2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet aso ya ben bafodan bekliorum ama ondanda hayir yok hala dogurmadi gitti:)) gunu bizden onde ama gunu gunune gelmioki bu sipalar bende cok meraklarfdayim insaallah ben dogururum aklinialirimsmile hayirlisi ilee

batsın bu dünyaaaa bitsin bu rüyaaa ağltıp da güleneeee yazıklar ollllsunnnn
bencede sana katılıyorum hangisi sağlıklı ve rahat olcaksa o olsun.olumunekankayizsmile benim yüzde 50 ihtimalim vardı normalin rahat olması için hiiiiiiç riske giremem bana ne.son anda zorlanırım çocuğuma bişi olur allah korusun.Normal doğurdum diye bana kimse madalya takmıcak. hangisi sağlıklı olcaksa ondan yanayım

Ya bende doğurmak istiyorummmmmmmmmmm hemennn yeterr 5 aydır bekLiyorum 4 ay daha beklemek istemiyorummm 6 gün ne ki hemen geçer kaydirigubbakcemile3

:mymeka: :mymeka: det senden once biz variz :)) biz 9 ay bekledik su son gunler gecmek bilmioo yaa dogdugumdan beri hamileim sanki o kadar vahim dusunuorum yanii

evet aso ya ben bafodan bekliorum ama ondanda hayir yok hala dogurmadi gitti:)) gunu bizden onde ama gunu gunune gelmioki bu sipalar bende cok meraklarfdayim insaallah ben dogururum aklinialirimsmile hayirlisi ilee

hazal bafodan bekleme bende 3.doğuran bafo yada dilemma olucak dedim ben doğurdum bafo kapanışı yapıcak topikte sempatiksalakcinni

Ya bende doğurmak istiyorummmmmmmmmmm hemennn yeterr 5 aydır bekLiyorum 4 ay daha beklemek istemiyorummm 6 gün ne ki hemen geçer kaydirigubbakcemile3
bismilllah yavrum bismillllaaahhh daha dur:)))) bak bize bekle bekle canımız çıktı 39.haftaya girdim bugün çok şükür:)))))darısı sana seninki doğduğunda bizimkilerin dişi kaşınmaya başlıcakD

hahaha sezen bende bafo dogurcak die die ilk normal doguran ben olurmuyum kii ha ne dersin ise yararmiki aklinialirimsmile

selam kıslar..camışş gibi uyudum 11 buçuğa kadar canımm hiiçç bişey yapmak istemio çok sinirliym menepozlu hatunlar gibiyim ne gıcıkk bu halimm ya...

oyyy senin şimdi sesin çıkar tabi biz yorulduk artık sona geldikçekaydirigubbakcemile3

Ben daha testLerLe uğraşıyorum ya doğru dürüst aLışverişe biLe başLamadım 3 defa cinsiyet değişti 10 kasım dan sonra gidip herşeyini alıcam bıdığımın yorgunLuk başlamadı yani

:mymeka: :mymeka: det senden once biz variz :)) biz 9 ay bekledik su son gunler gecmek bilmioo yaa dogdugumdan beri hamileim sanki o kadar vahim dusunuorum yanii

Kıyamam sizee yaa ben şimdiden böyLeyim sizin gibi 9. ayda naparım bilmiorum sağLıkla kucağınıza alırsınız inşallah bıdıklarınızı bayanssulusmile

selam kıslar..camışş gibi uyudum 11 buçuğa kadar canımm hiiçç bişey yapmak istemio çok sinirliym menepozlu hatunlar gibiyim ne gıcıkk bu halimm ya...
oh yarasın.... hormonlardandır cnm. bende de arada garip bir sinir çekilmezlik oluyor kocama acıyorum o durumlarda

hahaha sezen bende bafo dogurcak die die ilk normal doguran ben olurmuyum kii ha ne dersin ise yararmiki aklinialirimsmile

ben doğum günüm belli değildi bafoya doktor her an doğurabilirsin dedi dilemmada ikiz diye tahminde bulundum ama maşallah onlara hala tutuyolar bebişleri sende her an doğurabilirsin dikkat et

ahahaha aso sana hamile olduğumu iLk söyLediğimde sen 5 ayLıktın şimdi düşünüyorum iLk söylediğimden bu yana çok zaman geçmedi gibime geLio bende o ara kadar bekLicem iyi yani Bu arada sabah sinan bahçedeki mandalina ağaçlarına bak dedi hepsiolmuş birazdan çıkıp toplicam akrabalara dağırıtırım aklıma sen geldin ayLık mandalina ihtiyacını gönderimmi günde 2 kilodan 62 kilo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen testleri falan bitir alışverişe başla bak gör zaman ne çabuk geçiyor anlaayacaksın bile benden söylemesi : )

ben doğum günüm belli değildi bafoya doktor her an doğurabilirsin dedi dilemmada ikiz diye tahminde bulundum ama maşallah onlara hala tutuyolar bebişleri sende her an doğurabilirsin dikkat et

sezen sabah sabah ne guzelkonustun hakkimda insallah heran cikabilir ebede ole dedi dogum kanalina girmis oglum yururken bacak arasi acio zaten insaallah 2 3 gune dogururum :Saruboceq:

:))))) valla nasıl da güzel olurrr varyaaa... organik taze taze oh missss bak canım çekti yine. evde mandalinam yok bugün of.hemen sipariş vermem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…