2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gaz yapan şeyler yemiyorum ama akşam balık yedim oda gaz yapmaz sabahta peynir yedim arada atıştırmada yapmadım iştahım yok zaten narı yapmadım aso unuttum maleseff
Tüh nasıl unuttun en çok diyen de sendin kötü olmuş. Bijo vermiş nar işe de yaramış maşallah

sen testleri falan bitir alışverişe başla bak gör zaman ne çabuk geçiyor anlaayacaksın bile benden söylemesi : )

İnşallah çabuk geçer :) ve inşallah sizde bir an önce kavuşursunuz bebeklerinize sağLıkLa tabi

:))))) valla nasıl da güzel olurrr varyaaa... organik taze taze oh missss bak canım çekti yine. evde mandalinam yok bugün of.hemen sipariş vermem lazım.

aman ye vitaminsiz bırakma prensesi kaydirigubbakcemile3 nyse ben çıkıyorum bi tarafımı kırmadan topLayabilirim inşallah kaydirigubbakcemile3

aman ye vitaminsiz bırakma prensesi kaydirigubbakcemile3 nyse ben çıkıyorum bi tarafımı kırmadan topLayabilirim inşallah kaydirigubbakcemile3
Kıskandım seni çok hemde:) benim yerime ye olur muu acayip canım çekti dalından kopmuş mis gibidir o şimdi.oooohhhh afiyet olsun:)

sezen sabah sabah ne guzelkonustun hakkimda insallah heran cikabilir ebede ole dedi dogum kanalina girmis oglum yururken bacak arasi acio zaten insaallah 2 3 gune dogururum :Saruboceq:
bende bir an önce kucaklamak istiyodum oğlumu senide çok iyi anlıyorum burda doğuranları görünce heyecan dahada artıyo inş. cnmm bebişin seni çok bekletmez propta ne zaman ne zaman diye diye bak bugün doğuruyo sonunda onunda inş. çok kolay olur doğumu
Tüh nasıl unuttun en çok diyen de sendin kötü olmuş. Bijo vermiş nar işe de yaramış maşallah

aso biliyosun ben doğuma girerken aptal gibiydim 1 gün içinde doktorum sezeryana alıcam deyince hastane arayışı filan sersemleştim nar tamamen çıktı aklımdan sen unutma sakın

selam tekrar,uyudum uyandım geldim :) Akşama misafir gelecek hazırlık yapmam gerek ama hiiç içimdende gelmiyor.Kalkasım yok şimdi.

selam tekrar,uyudum uyandım geldim :) Akşama misafir gelecek hazırlık yapmam gerek ama hiiç içimdende gelmiyor.Kalkasım yok şimdi.

fırsatın varken uyu benim gözümden uyku akıyo bazen ama oğlum uyumuyo o uyuyuncada ben uykum olmuyo hamileyken keşke daha çok uyusaymışım diyorum şimdi

hazal bafodan bekleme bende 3.doğuran bafo yada dilemma olucak dedim ben doğurdum bafo kapanışı yapıcak topikte sempatiksalakcinni

kapanış benden sanırım kızlar sanırım 30 kasım çünkü
zaten daha suyumdafilan azalma filan hiç bişey yok görünürde
gerçi belli olmuyo ama şu an ki durum böylesositososito

esim bugun geliyor turkiyeden çok sukur o gelene kadar dogurmadim D senin dogurmaya niyetin yok diyo

oh mis gibi memleketimin simitini yicem birkaç saat sonra yasasin ya olley

arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım üyeliğim aktif olana kadar mesajlarınızı okuyarak vakit geçirdim:) Anladığım o ki heyecanla beklerken yalnız kalmıcam :) bugün itibariyle sat a göre 37+2 ancak ultrasonda gelişimine göre 38+2 haftalık hamileyim arkadaşlar.
pazartesi günü yaşayanınız var mı bilmiyorum ama doğum nişanım geldi ve hastaneye yattım ama gece boyu ne bi, sancı nede rahmimde 2 cmden fazla bi açılma olmadı
veeeee şimdi evde ot ot oturuyorum ne bi sancı ne bi belirti:uhm:
aranıza katıldığım için çok mutluyum umarım hepimiz çok hayırlı ve rahat doğumlar yaparız

fırsatın varken uyu benim gözümden uyku akıyo bazen ama oğlum uyumuyo o uyuyuncada ben uykum olmuyo hamileyken keşke daha çok uyusaymışım diyorum şimdi

kıyamam ya,inşallah en kısa zamanda düzene girer uykusu.Ama yeni doğan bebekler günde 16-17 saat uyur diyolar. Seninki uyumuyomu o kadar?

kesin olmuştur kesinnn bazen kokusuna tahammül edemiyorum bazende şöyle içsem diyorum sempatiksalakcinni
ama pek başlamak istemiyorum doğumdan sonraboshayallersmile
Benim de bazen çok istiyor bazen rahatsız ediyor kokusu.Benim eşim içtii için bence kesin başlarım gibime geliyor.O içtikçe canım istiyor:S tabi bir de emzirme sürecimiz var bakalım görcez:)

Hadi hayırlı olsun bebeğin şimdiden.Hoşgeldin aramıza geç de olsa:)

akşama auto showun galası var ne giycem ben yaaaa:umursamaz:
hemde o kadar çıtır mankenlerin olduğu yerde benim ne işim var:gitme: hadi kendimden geçtim kocamın ne işi varkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…