2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bijo
gaz sorunu ilk haftalarda olmuyo.iki üç haftalıkken başlıyo genelde.inşallah sizde başlamaz.bazılarında daha hafif olurken bazılarında çok gaz olabiliyo.
işte bakalım helincim o zaman anlarız işe yarayıp yaramadığını.

bijo
genel anestezimi aldın.
evet genel oldum hayatım..

zeyno gözünaydın canım
sağlıkla büyüsün yakışıklı toprak
nası güzel kokuyodur şimdi:asigim:
annene bi sorsana kaç diş nar sıkmışlar
çantama narı koydum hazır
sağol canımmm. çok güzel kokuyo çokk. girdiği oda bile öyle kokuyo inan.
narı 3 diş sıkmış :)

nar benimde aklımda. annemle eşime sıkı sıkı tembih ediyorum unutmayın diye.
bijo ilk sütünü vermeden önce narı aldı değil mi?
evet daha ben ameliyattayken canım. önce 1 çay k. zemzem, sonra nar, sonra da hurna yalamış. şap şup yapmış çok hoşuna gitmiş :)

bijo canım şimdi seni kıskandım tatlımmmopuyorumnanaktan
oğluşun kucağında ohhh ne güzel :)))
az kaldı canım sizin de.. allah olmayanlara da versin..

Doktordan geldim kızlar.. herşey normal dedi doktor. nst'de de sancı çıkmadı. 2900 görünüyor şu an pek fazla kilo almamış nedense. doktor ben beğendim çok iyi, 3 kilonun üstünde doğar dedi. suyu hafiften azalmaya başlamışmış normalmiş. eğer 7 kasıma kadar doğmazsa suni sancıyla doğurtmayı teklif etti amerikaya gideceği için. ama ben bilmiyorum inşallah gerek kalmaz. en iyisi ben hurma yemeye başlayayım.

zeynepcim maşallah diyorum sana ve bebişine seni görünce içim rahatladı insanın hiç kendini kasmasına gerek yok...sağlıcakla büyütün hayırlı evlat olsun darısı bizim başımıza:Saruboceq:

Bijoo canım hoşgeldin.. çook özendiriyorsun ya oğluna kavuştun. yerim ben onu yerim yerim uykucuuuu...

Bijo, hastane çantasına koyup da kullanmadığın neler oldu? pijama/gecelik durmunu da yazarsan süper olur :)

hiçbişey olmadı. liste yapmıştım eleye eleye son haline getirmiştim. listeyi kontrol ede ede yerleştirdiğimiz için ne bişey unuttum ne de fazlalık oldu.

ben gecelik giymem sevmem o yüzden almamıştım. ama alanlar ilk dogumdan sonra gecelik giysinler hemen. ben pijama giydim lastiginiş aşada tuttum. 2 tk pijama yetti ama eve girer girmez giymek için bi de evde olması bbir takım çok iyi olurmuş. kan falan da olmadı hiçbiri,orkid gece yetti..

zeynepcim maşallah diyorum sana ve bebişine seni görünce içim rahatladı insanın hiç kendini kasmasına gerek yok...sağlıcakla büyütün hayırlı evlat olsun darısı bizim başımıza:Saruboceq:
hem de hiç gerek yok. ne kadar rahat olursanız sizin için o kadar iyi. çok çok tşk canım..

Bijoo canım hoşgeldin.. çook özendiriyorsun ya oğluna kavuştun. yerim ben onu yerim yerim uykucuuuu...
oyy göğsümde uyuyor şimdi teyzesi. kokusu burnumda cennet kokuyor özenin özenin hemen doğurunnn..

maşallah canım gözünaydın...inş. suni sancıya gerek kalmadan doğar ahududu çayı da iç istersen o da doğumu başlaıyomuş

cnm senin normaimiydi zezeryan mı
ben çok sık giremediğim için takip etmekte zorlanıyorom

Selam canım , Ankarada hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun ? Ben sezeryanla doğum yapacağım , hurma yesek işe yarar mı ?

tünaydın kızlar
bijo nalan gelmişmi diye bakıyım dedim bijo seni gördüm canım allah analı babalı büyütdün hayırlı olsun bebeğinle uzun sağlılı bir ömür diliyorum ikinizede maşallah darısı başımıza inşallah

Selam canım , Ankarada hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun ? Ben sezeryanla doğum yapacağım , hurma yesek işe yarar mı ?
dikmen'deki TDV 29 mayıs hastanesinde, nesrin fener'e gidiyorum. şimdilik çok memnunum. bakalım doğum nasıl olacak..

cnm senin normaimiydi zezeryan mı
ben çok sık giremediğim için takip etmekte zorlanıyorom
evelsi gün sez oldum canım..

hadi bakalım 1 gün kaldı senin de :)
tşk ederiz sema teyzesi

evet leyliicim ben de çok seviyorum nesrin hanımı.. hatta bugün bana iltifat bile etti bütün hastalarım seni gibi olsa diye. ben çok pozitifim fazla başını ağrıtmıyorum hızlı muayene oluyorum ondan beni seviyor. haha.

bir dee, çatı muayenesini sordum. henüz gerek yok doğuma kadar şu anda anlaşılmaz dedi. zaten oldukça zor bir muayene, hastalar çok rahatsız oluyorlar kavga dövüş yapıyoruz dedi. şu anda ben sana çatın dar derim ama belki doğumda gayet güzel açılır belli olmaz dedi.

Son düzenleme:
birisi canim masallah ogluna kilosuna fazla takilma yanilma payi oluyor benim oglanda iki hafta önce 2447grdi yarin gidicem benimki kackilo olmus bende merak ediyorum

bijo daha önceki mesajımı görmedin sanırım,arada kaynamıştır. Doğum hikayeni yazsana,çok merak ediyorum,sezeryanda neler yaşanıyo falan,gerçi genelde herkes memnun kalıyo ama...Sonda falan taktılarmı,uyanınca çok ağrı oldumu,ne kadar sürede geçti ağrılar?Sütün hemen geldimi? offf ammada sordum kusura bakma canım bende heyecanlanıyorumda:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…