naptınız kuzular
topyak kucağımda yazıyorum
hemen doğurun hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
son sayfayı okudum şimdilik bi tek, şu an topyak uyuyo beşiğine koyduk..
prop sezeryan olcaksan olcaksın yani önemli olan demirin sağlıklı olması. valla dün hastaneden çıktım milletin eli kolu doluydu kendi valizimi kendim çektim eve gelirken. toprağı beşiğine kendim koyup alabiliyorum korkuluk olmasına rağmen. annem bile dün bu sezeryan ne kolay bişeymiş ya dedi. sadece genel olanlar uyandıktan sonra ilk 20 dk biraz zorluk yaşayacaklar onu da herkes yaşamıyor sanırım o kadar.
yaptım narı. daha doğrusu annem yapmış ben çıkmadan. şimdilik gaz sorunumuz yok emrken çıkarıyoruz. işe yaradı galiba ama daha ilerde belli olur heralde ne dersin?
gunaydın kızlar..
bijo maşallah topraga... allah mutlu etsın... inşallah bızde alırız hayırlısı ile..
kızlar bu tıroit düşük çıkmiştı ya.. sorun olabılirmış.. şimdi başka doktor a gidiyorum.. duruma göre karar verılecek... inşallah sorun çıkmaz....
canım ben de almıştım fermuarlı kadife battaniye, çok fonksiyonel bişi ama yıkayınca ki file içinde yıkadım, içindeki elyaf yer yer toplandı, inş seninki öyle olmaz. org. hastane çıkışımız vardı ya onun kadar kaliteli değildi yani...Markafonıde Bebetto satışta bugun, hemen bı battanıye setı aldım cok guzel seyler var gırın bakın mıllet..
maşallah sana da toprağa danaptınız kuzular
topyak kucağımda yazıyorum
hemen doğurun hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
olsun şimdi dene sen de.. belki işe yararinş. işe yaramıştır benimkiş gazlı malesef bacaklarını çekiyo 2 gündür gaz ilacı veriyorum şimdi unuttum ben ya nasıl çıktı kafamdan keşke yapsaydım diyorum şimdi
aminnnn.. hoşbulduk canım.günaydın kızlar.nasılsınız.bijoo hoşgeldin.toprak iyimiş gözün aydın darısı bizlerin başınaa..
kokladım hemen göğsümde yatıyorrrr :)bijoo maşallah oğluna fotoğrafını gördüm yumuk yumuk yerimm ben onu öp kokla benim için o sıpayı
h.b canım..öptümmm, saces de mi dogum yapmış..bijocum hosgeldin masallah topragada bizim icinde öp
saces canim sende güle güle büyüt bebegini
3.650 hayatım. son 3 haftada 450 gr almış yani ölçümler dogruysa :)bijo toprakcık kaç kilo doğdu ?benim kızla aynı gibi gidiyorlardı kiloları merak ettim toprağı çokkk...
hemen yaptım :) darısı başına şekerim..Bijocummmm hayırlı uğurlu olsun yakışıklı miniğin:)Öp kokla yerime olur mu:)
sağol canım.. beklemeyin hemen doğurunmaşallah sana da toprağa da
biz gün bekliyoruz :))
bijo
hayırlı olsun canım.nasılsın Toprak nasıl oldu bende cumartesi kavuşuyorum bebeğime inşallah
nar ne işe yarıyo kızlar.ben çok uzak kalmışım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?