kanamam oldu azicik şimdi..gerçi dr kanaman olabilir olabilir bugün muayeneden ötürü demişti ama bi garip oldum yinede :bbo:
fınfıkcim ben bi de netten indirip izliorum geceleri eski bölümlerini.gülerken doğurucam bi gece ama hayirolsun :))
biz de yaprak dökümü seyrediyoruz kaynanam saolsun :))
biz de yaprak dökümü seyrediyoruz kaynanam saolsun :))
alttan muayne olduysan cnm bana da soylemıstı aynısını, kırmız dııldır zaten kahverengı ya da pembemsıdır dımı.. rahat ol..
kanamam oldu azicik şimdi..gerçi dr kanaman olabilir olabilir bugün muayeneden ötürü demişti ama bi garip oldum yinede :bbo:
fınfıkcim ben bi de netten indirip izliorum geceleri eski bölümlerini.gülerken doğurucam bi gece ama hayirolsun :))
hiç alttan muayene olmadım olanlarda kanama oluyormu ki :S
aynen faircim bende yapıyorum aynısınıkaydirigubbakcemile3
uykum hiç yok şu anda.. annemi beklerim kesin, sonra o da kardeşimin bi sürü nevresımını fln getırıo onalrı yerleştiiririz fln, bılmıom uyuyabılır mıyım, bayılırım heralde bı sure snr gercı..
Fınfık heyecan yapma bak bana kuzu kuzu meeee... peefffff
Allah hayırlı, sağlıklı ve senin için en rahat olacak şekilde bebeğine kavuştursun canım, darısı bizim başımıza.
Bugün ben de kontrole gittim, kızım 1870 gr. olmuş (36+1), iyiymiş çok şükür. ilk defa nst ye girdim ama miniğim hiç kıpırdamadı, normalde hiç durmuyor, sürekli kıpır kıpır ama uyudu heralde, hemşire aletleri çeker çekmez yine eski haline döndü:ecrin_bebek:
fairy senin tünelde sıkıntı yok demek ki acımadığına göre zaten
öf ben şimdi yarın anne mi olcam ya, kendımı hazır hıssetmıyorum galıba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?