2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende sık sık ninni dinletiyorum bakalım doğduğunda aynı ninnilerle mışıl mışıl uyucakmı,öyle oluyormuş yaa ne dinletirsen o müziği tanıyıp uyuyormuş :)))

o zaman bizmkini uyutmak için diskoya götürmem gerekebilir sempatiksalakcinni

günaydın arkadaşlar,,,

bugün doğum yapacaklarf Allah yardımcıları olsun.bebişlerin fotolarını bekleriz:)

Allah yardımcıları olsun doğum yapacak arkadaşların , inşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavşur aramıza gelirleer.

Kıızlaar ben sanki 300 kilo gibiyim kalkamıyom dönemiyorum yatamıyorum cumartesi kontrolüm var.İnşallah Ecenazım erkenden gelmeez

Ayy 9 ay nasıl geçti hala düün gibi , zaman çabuk geçiyooor..

günaydınnnn

Prop sema ve edish sağlıkla hayırlısıyla alırsınız yavrularınızı kucağınıza inşallahhhhhh...

bijo, sezen maaşallah paşalarınıza çok tatlılar Allah nazarlardan korusunnnn...

benim 8 günüm kaldı ama hala tık yok kasılmalar oluyo arada bir o kadar.. hurma yiyorum kasılmaları o mu yapıyor anlayamadım :)))

cumartesi gününü iple çekiyorum kontrolüm var bakalım ne durumdayız...

rüyamda alt kat komşumu doğurtturuyordum çok güzeldi, bir an önce doğurasım var ama kızımın gelmeye pek niyeti yok..

bebişlerini görenlere de maaşallahhhh,

eşim salı gününden beri izinli, yazılanları okuyorum ama yazamıyorum şimdi eşim uyurken yazayım dedim..

Allah bugün yavrusunu kucağına alıcak tüm arkadaşlarımıza yardım etsin....darısı benim gibi bekleyenlere inşallah...

prop sema ve edish Allah yardımcınız olsun sağlıkla ve yavrularınızla dönün evinize inşallah..:Saruboceq:

İstanbul bugün yorgun üzgün ve yaşlanmış ağlamış yine rimelleri akıyorboshayallersmile

gunaydin kizlarr

prop sema ve edish hayirli dogumlar diliorum sizlere saglikla alin bebeklerinizi kucaginiza insaallah

benim de dun belim cok agridi oglum bi tarafa toplaniyo ve cnm acaip acioo terminime 7 gun var zamaninin beklicek oglum galiba bende 6 kasimda dogurmak isterimm ama babamiz pek hoslanmaz herhalde bu durumdan yerimseniben

bu arada topicin ismi 2010 ekim anneleri sezercik topigi olsun sempatiksalakcinni

:))) az kaldı az kaldı hadi:) Bence sen de sezo olcan gibime geliyor hadi hayırlısı:)

valla artık umrumda bile değil nasıl gelirse gelsin kızım zaten herzaman dedim heçç riske girmem diye hayırlısı neyse o olsun hakkımızda

anam bende feci arabesk günümdeyim bugün :içelim::CüvCüv::gitme:

Selam hazal,bu gidişle normal doğum kim yapcak meraklar içindeyim=)))))))

Hoşgeldin bebişimmm taze gebeşim:)))))))))))) millet doğurmaya başladı.doğuranlar bebeleriyle biz kaldık burda sefil sefil

Ya bende doğurmak istiyorummmmmmmmmmm hemennn yeterr 5 aydır bekLiyorum 4 ay daha beklemek istemiyorummm 6 gün ne ki hemen geçer kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…