2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar sizdede oluyormu bilmiyorum oglum bugün canimi cok yakiyor vurdugu yerler aciyor birde sanki icimde beni tirmaliyor cikmakmi istiyor anlamadim

anaaaaam çok sancım var yahu kızlar 5 dakkada bir giriyo çok ağrılı kafamçokkarıştı

propcum sende nalanin telefonu vardir aradinmi canim hic ugramadi napti acaba

oyy zeynepcim anlamadım valla arkadşım varkende mahfoldum kasılmaktan hergün olurdu böyle akşamları 1-2 saat sık sık hatta hadi gidiyoruz diye şakalaşırdık şimdi geçmedi bitürlü azcık daha bekliyim napıyım

zeyn benımkı gunleeerdır o vazıyette tırmala ıtıkle gerdır modunda.. cok can yakıo cıdden..
nalanın tel numarası yok bıjoyla aso da var ama onlar konusmustur heralde ya da sezen de konusmustur bılmıom kı..

kizlar sizdede oluyormu bilmiyorum oglum bugün canimi cok yakiyor vurdugu yerler aciyor birde sanki icimde beni tirmaliyor cikmakmi istiyor anlamadim

benim artik kaburgalar bitti akciğerler mahvolmuş durumda..
çok yoruldum çok bilmiyorumkismile

anaaaaam çok sancım var yahu kızlar 5 dakkada bir giriyo çok ağrılı kafamçokkarıştı

canım doktorunu ara lütfen hemen

şu anda dakika tutuyorum bakalım geçmzse gidicem napıyım ama geçer heralde hergün oluyo böyle

kizlar demekki hepimiz ayni durumdayiz bu veletler dogmadan canimizi yakmaya basladilar dogunca neler yapacaklar allah bilir
semacim agrin gecmesse hastaneye git canim

bende dinleniim azcik uyumaya çalişiim kizlar..
propcum semacim hayirli doğumlar diliyorum şimdiden..
tebrik ediyorum..Ağrisiz sizisiz geçsin
hemencik sütünüz gelsin inşallah..
dualarim sizinle..Allah yardimciniz olsun..

5 dakikada bir kimi uzun kimi kısa şimdilik fazla dikkate almıycam etkisi azalıyor sanki gitgide ama devam ederse aynı sıklıkla giderim artık biraz dinleniyim sabahtan beri gelen giden arıyan soran yoruldumda stres oldum etkisi olabilir dinlenince geçer belki

bende cikiyorum kizlar semacim propcum rabbim sizlere cok kolay bir dogum nasip etsin en az aciyla kurtulup hayirlisiyla bebeklerinizi kucagina alirsiniz insallah:Saruboceqpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…