2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doguranlar..... ayagınızı sürüyun bızde gelıyoruz...

bu gece sema ve prop hiç uyumayacak gıbıiii:))))

fairy yoruldum bezdim bıktım bılıosun dogsun ıstıodum hemen ama kendısı kendı ıstegıyle dogsun ıstıyodum, kısmet olmadı... ama cok korkuyorum, bırden gercekler yuzume vurdu valla :S her telefon açan anne naber fln dıyo :S

sema ayneeennnnn.. hatta geldım yazdım bıraya bu ne stres ettıler benı dıye :S

sorma prop azcık kafa dinliyim dedim sinir stres oldum yahu kafam davul lmaz: neyse

yemek yasağımda başladı 12 den itibarende ben şimdiden kestim şimdi bu stresle koca bir yaşpasta bitirmek vardıya offf sempatiksalakcinni acıktım ben yaaa

normaldir şimdi bunlari hissetmen ama hepsini unutacaksin yarin demiri kucağina alinca

bende doğurmak istiorum bi an önce hayirlisiyla ya..oooofff offf

sorma fair kocam işte bende ablama gitttim ordan kaçtım az dinleniyim diye kapıdan girdim amanın tel susmadı yeğenim geldi arkadaşım geldi bebişe hediye almış kızı ağladı durmadı annem seslere korkmuş çocuğun ağlamasına koşarak çıktı bişey oldu sanmış bi baktı ev full gözleri pörtledi kadının saçlarıma fön çektirmiştim sinirden terledim kabardı

neyse nihayet yanlız kaldım

bu arada 2 dakkada bir kasılmam var şiddetide artyo belimde çok ağrıyo amanın

bu siteyi uzun süredir takip ediyorum ama b,turlü yazamamıstım...37..2 deyim..bende kasım annesiyim yani:)belki aynı durumda olanlara bir umut olurum..bugğn dr randevm vardı..oğlusum 33.haftada ters dönmüstü (bnmde normal doğum planlrm suya düşmüştü haliyle ...bugün sezaryn için gün almaya gittik..dr bile sasırdı ama haftalrdır ters durn melegm yolu bulmus hatta kanala girmişti:):lepi:umutlarınızı kaybetmeyin yani bana herkes artk kesn dönmez diodu ....

saat kaçta gireceksin?

sema sen sbh gırceksın heralde dımı ? benım oglen cunku gece 3-4 e kdr yıyebılırmısım

evet canım sabah 8 dedi benim doktor ama malum devlet hastanesi ne kadar saatinde alır bilemem eşim sormuş hemşirelere sabah 8 dede girer akşam 6 dada burdaki durumlara bağlı demiş hıyarto benim dr da 8 de hazır ol alıcam demişti 12 den sonrada yeme içme yasak demişti

ne kadar heyecanlı bir gece sizin için sema ve burcu...
anneliğe hazır olmak gibi birşey yok bence burcucum o kendiliğinden geliyor diye düşünüyorum ben kucağına alınca onu görünce kokusunu duyunca beyin algılıyor bence ve herşey kopuyor...9 ay hamilelik yaşadık bende hala anne olucağıma inanamıyorum kıyafetlerini ütülerken bunlar ne böyle ya diyorum inanamıyorum herşey şaka gibi...

açsan ye bişiiler şimdi derim ben semacim..
sabah daha kötü olmayasin sonra??

hayatimin şakasi :))))

ben zaten bugün çorba içtitm akşam kepek ekmekle sabahta çok hafif bir kahvaltı bol bol humana stilll içtim bide süt okadar yarın lavmanda sıkıntı çekmiyim diye bi arkadaşım demişti 1 gün önce sıvı ye az ye rahat olur demişti bakalım işe yarıycakmı

kızlar kızlar çok teşekkür ederim.. Asocum catla patla senden once doguruom, Zeyn sen de çatla patla tamam mı :))
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
saolun kızlar hepınıze tesekkurler ıyı dıleklerınız ıcın.. ıstersenız ısımlerınızı yazayım ayakkabımın altına ılk kım dogurcak gorelım ne dersınız kaydirigubbakcemile3
sakin beni unutma
masallah canim
canim gözün aydin güle güle büyüt bebislerini
masallah canim senin bebisede
masallah canim
ben anam gelene kdr uyumam, bıraz ona aglayıp zırlayıp naz yapayım..
gözün aydin canim
canim dogumdan sonra yersin bosver

canim olumsuz seyleri düsünme sen sadaece bebegine konsantre ol

ben sbh ıkı tane tost, oglen kızartma, akşam balık, arada bır muz bır elma 8 tane mandalına,, bıkac cıkolata kurabıye ve bıskuvı yedım :roflol: baayag hafıf yemısım dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…