2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol bijocum, böyle ilk doğum yapanlara habire soru soracağız galiba :))

oyy göğsümde uyuyor şimdi teyzesi. kokusu burnumda cennet kokuyor özenin özenin hemen doğurunnn..
yerim ben onu :))
ay hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza, öpüp koklayalım inşallah...

Doktoru sevmek ve güvenmek kadar "güven verici" bir durum yok inan.Ne güüzel iltifatta almışşsın baak, daha da motive eder bu seni :)

Eveeet ben çok korkuyordum çatı muayenesinden Allahtan sezeryanda öyle bir durum yokmuş, yırttım yani :))

29 Mayısta ücretini telefonla sormuştum 2.250 demişlerdi sezeryan için.Bana pahalı geldiğinden Akropolu seçtim.Çookta memnunum hastanemden ve doooktorum Bülent Alp AYDIN dan.Biz 1.000 TL vereceğiz herşey dahil bu fiyata.

bijo Maşallah Allah nazardan saklasın-hepimize bu güzel günleri nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

herkese selamm bijocum maşallah bebişinee :):) birisi sende gitmişsin doktora koca bir maşallahta senin bebişine :) sertur arkadaşım hayırlı haberlerle gel inşallah :) saces gözünaydın canımm darısı bizlerin başınaa :)
fıkfıkçım odanda hayırlı olsun düzenlede bakalım odasına

bende dün gece hiç uyumadım eşimide uyutmadım iki gündür böylee uyku sorunum yoktu aslında gece kalkıyorum oturuyorum tv karşısında bende gün sayıyorum heyacanmı yapıyorum nee ? iştahım da yok

selamlar...

dun dra gıttım haftaya kaldı sanırım sancı falan bısey yok suyuda yeterli artık olursa hemen astaneye gıdıcez olmazsa salıyı beklıcem yıne

probcum bence bugun kendı doktorun senı rahatlatacak. sez.olsa da kotu degıl kı gununu bılıyorsun en azından az kaldı kuzuya kavusmana

bıjooo donmussun okuyacagım gecmısı sımdı

kızlar bebıslerı gorenlere masallah

biz sıramızı savdık kızlar darısı sızlerın basına sormak ıstedıgınız bısey olursa cekınmeden sorabılırsınız hepınıze hayırlı dogumlar dılıyorummopuyorumnanaktan

hakkında hayırlısı cnm

bafo nerelerde acaba
haberde vermedi
doğum oldu mu acaba?
yok kusum bende belkı dogurur gelırım dıye umıtlenmıstım ama sey yok

zeyno gözünaydın canım
sağlıkla büyüsün yakışıklı toprak
nası güzel kokuyodur şimdi:asigim:
annene bi sorsana kaç diş nar sıkmışlar
çantama narı koydum hazır
nar ne yaa

biz sıramızı savdık kızlar darısı sızlerın basına sormak ıstedıgınız bısey olursa cekınmeden sorabılırsınız hepınıze hayırlı dogumlar dılıyorummopuyorumnanaktan
aminnnnnnnnnnnn

herkese selamlar...
Dün ve bugün kızımın hareketleri çok azaldı uzanmasam hareket ettiğini bile anlamıyorum birde karnım taş gibi sert acaba bir doktora gitsem mi yoksa bu haftalarda normal mi bilemedim sizede bir sorayım dedim benim gibi olan var mı?

canım o kasılma oluyor ıste benım de olmustu sancım fılan yoktu ama nst ye baglanınca sancı cıktı sasırmıstım hazırlık yapıyor rahım dogum ıcın korkulacak bısey yok korkma aklinialirimsmile

hareket azalmasını doktorlar cok onemsıyor ıhmal etme ır gıt mutlaka doktora cnm
kacıncı haftadasın
kasılmalar cok normal

selam kizlar ebeden geldim simdi oglum dogum kanalina girmis herean cikabilir dedi benimde yururken bacak aram acioo bi dahaki randevu 10 kasima verdi insaallah gitmeme gerek kalmazda dogururum

mutlaka git 2 gündür nasıl duruyorsun benim cumartesi günü karnım sertleşti hareketleri azaldı 2 saat zor bekledim birşey çıkmadı ama mutlaka git bir nst ye gir

hareket azalmasını doktorlar cok onemsıyor ıhmal etme ır gıt mutlaka doktora cnm
kacıncı haftadasın
kasılmalar cok normal

34+6 haftalık ama bütün gün karnım taş gibi sert çok nadir sertlik gidiyor 1 kasımda muayenemiz var önemi alsam acaba hareketleri ciddi anlamda azaldı gibi geliyor bana yada endişe ediyorum bilemedi sadece karnımın içinde kayar gibi oluyor oda arada bilmiyorumkismile

hareketlerinde azalma varsa once yemek yiyip sonrada sessiz bir odaya gidip dinlenin ve hareketlerini dinlemeye çalisin diyor doktorlar. sende oyle yap bence canim. baktin supheleniyorsun doktora git hemen. ben 38. haftamdayim kipr kipr oynuyor. hiçkiriyor her aksam. hissediyorum. suan sana yazarken bile oynuyor kuzucugum

mutlaka git 2 gündür nasıl duruyorsun benim cumartesi günü karnım sertleşti hareketleri azaldı 2 saat zor bekledim birşey çıkmadı ama mutlaka git bir nst ye gir

hastane 1saat uzaklıkta olmasa zaten hemen giderdim ama beklide normaldir diye çokta endişe etmek istemedim ama bugünde aynı olunca tedirgin oldum bilmiyorumkismile

sağol canım ya aslında yattığım zaman hareketlerini hissediyorum ama çok ağır hareket ediyor normalde kıpır kıpırdı şimdi sadece kayar gibi hareketleri var ben en iyisi bir doktorumu arayayım çağırırsa gideyim an mantıklısı :sinifsinif:

pinguu senin doğum hikayene bayılmıştımm ne kadar güzel sezeryan diye gidiyorsun ve normal doğum oluyor bende çok isterim öyle olsun,hayırlısı artık maşallah bebeğine canım sağlıkla büyüsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…