaya gerek yok bijoda gelmiş 2 gün önce doğum yapmış biri olarak en güzel örnek o işte
naptınız kuzular
topyak kucağımda yazıyorum
hemen doğurun hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
naptınız kuzular
naptınız kuzular
iyi iyi teyzoşları, çok uslu maşallahGünaydın kızlar..
Bijo aşağıda seni görüyorum, nasılsın nasıl oldun Toprak tosun iidir heralde maşallah ona
sağol canım benim darısı başınıza inşallah. acele edinnnn :)))Bijoux gözün aydın maşallah Toprağa..
ay yerim onu beee abi o abiiiiihoşgeldin cnmmm kayrada benim kucağımda kısss
iyi iyi teyzoşları, çok uslu maşallahşimdilik yanni:)
sağol canım benim darısı başınıza inşallah. acele edinnnn :)))
ay yerim onu beee abi o abiiiii
hoşbuldukk, toprak iyi canım uyudu.hosgeldin cnm toprak nasil sen nasilsin
bana kalsa simdi cikarcam ama cikmio sipa iste
aminnn hayatım koklarım öperim tabi, evet darısı başınızaa..Canıııım gözün ayyyydınnn, Allah analı babalı büyütsün Toprağı. Darısı başımıza.Bolca ÖÖÖpp Öpp kokla annesi bizim içinde
ayynen öyle canım, dün yazıcaktım hatta ev doldu taştı kaydirigubbakcemile3sezeryanla doğum yapıcak arkadaşlar en güzel örnek bijo pazartesi bu saatlerde doğumdaydı şimdi burda ne kadar zor olabilirkii nalanda çıkıyomuş hastaneden demin konuştum akşama oda gelir buraya
teşekkürler canım koklicam uyanınca, sana da kolay doğumlar diliyorum..bijo gözün aydın canım. toprağı bizim için de kokla.
sezeryanın iyi geçmesine sevindim. sağlıkla büyüt oğluşunu.
yaptım narı. daha doğrusu annem yapmış ben çıkmadan. şimdilik gaz sorunumuz yok emrken çıkarıyoruz. işe yaradı galiba ama daha ilerde belli olur heralde ne dersin?evet bugün 2 haftalık olduk biz nar ı yaptınmı ben unuttum yaa
hoşbuldukk, toprak iyi canım uyudu.
aminnn hayatım koklarım öperim tabi, evet darısı başınızaa..
ayynen öyle canım, dün yazıcaktım hatta ev doldu taştı kaydirigubbakcemile3
teşekkürler canım koklicam uyanınca, sana da kolay doğumlar diliyorum..
yaptım narı. daha doğrusu annem yapmış ben çıkmadan. şimdilik gaz sorunumuz yok emrken çıkarıyoruz. işe yaradı galiba ama daha ilerde belli olur heralde ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?