Ohhhhh hadi evdesin artık gözün aydınzemuszemuskızlar dün izne ayrıldım artık bundan sonra evdeyim inşallah
dün doktora gittim 2850 gr olmş oğlum
doğum kanalına girmiş benim ufaklık normalde 15-20 kasım arası olacaktı sezeryanım
ama doktor bekemeyebilir dedi zaten sancılarım oluyor ama 37 yi doldurmamız lazım dedi
haftaya bi daha çağırdı nts de sancım 20-60 arası çıktı hep
Ohhhhh hadi evdesin artık gözün aydınzemuszemus
Oh maşallahhh bebeğine de.Hayırlı olsun vaktiyle sağlıkla gelsin inşallllaaahhhh.:)Bizim de son haftasonumuz 2 kişilik:)
Evet cnm ya çarşamba da ben giriyorum doğuma bakalım:)darısı sanasağol cnm benim çok heyecnlı dimi az kaldı senin
Evet sabah baktım ben.Ultrason ölçümlerine ciddi ciddi inanmaz oldum artık.Bakalım benimki ne kadar çıkcak çok merak ediyorumBebek Onat
Anne Adı : Hayriye Burcu
Baba Adı : Cumhur
Doğum Bilgisi : 28.10.2010 - 13:50
Doğum Yeri : Medical Park Bahçelievler
Boy : 50cm
Kilo : 3180gr
Burç : Akrep
anamm baktınız mı bebişe burcunun
MEDICAL PARK BAHÇELİEVLER | Medical Park
Hepimizin,tüm Türk milletimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun......Gericilere inat yaşasın Cumhuriyet!!!!!Yaşasın ATATÜRK,Yaşasın Türkiye!!!!
ayyy ayselcim allah yardımcın olsunn.. ataberk kollarındadır şimdi büyük ihtimalle. içim bi hoş oldu sabah okuyunca hiç beklemiyodum canım benim. demek bugün sen de anne oldun ha :)iyi geceler kızlar :))
ben geldim kızlar dr kontrolüm vardı şoku atlatıp geldim
bende normal istiyordum
tansiyonum yine yükseti suyumda azalmıştı
drumda normal doğurmayı beklersen riske girersiniz dedi nst de sancım çıkmadı çünkü
dr um sezeryan dedi yarın sabah 8 de hastanede olacam ve epidural sezeryan olacam
hakkınızı helal edin arkadaşlar
Evet cnm ya çarşamba da ben giriyorum doğuma bakalım:)darısı sana
Günaydınlar herkesekaydirigubbakcemile3
Evet öyleydi hatta o kadın doktor kilolu doğcak fln demişti.ama yanılma payı demekki .Bakalım benimki ne kadar gelcek çok merak ediyorum.Bugüne kadar en yakın kilo nalanınki çıktı.kızlar ya demirin kilo ölçümü daha fazla gibiydi sanki
ben mi yanlış hatırlıyorum
genelde tüm bebeklerin kilosu ultrason ölçümlerinden 300-500 gr daha az çıktı.Demekki bizde ona göre hesaplasak daha sağlıklı olur,benimki en son 2400dü,demekki 2100 civarında falan gerçek kilosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?