bende sık sık ninni dinletiyorum bakalım doğduğunda aynı ninnilerle mışıl mışıl uyucakmı,öyle oluyormuş yaa ne dinletirsen o müziği tanıyıp uyuyormuş :)))
Neden şok geçirdi ki anlamadım? Herkesin kendi seçimi,koşullar vs...eşimde bana forumda kaç kişi doğum yaptı dedi,yarın (bugün için) itibariyle yaklaşık 10 kişi falan dedim kaç tanesi sezeryan dedi hepsi dedim adam şok geçirdi :S
Napıyosunuz kızlar kimsenin sesi soluğu çıkmıyor hayırdır :)
:))) az kaldı az kaldı hadi:) Bence sen de sezo olcan gibime geliyor hadi hayırlısı:)çamaşır kalıyorum aso aklinialirimsmile doğurmuş olsaydım ya bok temizlerdim ya da emzirirdim ama malesef çamaşır katlıyorum kaydirigubbakcemile3
Napıyosunuz kızlar kimsenin sesi soluğu çıkmıyor hayırdır :)
:))) az kaldı az kaldı hadi:) Bence sen de sezo olcan gibime geliyor hadi hayırlısı:)
Selam hazal,bu gidişle normal doğum kim yapcak meraklar içindeyim=)))))))gunaydin kizlarr
prop sema ve edish hayirli dogumlar diliorum sizlere saglikla alin bebeklerinizi kucaginiza insaallah
benim de dun belim cok agridi oglum bi tarafa toplaniyo ve cnm acaip acioo terminime 7 gun var zamaninin beklicek oglum galiba bende 6 kasimda dogurmak isterimm ama babamiz pek hoslanmaz herhalde bu durumdan yerimseniben
bu arada topicin ismi 2010 ekim anneleri sezercik topigi olsun sempatiksalakcinni
Hoşgeldin bebişimmm taze gebeşim:)))))))))))) millet doğurmaya başladı.doğuranlar bebeleriyle biz kaldık burda sefil sefil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?