2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dogum yapan kasim annelerini tebrik ediyorumm,darisi bize olsun insallah..
Dogum yapacak anne adaylarinada kolay dogumlar diliyorummm a.s.

Sancim var:) ameliyat snrsi zor beeeeaaaaa... Sipacim uyuyo ipaddeyim resim yukleyemem ki :))
geçmiş olsun cnmm ee ilk gün zor ertesi güne bişeyin kalmaz cnmm zoru gitti gerisi kolay sıpanıda kokla yerime çok tatlı resmine baktımm
Doğurdum 2.ye gebeyim şekerimkaydirigubbakcemile3 yok cnm hala doğurmadım 3 kasımda inşallah =))))) sen ne zaman
az kaldı aso heyecan varmı başladımı

cnm inş.çokk kolay bir doğum olur seninde benim gibi oldu kontrole gidip ertesi gün doğuma alındın bende şok olmuştum acil sezeryan deyince doktorum ama geçti gitti işte sende bebişine kavuşmuşsundur şimdi ne güzell

genelde tüm bebeklerin kilosu ultrason ölçümlerinden 300-500 gr daha az çıktı.Demekki bizde ona göre hesaplasak daha sağlıklı olur,benimki en son 2400dü,demekki 2100 civarında falan gerçek kilosu
Benim doktorum %10 eksi ya da artı çıkar tam olarak bilinmesi mümkün olmayabiliyor demişti.

Herkese günaydın. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun. Cumhuriyetimize sahip çıkacak evlatlar yetiştirmek dileğiyle..

Evet öyleydi hatta o kadın doktor kilolu doğcak fln demişti.ama yanılma payı demekki .Bakalım benimki ne kadar gelcek çok merak ediyorum.Bugüne kadar en yakın kilo nalanınki çıktı.

valla bende korkmaya başladım.şu an 2600 gr diyo dr ama benim karnım küçük zaten kiloda almıyom
kesin minnacık bişey doğacak:)gerçi sağlıklı olsunlar yeter küçük doğan bebekler daha hızlı gelişiyo genelde
sende doğracan gelecek hafta kaldık biz:)
bide sat tarihine göre en son benim:)
:lepi: 30 kasım
ama o kadar bekleyeceğimi sanmıyorum
herkes 15 gün önceden gidiyoakannehir

Karnın küçüklüğüyle bebeğin kilosunun hiçbir alakası yok.Ve karnın büyüklüğüyle de alakası yok.Kocaman karnı olup da küçük doğuranlar da oluyor.Bu bir etken değil yani tamamen karnın esnekliği iç karnın genişliğiyle ilgili bir durum o yüzden fazla takılma bunlara merak etme.
Ohoo senin 30 kasımsa daha çooooook varmış:))))))

Yok valla sezen heyecan fln yok.Gayet rahatım hatta kendimi hiç doğuma gidecekmiş gibi de hissetmiyorum:)

Yok valla sezen heyecan fln yok.Gayet rahatım hatta kendimi hiç doğuma gidecekmiş gibi de hissetmiyorum:)
son güne kadarda olmazsa sende kontrole gidiyomuş gibi evden süslen püslen çık misler gibi doğuma gir bebeğine kavuş isim buldunuzmu?

sizin günlriniz belli.. bızımkı ne zaaman gelecek böyle beklemekde çok zor pöfff :1ninca:

daha gününe varmış o zamana kadar bebek ultrasonda 3000 çıkar cnmm benimki ultrasonda 3300 çıktı doğumda 2900 400 gr oynadı arada :uhm:

son güne kadarda olmazsa sende kontrole gidiyomuş gibi evden süslen püslen çık misler gibi doğuma gir bebeğine kavuş isim buldunuzmu?
E tabikide süslenip püslenip gitcem aaa benden kaçar mı hiç.Süslenemesem bile hastanede kuaför de var Zaten bugün kaşımı aldırmaya gitcem 12de randevum var sonra el-ayak bakımı fln var.

E tabikide süslenip püslenip gitcem aaa benden kaçar mı hiç.Süslenemesem bile hastanede kuaför de var Zaten bugün kaşımı aldırmaya gitcem 12de randevum var sonra el-ayak bakımı fln var.

oh oh süperrr terapi gibi oluyo valla kuaföre gitmekk bende doğumdan 1 gün önce gitmiştim gerçi hastanede kafama bone filan takılınca fön bozulmuştu ama doğurana kadar mis gibiydim

oh oh süperrr terapi gibi oluyo valla kuaföre gitmekk bende doğumdan 1 gün önce gitmiştim gerçi hastanede kafama bone filan takılınca fön bozulmuştu ama doğurana kadar mis gibiydim
Salı günü de cilt bakımı ayarlamam lazım bakalım.Bir sürü bakımı ihmal ettim son aylarda tansiyon fln derken.:sinifsinif:

canım bebeğini kucağına almışsındır Allah sağlıklı hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin, Allah analı babalı büyütsün.. darısı başımıza inşallahhh...

Demir bebekte maaşallah çok güzel Allah nazarlardan saklasın.. ne güzel bakmış ööyle paşa

Son düzenleme:
bugün kızımın oda takımı geliyoooohihoyyyt güzelce temizlicem,yerleştirmeye başlıcam.Ama daha çook iş var perdesi,halısı,duvarları vs.Baya oyalıcak beni,can sıkıntısından patlıyodum onunla baya bi oyalanıcam artık :)

kesinlikle canım,kuaför bir terapi.Ben çok daha enerjik ve mutlu oluyorum kuaförden çıkışta :) bende doğum öncesi gidicem diyorum ama bakalım 39.haftanın sonlarında nasıl kaldırıp popomu gideceksem bilmiyorum artık.Denicem yinede.Kızımla fotoğraflarımızda güzel ve bakımlı çıkmalıyım dimi amabayanssulusmile
Hatta kızımada pembe toka veya bant falan alıp takayım diyorum,olurmu acaba ya?Yoksa çokmu rahatsız eder onu bilmiyorumkismile

hadi gözün aydın gripin oyalanacak birşeyler çıktı sana da ne güzel.. sürekli kızının odasına bakıp durursun artık..
biz de dün eşimle salonu hallettik, koltuk altlarını sildik yerlerini değiştirdik.. bakalım bugün neresini temizliycez.. kimsenin faydası yok ona uyuz oluyorum...

ben çıkıyım kahvaltı hazırlıyım kocişi kaldırıyım görüşürüz kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…