2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ikinizede sağlıklı doğumlar diliyorum kızlar,güzel haberlerinizi bekliyoruz herşey istediğiniz gibi olsun,sağlıkla gelin doğum hikayelerinizi paylaşın bizimle...herkese iyi geceler

bende uzanıyım biraz
aylardır biçok şey paylaştık ne çabuk geçti zaman

kızlar hastanede nete giremem ama en kısa zamanda haber uçurmaya çalışırım size

ben yokken doğum yapan olursa allah yardımcısı olsun şimdiden

propcum allah yardımcımız olsun

kendinize iyi bakın bebişlerede

en kısa zamanda görüşmek üzere

hepinizi seviyorum ve öpüyorum opuyorumnanaktan

bende cikiyorum kizlar semacim propcum rabbim sizlere cok kolay bir dogum nasip etsin en az aciyla kurtulup hayirlisiyla bebeklerinizi kucagina alirsiniz insallah:Saruboceqpuyorumnanaktan

ikinizede sağlıklı doğumlar diliyorum kızlar,güzel haberlerinizi bekliyoruz herşey istediğiniz gibi olsun,sağlıkla gelin doğum hikayelerinizi paylaşın bizimle...herkese iyi geceler

kızlar hepinize çok teşekkürler.. biz iki blgisayar gıdıyoruz hastaneye kesın gırerım de ne zmn gırerım onu bılmıorum :)) Sema sana da kolay dogumlar, bana da... Allah gerıde kalanlara da yardım etsin, sabır versin hem de..

herkeslere selamlar
Ben sizi yazmaktan cok okuyan guruptayım.Damdan düşer gibi olmasın ama bende yarın saat 13:00 de
bir kasım annesi olarak Göztepe Medicalpark ta doguma giriyorum
kızlar.Ruh gibiyim şuan.uykuda tutmadı.Yarın dogumu olacaklara ve diger annişlere sevgiler

Son düzenleme:
prop cum hayırlı doğumlar rabbim yardımcınız olsun.nalan bijo sizin bebeişleriniz hayırlı olsun allah analı babalı büyütmek nasıp etsin.

evet canım 6 ya doğru bastı çığlığı emdi uyudu ama bende uyku kalmadı. kombi de durmuş yakamadım bir tülü nedense peteklere sıcaklık gelmiyo onla uğraşıyoruz :S

herkese günaydın

15-20 arası bayram haftası ama nasıl olcak?
Benimde öyleydi doktor bayram sonrasına aldı ondan sordum

doktorumun bayramda nöbeti varmış canım ama ben karaarsızım bugün gittiğimde netleşir sanırım

canım en kısa zamanda gelirler onlarda eve sıcacık kucağına merak etme hayırlısıyla

maşallah tutkuya

cnm bizde seni seviyoruz Allah a emanet ol hayırlısıyla doğurup gelinde kıskandırın bizi bakalım

Allah ağrısız acısız doğum nasip etsin sağlıklı bir şekilde

Prop cuğum sanada tekrardan hayırlı doğumlar diliyorum cnm sıkma kendini bak göreceksin öyle abartılı ağrın filanda olmayacak inş.
Demir bebekle birlikte döneceksin aramıza burcucuğum

günaydıın, bugün de doğurmadım kaldı 13 gün hadi bakalım. ishal olmuşum acaba doğum mu başlıyor :1shok:

Günaydın aso,
Prop sema ve edish, hepinize kolaylık diliyorum az ağrınız olur inşallah. Bebeklerinizi görünce unutursunuz zaten. resimler koyun biz de kıskanıp doğurmak için acele edelim :)

normaldir
benide hergün arıyolar hala doğurmadınmı die ben bile stres oluyosam sen hayli hayli olursun kaydirigubbakcemile3

iloşuumm canımm benim demek son zamanlarına geldinnn
canım telini kaybettim
özelime atarmısın,
bu arada benim sincaba da kardeş geliyo,allah nasip ederse
çok öptüm seniii
maaa aileye selamlarrr

herkese günaydıın,7de kalktım ve uyku tutmadı sırt ağrısından dolayı.Kocacıma kahvaltı hazırladım,işe gönderdim onu.Etrafı topladım ve geldim bakayım napıyosunuz diye.
Bugün doğuma girecekler ne kadar heyecanlıdır şimdi,hepsine kolay doğumlar diliyorum.

Kızlarrrrrrr ben kuafore gıdıom şimdi :)) Hadı dogumdan sonra gorusuruz..

hadi bakalım canım kolay doğumlar,merakla bekliyoruz unutma. Sen giremezsen bile eşin girsinde yazsın bari bize durumu kaydirigubbakcemile3 lütfen panik yapma ve çook güzel şeyler düşün. Ben bile heyecanlanıyorum sizin adınıza.Sağlıkla gidin gelin Demir bebeklea.s.

günaydin kizlar propcum semacim hayirli dogumlar saglicakla bebeklerinizi kucaklarsiniz insallahopuyorumnanaktan

canim sanada hayirli dogumlaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…