işte bakalım helincim o zaman anlarız işe yarayıp yaramadığını.bijo
gaz sorunu ilk haftalarda olmuyo.iki üç haftalıkken başlıyo genelde.inşallah sizde başlamaz.bazılarında daha hafif olurken bazılarında çok gaz olabiliyo.
evet genel oldum hayatım..bijo
genel anestezimi aldın.
sağol canımmm. çok güzel kokuyo çokk. girdiği oda bile öyle kokuyo inan.zeyno gözünaydın canım
sağlıkla büyüsün yakışıklı toprak
nası güzel kokuyodur şimdi:asigim:
annene bi sorsana kaç diş nar sıkmışlar
çantama narı koydum hazır
evet daha ben ameliyattayken canım. önce 1 çay k. zemzem, sonra nar, sonra da hurna yalamış. şap şup yapmış çok hoşuna gitmiş :)nar benimde aklımda. annemle eşime sıkı sıkı tembih ediyorum unutmayın diye.
bijo ilk sütünü vermeden önce narı aldı değil mi?
az kaldı canım sizin de.. allah olmayanlara da versin..bijo canım şimdi seni kıskandım tatlımmmopuyorumnanaktan
oğluşun kucağında ohhh ne güzel :)))
Bijo, hastane çantasına koyup da kullanmadığın neler oldu? pijama/gecelik durmunu da yazarsan süper olur :)
hem de hiç gerek yok. ne kadar rahat olursanız sizin için o kadar iyi. çok çok tşk canım..zeynepcim maşallah diyorum sana ve bebişine seni görünce içim rahatladı insanın hiç kendini kasmasına gerek yok...sağlıcakla büyütün hayırlı evlat olsun darısı bizim başımıza:Saruboceq:
oyy göğsümde uyuyor şimdi teyzesi. kokusu burnumda cennet kokuyorBijoo canım hoşgeldin.. çook özendiriyorsun ya oğluna kavuştun. yerim ben onu yerim yerim uykucuuuu...
Doktordan geldim kızlar.. herşey normal dedi doktor. nst'de de sancı çıkmadı. 2900 görünüyor şu an pek fazla kilo almamış nedense. doktor ben beğendim çok iyi, 3 kilonun üstünde doğar dedi. suyu hafiften azalmaya başlamışmış normalmiş. eğer 7 kasıma kadar doğmazsa suni sancıyla doğurtmayı teklif etti amerikaya gideceği için. ama ben bilmiyorum inşallah gerek kalmaz. en iyisi ben hurma yemeye başlayayım.
hiçbişey olmadı. Liste yapmıştım eleye eleye son haline getirmiştim. Listeyi kontrol ede ede yerleştirdiğimiz için ne bişey unuttum ne de fazlalık oldu.
Ben gecelik giymem sevmem o yüzden almamıştım. Ama alanlar ilk dogumdan sonra gecelik giysinler hemen. Ben pijama giydim lastiginiş aşada tuttum. 2 tk pijama yetti ama eve girer girmez giymek için bi de evde olması bbir takım çok iyi olurmuş. Kan falan da olmadı hiçbiri,orkid gece yetti..
Doktordan geldim kızlar.. herşey normal dedi doktor. nst'de de sancı çıkmadı. 2900 görünüyor şu an pek fazla kilo almamış nedense. doktor ben beğendim çok iyi, 3 kilonun üstünde doğar dedi. suyu hafiften azalmaya başlamışmış normalmiş. eğer 7 kasıma kadar doğmazsa suni sancıyla doğurtmayı teklif etti amerikaya gideceği için. ama ben bilmiyorum inşallah gerek kalmaz. en iyisi ben hurma yemeye başlayayım.
dikmen'deki TDV 29 mayıs hastanesinde, nesrin fener'e gidiyorum. şimdilik çok memnunum. bakalım doğum nasıl olacak..Selam canım , Ankarada hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun ? Ben sezeryanla doğum yapacağım , hurma yesek işe yarar mı ?
evelsi gün sez oldum canım..cnm senin normaimiydi zezeryan mı
ben çok sık giremediğim için takip etmekte zorlanıyorom
hadi bakalım 1 gün kaldı senin de :)tünaydın kızlar
bijo nalan gelmişmi diye bakıyım dedim bijo seni gördüm canım allah analı babalı büyütdün hayırlı olsun bebeğinle uzun sağlılı bir ömür diliyorum ikinizede maşallah darısı başımıza inşallah
dikmen'deki TDV 29 mayıs hastanesinde, nesrin fener'e gidiyorum. şimdilik çok memnunum. bakalım doğum nasıl olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?