2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doğum yapan arkadaşlar!Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıklı mutlu bir ömür versin hepinize.Yarın doğum yapacaklara da sağlıklı güzel ağrısız bir doğum diliyorum...Darısı benim gibi bekeyenlerin başınaaa...

Fınfık auto show a gitti mi acabaaa kaydirigubbakcemile3

Evetttt gittim kocamı mankenlerin içine yalnız gönderemezdim Ama varya en seksi en güzel en bebek Lamborghini standındaki hatundu süperdi süper kocamla birlikte seyrettik hatunu :jeyyar:

Nbr kizlar:)sempatiksalakcinni

Enem taze anne gelmiş Şeniz

Hay Allah hayırlısı olsun barayscım hakkında sağlıkla dönün evinize inşallah canım hayırlı doğumlar..

Şimdiden tebrikler, bebeğine kavuşuyorsun ne güzel...

ufff uykusuz gecelerrr zırnık uyku yok yaww prop hayırlı olsun bebişin :) barays allah yardımcın olsun dualarımız seninle :)

Selam anneler

Uykusuzluk hepimizin ortak derdi galiba...

PROP Bebeğine kavuşmuşsun gözünaydın canım sağlıkla büyüt inşallah Demir'ini...

BARAYS sende kavuşacakmışsın bebeğine hayırlısıyla inşallah...

Bugün bizim evlilik yıldönümümüz kızımız bi sürpriz yapmaz inşallah...KPSS pazar günü olduğu için ben hala beklesin kızım istiyorum bakalım hayırlısı..

aaaaa hadi gözün aydınnnkaydirigubbakcemile3 Şimdiden hayırlı olsun bebeğin

günaydin kizlar hayirli cumalar propun olmadigi nasilda belli sayfalar hic ilerlemiyoraklinialirimsmile

günaydın kizlar..

Cumhuriyet bayraminiz kutlu olsun turkbayragi

propun bebişini gördüm.Allah nazarlardan saklasin inşallah
çok tatli maşallah ya

ben kahvaltimi yapiim.
trt deki töreni izliim bi taraftanda

Hepimizin,tüm Türk milletimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun......Gericilere inat yaşasın Cumhuriyet!!!!!Yaşasın ATATÜRK,Yaşasın Türkiye!!!!

Ben de 2 dilim kek yedim kocam uyansın diye bekliyorum kahvaltı yapmak içinaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…