2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebeişlerini kucağına alan annelerr çokk özeniyorum sizeeee.... kuzucuklarınızı çok öpün çok koklayın bizler içinde Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar yetiştirmenizi naip etsin inşallah... darısı bize inşallahhhhhh

bijocum hosgeldin masallah topragada bizim icinde öp
saces canim sende güle güle büyüt bebegini

yalnız gerçekten doğuranları gördükçe hemen doğurasım geliyor allahım hepimize sağlıklarıyla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:

bijocum gözünaydın,ömürlü olsun bebeğin,maşallah ya sende çok iyisin gördüğüm kadarıyla doğum hikayeni bekliyorum sabırsızlıkla canım.

yaptım narı. daha doğrusu annem yapmış ben çıkmadan. şimdilik gaz sorunumuz yok emrken çıkarıyoruz. işe yaradı galiba ama daha ilerde belli olur heralde ne dersin?

alkisalkisalkis süper,kesin işe yaramıştır.Bende mutlaka yapıcam. Kaç minik tane sıkmışlar?

inşallah çıkmaz canım,daha önce hiçbirşey yoktu son zamanlar çıktı dimi?

Markafonıde Bebetto satışta bugun, hemen bı battanıye setı aldım cok guzel seyler var gırın bakın mıllet..
canım ben de almıştım fermuarlı kadife battaniye, çok fonksiyonel bişi ama yıkayınca ki file içinde yıkadım, içindeki elyaf yer yer toplandı, inş seninki öyle olmaz. org. hastane çıkışımız vardı ya onun kadar kaliteli değildi yani...

naptınız kuzular
topyak kucağımda yazıyorum
hemen doğurun hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
maşallah sana da toprağa da
biz gün bekliyoruz :))

Fınfık, odanızı güle güle kullanın,beyaz swarovski taşlıydı galiba ama alalı çok olmuştu dimi yeni gelmiş

inş. işe yaramıştır benimkiş gazlı malesef bacaklarını çekiyo 2 gündür gaz ilacı veriyorum şimdi unuttum ben ya nasıl çıktı kafamdan keşke yapsaydım diyorum şimdi
olsun şimdi dene sen de.. belki işe yarar

günaydın kızlar.nasılsınız.bijoo hoşgeldin.toprak iyimiş gözün aydın darısı bizlerin başınaa..
aminnnn.. hoşbulduk canım.

bijoo maşallah oğluna fotoğrafını gördüm yumuk yumuk yerimm ben onu öp kokla benim için o sıpayı
kokladım hemen göğsümde yatıyorrrr :)

bijocum hosgeldin masallah topragada bizim icinde öp
saces canim sende güle güle büyüt bebegini
h.b canım..öptümmm, saces de mi dogum yapmış..

bijo toprakcık kaç kilo doğdu ?benim kızla aynı gibi gidiyorlardı kiloları merak ettim toprağı çokkk...
3.650 hayatım. son 3 haftada 450 gr almış yani ölçümler dogruysa :)

Bijocummmm hayırlı uğurlu olsun yakışıklı miniğin:)Öp kokla yerime olur mu:)
hemen yaptım :) darısı başına şekerim..

maşallah sana da toprağa da
biz gün bekliyoruz :))
sağol canım.. beklemeyin hemen doğurun
kaydirigubbakcemile3

bijo
gaz sorunu ilk haftalarda olmuyo.iki üç haftalıkken başlıyo genelde.inşallah sizde başlamaz.bazılarında daha hafif olurken bazılarında çok gaz olabiliyo.

zeyno gözünaydın canım
sağlıkla büyüsün yakışıklı toprak
nası güzel kokuyodur şimdi:asigim:
annene bi sorsana kaç diş nar sıkmışlar
çantama narı koydum hazır

nar benimde aklımda. annemle eşime sıkı sıkı tembih ediyorum unutmayın diye.
bijo ilk sütünü vermeden önce narı aldı değil mi?

bijo canım şimdi seni kıskandım tatlımmmopuyorumnanaktan
oğluşun kucağında ohhh ne güzel :)))

Bijo, hastane çantasına koyup da kullanmadığın neler oldu? pijama/gecelik durmunu da yazarsan süper olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…