2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin kizlar disari hava kapali yagmur var tertemiz bi hava benimde ebe kontrolum var oglum hangi pozisyonda simdi kanala girsede hemen ciksa gerci kanala girer girmez dogmuomus ama yinede girsin dogum pozisyonunu alsin artik.

prop bugun sezo icin gun alcaksin dimi hayirlisi olsun cnm topicte normal doguran olmicakmi nee insaallah ilk normal doguran ben olurum aklinialirimsmile ama benden once bafo var ben onu bekliorum

Son düzenleme:

cnm gozun aydin saglikli almisin oglunu kucagina darisi basimizaa

naptınız kuzular
topyak kucağımda yazıyorum
hemen doğurun hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iyiyim sezencim bende seninle aynı fikirdeyim ve sinir oluyorum böyle yorumları okuyunca bunu en iyi değerlendirebilecek olan hem normali hem sezoyu yaşayandır herhalde kafayı yedik toptan zaten nasıl doğuracağımız ile ilgili düşünmekten kaydirigubbakcemile3

son sayfayı okudum şimdilik bi tek, şu an topyak uyuyo beşiğine koyduk..

prop sezeryan olcaksan olcaksın yani önemli olan demirin sağlıklı olması. valla dün hastaneden çıktım milletin eli kolu doluydu kendi valizimi kendim çektim eve gelirken. toprağı beşiğine kendim koyup alabiliyorum korkuluk olmasına rağmen. annem bile dün bu sezeryan ne kolay bişeymiş ya dedi. sadece genel olanlar uyandıktan sonra ilk 20 dk biraz zorluk yaşayacaklar onu da herkes yaşamıyor sanırım o kadar.

naptınız kuzular
topyak kucağımda yazıyorum
hemen doğurun hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canıııım gözün ayyyydınnn, Allah analı babalı büyütsün Toprağı. Darısı başımıza.Bolca ÖÖÖpp Öpp kokla annesi bizim içinde .

Propcum Stres olma , herşeyde vardır bir hayır, öyle bakmaya çalış.Sen ne kadar sakin olursan Demirde o kadar sakin oluuur annesiiiii..

sezeryanla doğum yapıcak arkadaşlar en güzel örnek bijo pazartesi bu saatlerde doğumdaydı şimdi burda ne kadar zor olabilirkii nalanda çıkıyomuş hastaneden demin konuştum akşama oda gelir buraya

Günaydın kızlar..
Bijo aşağıda seni görüyorum, nasılsın nasıl oldun Toprak tosun iidir heralde maşallah ona
iyi iyi teyzoşları, çok uslu maşallah şimdilik yanni:)

Bijoux gözün aydın maşallah Toprağa..
sağol canım benim darısı başınıza inşallah. acele edinnnn :)))

hoşgeldin cnmmm kayrada benim kucağımda kısss
ay yerim onu beee abi o abiiiii

bijo gözün aydın canım. toprağı bizim için de kokla.
sezeryanın iyi geçmesine sevindim. sağlıkla büyüt oğluşunu.

Gunaydın kızlarr

Bıjoux ve saces gozunuz aydın darısı bızlerın basına

prop bugun guzel haberlerle gelırsın ınsallah kendı dr undan

Fınfık kızının odası gelmıs saglıklı ve guzel gunlerde kullansın bebısın ınsallah fazla merakta bekletme

bızlerı resmını ekle olurmu

hosgeldin cnm toprak nasil sen nasilsin
bana kalsa simdi cikarcam ama cikmio sipa iste
hoşbuldukk, toprak iyi canım uyudu.

Canıııım gözün ayyyydınnn, Allah analı babalı büyütsün Toprağı. Darısı başımıza.Bolca ÖÖÖpp Öpp kokla annesi bizim içinde
aminnn hayatım koklarım öperim tabi, evet darısı başınızaa..

sezeryanla doğum yapıcak arkadaşlar en güzel örnek bijo pazartesi bu saatlerde doğumdaydı şimdi burda ne kadar zor olabilirkii nalanda çıkıyomuş hastaneden demin konuştum akşama oda gelir buraya
ayynen öyle canım, dün yazıcaktım hatta ev doldu taştı kaydirigubbakcemile3

bijo gözün aydın canım. toprağı bizim için de kokla.
sezeryanın iyi geçmesine sevindim. sağlıkla büyüt oğluşunu.
teşekkürler canım koklicam uyanınca, sana da kolay doğumlar diliyorum..

evet bugün 2 haftalık olduk biz nar ı yaptınmı ben unuttum yaa
yaptım narı. daha doğrusu annem yapmış ben çıkmadan. şimdilik gaz sorunumuz yok emrken çıkarıyoruz. işe yaradı galiba ama daha ilerde belli olur heralde ne dersin?

inş. işe yaramıştır benimkiş gazlı malesef bacaklarını çekiyo 2 gündür gaz ilacı veriyorum şimdi unuttum ben ya nasıl çıktı kafamdan keşke yapsaydım diyorum şimdi

gunaydın kızlar..

bijo maşallah topraga... allah mutlu etsın... inşallah bızde alırız hayırlısı ile..

kızlar bu tıroit düşük çıkmiştı ya.. sorun olabılirmış.. şimdi başka doktor a gidiyorum.. duruma göre karar verılecek... inşallah sorun çıkmaz....

Son düzenleme:
günaydın kızlar.nasılsınız.bijoo hoşgeldin.toprak iyimiş gözün aydın darısı bizlerin başınaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…