sağol bijocum, böyle ilk doğum yapanlara habire soru soracağız galiba :))
hiçbişey olmadı. liste yapmıştım eleye eleye son haline getirmiştim. listeyi kontrol ede ede yerleştirdiğimiz için ne bişey unuttum ne de fazlalık oldu.
ben gecelik giymem sevmem o yüzden almamıştım. ama alanlar ilk dogumdan sonra gecelik giysinler hemen. ben pijama giydim lastiginiş aşada tuttum. 2 tk pijama yetti ama eve girer girmez giymek için bi de evde olması bbir takım çok iyi olurmuş. kan falan da olmadı hiçbiri,orkid gece yetti..
yerim ben onu :))
oyy göğsümde uyuyor şimdi teyzesi. kokusu burnumda cennet kokuyorözenin özenin hemen doğurunnn..
evet leyliicim ben de çok seviyorum nesrin hanımı.. hatta bugün bana iltifat bile etti bütün hastalarım seni gibi olsa diye. ben çok pozitifim fazla başını ağrıtmıyorum hızlı muayene oluyorum ondan beni seviyor. haha.
bir dee, çatı muayenesini sordum. henüz gerek yok doğuma kadar şu anda anlaşılmaz dedi. zaten oldukça zor bir muayene, hastalar çok rahatsız oluyorlar kavga dövüş yapıyoruz dedi. şu anda ben sana çatın dar derim ama belki doğumda gayet güzel açılır belli olmaz dedi.
hakkında hayırlısı cnmDoktordan geldim kızlar.. herşey normal dedi doktor. nst'de de sancı çıkmadı. 2900 görünüyor şu an pek fazla kilo almamış nedense. doktor ben beğendim çok iyi, 3 kilonun üstünde doğar dedi. suyu hafiften azalmaya başlamışmış normalmiş. eğer 7 kasıma kadar doğmazsa suni sancıyla doğurtmayı teklif etti amerikaya gideceği için. ama ben bilmiyorum inşallah gerek kalmaz. en iyisi ben hurma yemeye başlayayım.
yok kusum bende belkı dogurur gelırım dıye umıtlenmıstım ama sey yokbafo nerelerde acaba
haberde vermedi
doğum oldu mu acaba?
nar ne yaazeyno gözünaydın canım
sağlıkla büyüsün yakışıklı toprak
nası güzel kokuyodur şimdi:asigim:
annene bi sorsana kaç diş nar sıkmışlar
çantama narı koydum hazır
aminnnnnnnnnnnnbiz sıramızı savdık kızlar darısı sızlerın basına sormak ıstedıgınız bısey olursa cekınmeden sorabılırsınız hepınıze hayırlı dogumlar dılıyorummopuyorumnanaktan
herkese selamlar...
Dün ve bugün kızımın hareketleri çok azaldı uzanmasam hareket ettiğini bile anlamıyorum birde karnım taş gibi sert acaba bir doktora gitsem mi yoksa bu haftalarda normal mi bilemedim sizede bir sorayım dedim benim gibi olan var mı?
herkese selamlar...
Dün ve bugün kızımın hareketleri çok azaldı uzanmasam hareket ettiğini bile anlamıyorum birde karnım taş gibi sert acaba bir doktora gitsem mi yoksa bu haftalarda normal mi bilemedim sizede bir sorayım dedim benim gibi olan var mı?
herkese selamlar...
hareket azalmasını doktorlar cok onemsıyor ıhmal etme ır gıt mutlaka doktora cnm
kacıncı haftadasın
kasılmalar cok normal
34+6 haftalık ama bütün gün karnım taş gibi sert çok nadir sertlik gidiyor 1 kasımda muayenemiz var önemi alsam acaba hareketleri ciddi anlamda azaldı gibi geliyor bana yada endişe ediyorum bilemedi sadece karnımın içinde kayar gibi oluyor oda arada bilmiyorumkismile
mutlaka git 2 gündür nasıl duruyorsun benim cumartesi günü karnım sertleşti hareketleri azaldı 2 saat zor bekledim birşey çıkmadı ama mutlaka git bir nst ye gir
hareketlerinde azalma varsa once yemek yiyip sonrada sessiz bir odaya gidip dinlenin ve hareketlerini dinlemeye çalisin diyor doktorlar. sende oyle yap bence canim. baktin supheleniyorsun doktora git hemen. ben 38. haftamdayim kipr kipr oynuyor. hiçkiriyor her aksam. hissediyorum. suan sana yazarken bile oynuyor kuzucugum
biz sıramızı savdık kızlar darısı sızlerın basına sormak ıstedıgınız bısey olursa cekınmeden sorabılırsınız hepınıze hayırlı dogumlar dılıyorummopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?