2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar..

azicik kaldik saniyorum :)))

şu nar meselesi nedir nasil uygulanir neye yarar bilgi werin azcik yaw

kesin olmuştur kesinnn bazen kokusuna tahammül edemiyorum bazende şöyle içsem diyorum sempatiksalakcinni
ama pek başlamak istemiyorum doğumdan sonraboshayallersmile

en iyisini yaparsın bencede canım,nasılsa onca zaman dayandın sigarasızlığa artık toptan bırakıver.Hem emzirirkende içimek sakıncalı nasılsa.

akşama auto showun galası var ne giycem ben yaaaa:umursamaz:
hemde o kadar çıtır mankenlerin olduğu yerde benim ne işim var:gitme: hadi kendimden geçtim kocamın ne işi varkaydirigubbakcemile

gitmeseniz olmaz mi??

Selam kızlar ben geldim. Nabersiniz? Biz eve döndük Duru gayet iyi. Benim sütüm biraz az. Bol Bol komposto ve şerbet içiyorum. Her doğuranın dediğini diyeceğim ben de uykunuzun kıymetini bilin. Tebrik yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Ayrıca da Sezen'ciğime çiçekler için çok teşekkürler. Doğurmuş olan ve doğurmak üzere olan herkese şimdiden hayırlı olsun. Duru Hanım müsaade ettikçe girmeye çalışacağım. Hepinizi öpüyorum.

Benim de bazen çok istiyor bazen rahatsız ediyor kokusu.Benim eşim içtii için bence kesin başlarım gibime geliyor.O içtikçe canım istiyor:S tabi bir de emzirme sürecimiz var bakalım görcez:)

benim kocam da içiyor : ( aslında hayatımda ilk defa sigarıyı bıraktım daha önce hiç teşebbüs bile etmemiştim hazır 9 ay içmemişken başlamak da istemiyorum :S
ama bir doğurayım var ya kesin alkole vuracam kendimisempatiksalakcinni

hoşgeldin,senin baya az kalmış demekki heran gelebilir bebek.İnşallah hepimiz için rahat ve sağlıklı doğum olur

ben doğum günüm belli değildi bafoya doktor her an doğurabilirsin dedi dilemmada ikiz diye tahminde bulundum ama maşallah onlara hala tutuyolar bebişleri sende her an doğurabilirsin dikkat et

sezen sabah sabah ne guzelkonustun hakkimda insallah heran cikabilir ebede ole dedi dogum kanalina girmis oglum yururken bacak arasi acio zaten insaallah 2 3 gune dogururum :Saruboceq:

kesin olmuştur kesinnn bazen kokusuna tahammül edemiyorum bazende şöyle içsem diyorum sempatiksalakcinni
ama pek başlamak istemiyorum doğumdan sonraboshayallersmile

inş başlamazsın bende içiyordum hamile kalınca ilk sigara ve sütten tiksindim ama 6 aydan sonra tekrar canım istemeye başladı
arada yine götürüyorum çok kötü ama malesef:1no2:

en iyisini yaparsın bencede canım,nasılsa onca zaman dayandın sigarasızlığa artık toptan bırakıver.Hem emzirirkende içimek sakıncalı nasılsa.

sigara konusunda tedirginim bende ..başlarim gibi gelio.sewerek içiodum hiç birakmaya çalişmadim çünkü..gebelikte çok tiksindim böyle dewam etse ne iyi olur..
gerçi çay da öyle accaip tiryakiydim şimdi içemiorum..

hosgeldin nalan tekrar tebrikler kizini kucagina aldin saglikli bi sekilde darsisi basimizaaa

hoşgeldin Nalan,ömürlü olsun bebeğin,çok şirin bi fıstık fotosunu gördüm :) Sen nasılsın uykusuzluk hariç? Ağrın sızın geçtimi?

rica ederim cnm sen bana gönderdiğinde şok olmuştum üstünde iyi dileklrin ve nalan yazınca bana büyük sürpriz olmuştu bende sana aynı sürprizi yapmak istedim canım arkadaşım gelinim napıyo nalann yüzü aklımda hala ya çok tatlı maşallahh ona süt için çay iç bol bol humananın ben aldım dün ondan içiyorum

Son düzenleme:

seninle ayniyiz ozgul bende 38+2 yim ama ne nisan geldi nede sanci hiç bisi. tahmini dogum 16 kasim dedi doktorum bekliyorum. yarin kontrolum var bakalim ne dicek doktor kizim ne durumda acaba

anam gaz sancılarımız başladı bizim dünden berii moku yedimm

hayırı uğurlu olsuuuuuuunnn.

hoşgeldin. geç keşfetmişsin bizi ama doğurmadan etiştin neyse ki. hayırlı olsun. doğumun yakın demekki. kolay bi doğum olur inşallah.

ayyyy nalan ne güzel yaa. prensesi öp kokla bizim için.

gitmeseniz olmaz mi??

Ben gitmesemde olur ama kocam gider ve bende tek göndermem onuaklinialirimsmile

Ahhh canımmm anlat neler yaşadın nasıl geçti ameliyatın hemen kendine geldinmi kaç kilo verdin Duru prensesi gördüm aynı sana benziyor ahhh yirim onu yirimopuyorumnanaktan

inş başlamazsın bende içiyordum hamile kalınca ilk sigara ve sütten tiksindim ama 6 aydan sonra tekrar canım istemeye başladı
arada yine götürüyorum çok kötü ama malesef:1no2:

Ben bıraktıktan sonra ağzıma bile sürmedim ama hep bir tane içersem tekrar başlayacağımı söylüyorlar hayırlısıbilmiyorumkismile

nalancim tebrik ediyorum canım..durucuumu kokla benim için

nalan durunun büyük bi resmini koyda doya doya görelim cnmm ya aslında bizim 2010 kasım bebekleri topikimiz niye yokki

seninle ayniyiz ozgul bende 38+2 yim ama ne nisan geldi nede sanci hiç bisi. tahmini dogum 16 kasim dedi doktorum bekliyorum. yarin kontrolum var bakalim ne dicek doktor kizim ne durumda acaba

inşallah iii durumdadır benim oğlum pazartesi gittiğimde 3 kilo idi ama hayırlısı bakalım:)
yaaa benim şöyle oldu aslında 22-23-24 ekim felaket enerjiktim ve ekstradan sancılarım da vardı ama çok düzenli değildi,derken pazartesi 11 de nişan geldi,doktorumu aradım gel dedi ama hastanede kaldığım o gece ve bugüne kadar ne bi sancı ne de 2 cmden fazla açılma var((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…