geçmiş olsun cnmm ee ilk gün zor ertesi güne bişeyin kalmaz cnmm zoru gitti gerisi kolay sıpanıda kokla yerime çok tatlı resmine baktımmSancim var:) ameliyat snrsi zor beeeeaaaaa... Sipacim uyuyo ipaddeyim resim yukleyemem ki :))
az kaldı aso heyecan varmı başladımıDoğurdum 2.ye gebeyim şekerimkaydirigubbakcemile3 yok cnm hala doğurmadım 3 kasımda inşallah =))))) sen ne zaman
iyi geceler kızlar :))
ben geldim kızlar dr kontrolüm vardı şoku atlatıp geldim
bende normal istiyordum
tansiyonum yine yükseti suyumda azalmıştı
drumda normal doğurmayı beklersen riske girersiniz dedi nst de sancım çıkmadı çünkü
dr um sezeryan dedi yarın sabah 8 de hastanede olacam ve epidural sezeryan olacam
hakkınızı helal edin arkadaşlar
Benim doktorum %10 eksi ya da artı çıkar tam olarak bilinmesi mümkün olmayabiliyor demişti.genelde tüm bebeklerin kilosu ultrason ölçümlerinden 300-500 gr daha az çıktı.Demekki bizde ona göre hesaplasak daha sağlıklı olur,benimki en son 2400dü,demekki 2100 civarında falan gerçek kilosu
Evet öyleydi hatta o kadın doktor kilolu doğcak fln demişti.ama yanılma payı demekki .Bakalım benimki ne kadar gelcek çok merak ediyorum.Bugüne kadar en yakın kilo nalanınki çıktı.
Karnın küçüklüğüyle bebeğin kilosunun hiçbir alakası yok.Ve karnın büyüklüğüyle de alakası yok.Kocaman karnı olup da küçük doğuranlar da oluyor.Bu bir etken değil yani tamamen karnın esnekliği iç karnın genişliğiyle ilgili bir durum o yüzden fazla takılma bunlara merak etme.valla bende korkmaya başladım.şu an 2600 gr diyo dr ama benim karnım küçükzaten kiloda almıyom
kesin minnacık bişey doğacak:)gerçi sağlıklı olsunlar yeter küçük doğan bebekler daha hızlı gelişiyo genelde
sende doğracan gelecek hafta kaldık biz:)
bide sat tarihine göre en son benim:)
:lepi: 30 kasım
ama o kadar bekleyeceğimi sanmıyorum
herkes 15 gün önceden gidiyoakannehir
son güne kadarda olmazsa sende kontrole gidiyomuş gibi evden süslen püslen çık misler gibi doğuma gir bebeğine kavuş isim buldunuzmu?Yok valla sezen heyecan fln yok.Gayet rahatım hatta kendimi hiç doğuma gidecekmiş gibi de hissetmiyorum:)
valla bende korkmaya başladım.şu an 2600 gr diyo dr ama benim karnım küçükzaten kiloda almıyom
kesin minnacık bişey doğacak:)gerçi sağlıklı olsunlar yeter küçük doğan bebekler daha hızlı gelişiyo genelde
sende doğracan gelecek hafta kaldık biz:)
bide sat tarihine göre en son benim:)
:lepi: 30 kasım
ama o kadar bekleyeceğimi sanmıyorum
herkes 15 gün önceden gidiyoakannehir
E tabikide süslenip püslenip gitcem aaa benden kaçar mı hiç.Süslenemesem bile hastanede kuaför de varson güne kadarda olmazsa sende kontrole gidiyomuş gibi evden süslen püslen çık misler gibi doğuma gir bebeğine kavuş isim buldunuzmu?
E tabikide süslenip püslenip gitcem aaa benden kaçar mı hiç.Süslenemesem bile hastanede kuaför de varZaten bugün kaşımı aldırmaya gitcem 12de randevum var sonra el-ayak bakımı fln var.
Salı günü de cilt bakımı ayarlamam lazım bakalım.Bir sürü bakımı ihmal ettim son aylarda tansiyon fln derken.:sinifsinif:oh oh süperrr terapi gibi oluyo valla kuaföre gitmekk bende doğumdan 1 gün önce gitmiştim gerçi hastanede kafama bone filan takılınca fön bozulmuştu ama doğurana kadar mis gibiydim
Salı günü de cilt bakımı ayarlamam lazım bakalım.Bir sürü bakımı ihmal ettim son aylarda tansiyon fln derken.:sinifsinif:
iyi geceler kızlar :))
ben geldim kızlar dr kontrolüm vardı şoku atlatıp geldim
bende normal istiyordum
tansiyonum yine yükseti suyumda azalmıştı
drumda normal doğurmayı beklersen riske girersiniz dedi nst de sancım çıkmadı çünkü
dr um sezeryan dedi yarın sabah 8 de hastanede olacam ve epidural sezeryan olacam
hakkınızı helal edin arkadaşlar
oh oh süperrr terapi gibi oluyo valla kuaföre gitmekk bende doğumdan 1 gün önce gitmiştim gerçi hastanede kafama bone filan takılınca fön bozulmuştu ama doğurana kadar mis gibiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?