batsın bu dünyaaaa bitsin bu rüyaaa ağltıp da güleneeee yazıklar ollllsunnnnvalla artık umrumda bile değil nasıl gelirse gelsin kızım zaten herzaman dedim heçç riske girmem diye hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
anam bende feci arabesk günümdeyim bugün:içelim::CüvCüv::gitme:
Ses yapmak için ben geLdimmmmmm kaydirigubbakcemile3
Ya bende doğurmak istiyorummmmmmmmmmm hemennn yeterr 5 aydır bekLiyorum 4 ay daha beklemek istemiyorummm6 gün ne ki hemen geçer kaydirigubbakcemile3
evet aso ya ben bafodan bekliorum ama ondanda hayir yok hala dogurmadi gitti:)) gunu bizden onde ama gunu gunune gelmioki bu sipalar bende cok meraklarfdayim insaallah ben dogururum aklinialirimsmile hayirlisi ilee
bismilllah yavrum bismillllaaahhh daha dur:))))Ya bende doğurmak istiyorummmmmmmmmmm hemennn yeterr 5 aydır bekLiyorum 4 ay daha beklemek istemiyorummm6 gün ne ki hemen geçer kaydirigubbakcemile3
anam gaz sancılarımız başladı bizim dünden berii moku yedimm
nar işe yaramadı mı sende?anam gaz sancılarımız başladı bizim dünden berii moku yedimm
oyyy senin şimdi sesin çıkar tabi biz yorulduk artık sona geldikçekaydirigubbakcemile3
:mymeka: :mymeka: det senden once biz variz :)) biz 9 ay bekledik su son gunler gecmek bilmioo yaa dogdugumdan beri hamileim sanki o kadar vahim dusunuorum yanii
oh yarasın.... hormonlardandır cnm. bende de arada garip bir sinir çekilmezlik oluyorselam kıslar..camışş gibi uyudum 11 buçuğa kadar canımm hiiçç bişey yapmak istemio çok sinirliym menepozlu hatunlar gibiyim ne gıcıkk bu halimm ya...
hahaha sezen bende bafo dogurcak die die ilk normal doguran ben olurmuyum kii ha ne dersin ise yararmiki aklinialirimsmile
bismilllah yavrum bismillllaaahhh daha dur:))))bak bize bekle bekle canımız çıktı 39.haftaya girdim bugün çok şükür:)))))darısı sana seninki doğduğunda bizimkilerin dişi kaşınmaya başlıcak D
hiiii sezen gaz yapacak birşeymi yiyip içiyorsun yoksa tikkat et aman..
nar işe yaramadı mı sende?
Ben daha testLerLe uğraşıyorum ya doğru dürüst aLışverişe biLe başLamadım 3 defa cinsiyet değişti 10 kasım dan sonra gidip herşeyini alıcam bıdığımın yorgunLuk başlamadı yani
Kıyamam sizee yaa ben şimdiden böyLeyim sizin gibi 9. ayda naparım bilmiorum sağLıkla kucağınıza alırsınız inşallah bıdıklarınızı bayanssulusmile
oh yarasın.... hormonlardandır cnm. bende de arada garip bir sinir çekilmezlik oluyorkocama acıyorum o durumlarda
ben doğum günüm belli değildi bafoya doktor her an doğurabilirsin dedi dilemmada ikiz diye tahminde bulundum ama maşallah onlara hala tutuyolar bebişleri sende her an doğurabilirsin dikkat et
:))))) valla nasıl da güzel olurrr varyaaa... organik taze taze oh missss bak canım çekti yine. evde mandalinam yok bugün of.hemen sipariş vermem lazım.ahahaha aso sana hamile olduğumu iLk söyLediğimde sen 5 ayLıktın şimdi düşünüyorum iLk söylediğimden bu yana çok zaman geçmedi gibime geLio bende o ara kadar bekLicem iyi yaniBu arada sabah sinan bahçedeki mandalina ağaçlarına bak dedi hepsiolmuş birazdan çıkıp toplicam akrabalara dağırıtırım aklıma sen geldin ayLık mandalina ihtiyacını gönderimmi günde 2 kilodan 62 kilo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?