offffffffffffffffffff bi kafa dinliyim dedim ne gelen giden bitti ne telefon sustu çoluk çocuk sesi kafam oldu davul yaaaa
sorma prop azcık kafa dinliyim dedim sinir stres oldum yahu kafam davullmaz: neyse
yemek yasağımda başladı 12 den itibarende ben şimdiden kestim şimdi bu stresle koca bir yaşpasta bitirmek vardıya offf sempatiksalakcinni acıktım ben yaaa
sema sen sbh gırceksın heralde dımı ? benım oglen cunku gece 3-4 e kdr yıyebılırmısım
ne kadar heyecanlı bir gece sizin için sema ve burcu...
anneliğe hazır olmak gibi birşey yok bence burcucum o kendiliğinden geliyor diye düşünüyorum ben kucağına alınca onu görünce kokusunu duyunca beyin algılıyor bence ve herşey kopuyor...9 ay hamilelik yaşadık bende hala anne olucağıma inanamıyorum kıyafetlerini ütülerken bunlar ne böyle ya diyorum inanamıyorum herşey şaka gibi...
açsan ye bişiiler şimdi derim ben semacim..
sabah daha kötü olmayasin sonra??
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:kızlar kızlar çok teşekkür ederim.. Asocum catla patla senden once doguruom, Zeyn sen de çatla patla tamam mı :))
sakin beni unutmasaolun kızlar hepınıze tesekkurler ıyı dıleklerınız ıcın.. ıstersenız ısımlerınızı yazayım ayakkabımın altına ılk kım dogurcak gorelım ne dersınız kaydirigubbakcemile3
masallah canimselam kızlar şimdi geldim dr dan ultrasonda baktı herhangi bir problem yok dedi kilosu 2300 olmuş kordonunda da sorun yok dedi. Sonra nst çekildi kasılma anlarımda 100 e çıkmış birkere erken doğum olabilir dedi, bunu önlemek içinde hap verdi. bir dahaki randevum kasım 12 ozamana kadar ilacı içtiğim halde kasılmalar geçmezse tekrar gideceğim. dua edinde bebeğim en azından bayrama kadar doğmasın doktor sonrasında istediği zaman doğabilir dedi. şuan kasılma harici sağlığı sıhhati yerindeymiş kuzucumun
canim gözün aydin güle güle büyüt bebislerini3 günlük bir anne olan ben de geldim :)
ama sadece ben geldim.bebeklerimi hastaneye emanet ettim.düzensiz nefes atışlarından dolayı bir süre orda kalmaları gerekicekmiş.
yarın doğum yapıcak arkadaşlar.allah yardımcınız olsun.inşallah sizle beraber bebeklerinizi de getirirsiniz eve sağlıkla...
doğum yapmış olan arkadaşlar.allah yavrularınıza hayırlı uzun ömürler versin.hayırlı evlat eylesin inş.
masallah canim senin bebisedeselam kizlar..
bugün muayenemiz ve kontrolümüz vardi.lanet traikten zor gittik doktora we zor döndük ewe.yorgunluktan ölüyorum.
Tutku 3200 olmuş maşallahherşeyi normal..
artik doğmasi için hanimin keyfinin gelmesini beklicekmişiz 2 saatede oluuur 2 haftayada dedi doktor.
normal doğum için herhangi bir engel görünmüyor şimdilik
benden haberler böyle..geçmişi okuyup geliorum hemen.
masallah canimAllah hayırlı, sağlıklı ve senin için en rahat olacak şekilde bebeğine kavuştursun canım, darısı bizim başımıza.
Bugün ben de kontrole gittim, kızım 1870 gr. olmuş (36+1), iyiymiş çok şükür. ilk defa nst ye girdim ama miniğim hiç kıpırdamadı, normalde hiç durmuyor, sürekli kıpır kıpır ama uyudu heralde, hemşire aletleri çeker çekmez yine eski haline döndü:ecrin_bebek:
gözün aydin canimben anam gelene kdr uyumam, bıraz ona aglayıp zırlayıp naz yapayım..
canim dogumdan sonra yersin bosversorma prop azcık kafa dinliyim dedim sinir stres oldum yahu kafam davullmaz: neyse
yemek yasağımda başladı 12 den itibarende ben şimdiden kestim şimdi bu stresle koca bir yaşpasta bitirmek vardıya offf sempatiksalakcinni acıktım ben yaaa
valla ben adam gbı uyuyamıcam orası kesın..
İloş ona ben de sınıo luom stres edıolar adamı, stres yuzunden 6 cm acılması varken tamamne kapanıp sezeryana gırmek zorunda kalan bırı mı ne olmustu, ve her kafadan bı ses cıkınca ben cıdden sınır oluom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?