2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar napıyonuz?
Benim misafirler gitti ortalığı topladım attım kendimi buraya

DOĞUM YAPMIŞ ANNELER PROP VE NALAN, TEBRİK EDİYORUM. aLLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN. DARISI BAŞIMIZA.

slm millet
ayyyy midem midem midem:s
deli etti beni kaç gündür ya,mide sorunlarım doruk noktasına geldi artık((

mide bulantısı doğum habercisi demişlerdi ama

keşke hayatım keşke:)
benim midem de yanma var yanmadan falan kaynaklı galiba az az da bulantı var,valla 3 gündür bekliom ne zaman doğurcam diye ama sancılarım falan her bişeyim keisldi resmen(

iyi geceler kızlar :))
ben geldim kızlar dr kontrolüm vardı şoku atlatıp geldim
bende normal istiyordum
tansiyonum yine yükseti suyumda azalmıştı
drumda normal doğurmayı beklersen riske girersiniz dedi nst de sancım çıkmadı çünkü
dr um sezeryan dedi yarın sabah 8 de hastanede olacam ve epidural sezeryan olacam
hakkınızı helal edin arkadaşlar

her şeyin hayırlısı canım ,Rabbim yardım eder inşallah.inşallah bebişin ve sen kolay ve güzel bi doğum geçirirsiniz

barays hayırlı olsun. inşallah kolayca atlatırsınız sen ve bebeğin. ne güzel bir güzde doğuyor oğlun 29 ekimde:) turkbayragi

propcum maşallah canım yaa.Allah anali babali büyütsün..

barays doğuma gidiomuş..tebrik ederim şimdiden..ağrisiz sancisiz kolaylikla geçsin bitsin inşallah..
sağlikla al bebeğini kucağina :Saruboceq:

canım sağlıkla al bebişini kucağına,nasıl doğum yaptığın önemli değil önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı doktorun sizin için en doğru kararı vermiştir hayırlısı olsun,sağlıklı bir doğum olsun tatlım:Saruboceq:

canim allah yardimcin olsun hayirlisiyla kavusursun yavruna insallah:Saruboceq: bizi habersiz birakmaopuyorumnanaktan

off ben çok fenayim canım yanio bebeğin hareketlerinden.niye bu kadar coştu anlamadim.
doğasimi geldi ne bilmiyorumkismile

ii geceler ben de 36+1 deyim.Benim kızım da çoştu dünden beri hiç durmuyo heryerim tekme oldu...2.850 gr olmuş.

maşallah

ama ben cidden dayanamicak duruma geldim şu an..ağladim bile yaa

uyumaya çalişiim biraz..

iyi geceler kizlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…