2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ben adam gbı uyuyamıcam orası kesın..
İloş ona ben de sınıo luom stres edıolar adamı, stres yuzunden 6 cm acılması varken tamamne kapanıp sezeryana gırmek zorunda kalan bırı mı ne olmustu, ve her kafadan bı ses cıkınca ben cıdden sınır oluom

kanamam oldu azicik şimdi..gerçi dr kanaman olabilir olabilir bugün muayeneden ötürü demişti ama bi garip oldum yinede :bbo:

fınfıkcim ben bi de netten indirip izliorum geceleri eski bölümlerini.gülerken doğurucam bi gece ama hayirolsun :))

alttan muayne olduysan cnm bana da soylemıstı aynısını, kırmız dııldır zaten kahverengı ya da pembemsıdır dımı.. rahat ol..

biz de yaprak dökümü seyrediyoruz kaynanam saolsun :))

ay o diziden kusacam böğğğğ:bbo: ay propp bilin mi acayip heyecanlanıyorum senin için delikafadulden çok az kaldı çookk..
ama bu arada benim rüyamda tersi çıkmadı pztsi demiştim ya sana sezeryana aldılar seni diye hemde normal deneyip olmadığı için sezo olmak zorunda kalmıştın ay Allahtan öyle olmadı:Saruboceq:

alttan muayne olduysan cnm bana da soylemıstı aynısını, kırmız dııldır zaten kahverengı ya da pembemsıdır dımı.. rahat ol..

sööledi ama ben garip oldum yinede.aylardir yok ööle bişii ya ondan heralde :))
nefret etmişimdir regl olmaktan hep iyi gelmişti bööle bana :))

hiç alttan muayene olmadım olanlarda kanama oluyormu ki :S

aynen faircim bende yapıyorum aynısınıkaydirigubbakcemile3

uykum hiç yok şu anda.. annemi beklerim kesin, sonra o da kardeşimin bi sürü nevresımını fln getırıo onalrı yerleştiiririz fln, bılmıom uyuyabılır mıyım, bayılırım heralde bı sure snr gercı..

Fınfık heyecan yapma bak bana kuzu kuzu meeee... peefffff

Ben de yarın alttan muayene için doktora gidicem.. Dua edin lütfen normal doğum için hayırlısıyla bi sıkıntı olmasın.. Bebiş dönmüştü en son ama çatı matı meselesinden sıkıntı çıkm az inş.. İyi geceler herkese

hiç alttan muayene olmadım olanlarda kanama oluyormu ki :S

aynen faircim bende yapıyorum aynısınıkaydirigubbakcemile3

yani normalde olmuyo hiç ama gebeyken oluyomuş demek ki tecrübe ettim bugün
acio filan zipladim diyenler filan olmuştu hep ama aci filan hissetmedim ben.stress oldum azcik o kadar.

aman annen bu gece geliosa 3 e 4 e kadar oturursunuz kesin :)

1870 mi 2870 mi? :uhm:

fairy senin tünelde sıkıntı yok demek ki acımadığına göre zaten

yokmuş ööle dedi dr.da..
taaaa ayın 8 ine randevu werdi..artik yapilacak bişii kalmamiş beklemekten başka.
hangi durumlarda acil sezeryan olabileceğini filan anlatti..
ben epizyotomi ile ilgili bikaç şey sordum..cewapladi ama sonra boşwer bunlari bebeğine konsantre ol dedi.

inşallah prop..
ikimizde sağlikli olalimda gerisi problem diil..
kismetim nasilsa ,hayirlisi nasilsa öyle olsun inşallah..
hepimiz için böyle dua ediyorum..

offffffffffffffffffff bi kafa dinliyim dedim ne gelen giden bitti ne telefon sustu çoluk çocuk sesi kafam oldu davul yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…